Review*: Labello Cherry, Repair & Lip Butter Coconut

petek, november 07, 2014

Hej, punce! :)

Prejšnji mesec je podjetje Nivea mene in še nekaj drugih blogerk razvajalo z Labello balzami za ustnice in okusnimi praženimi mandlji. Mandlji so ''čudežno'' izginili, medtem ko Labello balzami že ves mesec razvajajo moje ustnice. :) Čas je, da z vami delim svoje mnenje in morda tudi ve odkrijete kakšnega, ki ga še niste preizkusile.
Prvo moram povedati, da trenutno nimam veliko Labello balzamov (razen Cranberry & Raspberry, ki me je odličen in Lip Butterjev), saj rada sprobam tudi kakšnega druge znamke. Vseeno pa me Labello balzami spremljajo že od otroštva (najbolj mi je v spominu ostal zlat - ker sem želela imeti zlatkaste ustnice :D), zato sem se zelo veselila (ponovnega) preizkušanja. :P
Prejela sem kar 3 balzame - dva v klasični obliki in enega v 'lončku'.
Repair & Beauty
Najbolj sem se veselila preizkušanje le-tega, saj še ga nikoli prej nisem preizkusila. Pritegnilo me je dejstvo, da ima balzam dvojno jedro. Notranji, beli del zgladi suhe ustnice, jih dolgotrajno vlaži in spodbuja proces celjenja. Medtem ko zunanji, roza del da nežen, rožnat sijaj, ki naredi zelo zdrav izgled ustnic. Od vseh treh balzamov je tale najbolj nahranil moje ustnice, preprečil njihovo suhost oz. izboljšal njihovo stanje v kolikor so bile pred nanosom balzama izsušene.


Fruity Shine Cherry
Gre za rahlo obarvani balzam z vonjem po češnji, ki je prijetno sladkasto saden. Sicer ne diši tako slastno, kot Maybelline Baby Lips - Cherry me, ki ima res identičen vonj, kot češnja, a vseeno je prijeten. Meni se vonj ne zdi preveč močen in tudi hitro izgine, ko ga imaš na ustnicah. Všeč pa mi je barva, ki jo da mojim ustnicam. To je nežno rdeča, ki je primerna tudi za izhode, ko si želiš mehke in nahranjene ustnice, obenem pa jim hočeš dodati malce rdeče barve. Vsebuje tudi drobne bleščice, ki pa na ustnicah niso opazne. Balzam je lepo mazljiv in kremast ter dobro nahrani moje ustnice, a vseeno ne tako, kot Repair & Beauty. Pri tem balzamu je torej potreben večkraten nanos - tudi zaradi barve, ki hitreje izgine iz ustnic.


Lip Butter Coconut
O tem balzamu sem že prej napisala oceno (objava tukaj) in mi je neizmerno všeč! Je moj najljubši Lip Butter, kar se tiče slastnega vonja po kokosu in formule, ki je veliko boljša kot pri malini in vaniliji. Všeč mi je, da ima nežen kokosov vonj (spominja me na Rafaello) in da na ustnicah ne pušča belega filma. Je malce bolj 'masten', kot klasična labella, zato odlično navlaži ustnice in večkraten nanos ni potreben. Jaz ga zelo rada uporabljam, ampak mislim da bom zdaj dala prednost Repair & Beauty verziji, ki je meni še boljša, kokosovo pa bom shranila za poletne mesece (zaradi poletnega vonja)! Malce nepraktična je le embalaža, saj moraš za nanos uporabiti prste, zato je bolj primeren za rabo doma.

Upam, da vam je objava pomagala, sploh če iščete kakšen balzam, ki bi bil odličen za prihajajoče hladne dni. Jaz vam brez obotavljanja priporočam Repair & Beauty verzijo! 
Mimogrede, trenutno imajo v DM-u 30% popust na vse Labello izdelke (do 17. 11.)! :)

Še enkrat NAJLEPŠA HVALA PODJETJU za poslane izdelke! <3

Ste že preizkusila katerega izmed teh balzamov? Kateri Labello proizvod je vaš najljubši?



S.

*Izdelki so mi bili poslani v oceno, napisano pa je izključno moje osebno mnenje, ki je resnično!

You Might Also Like

7 komentarji

  1. Tale Repair&Beauty je meni zares všeč! Najbolje mi je to, da mi jih čisto narahlo obarva (na svetlo) ter jih tudi malce hladi!
    Tudi glede češnje se strinjam - res lepa barva ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim, da je kar večini tale všeč. :) Jaz si res nisem mislila, da mi bo tako zelo všeč!
      Barva je res lepa, ampak mi je vseeno Maybelline Baby Lips boljša, že zaradi zelo sladkega vonja. :)

      Izbriši
  2. Meni je najbolj všeč bila češnja, ker obarva ustnice in jih neguje. Kokos lip butter pa sem kupila že prej hihi. :3 in je seveda top.


    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pa Repair & Beauty zmaga. <3
      Jaz sem tudi imela že prej kokos, tako da ga še en lep čas ne bom rabila kupit. :)

      Izbriši
  3. Super izdelki, lip butter pa najbolj, sama ne vem kaj bi brez njega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je, se mi zdi, da Labello je taka res dobra klasična znamka, kar se tiče balzamov za ustnice. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3