New In: November

ponedeljek, december 08, 2014

Živjo! :)

Vem, da smo že dodobra zakorakali v december, a vseeno je z malce zamude tu objava z novembrskimi pridobitvami. :)
Prejšnji mesec sem se res potrudila, da nisem kupila preveč stvari, saj bom ta mesec čisto preveč zapravila za božična darila in kakšne druge stvari. Pa poglejmo, kaj mi je kljub temu 'uspelo' kupit. :)


KAJ SEM KUPILA
Slučajno sem bila v Leclercu in sem se takoj spomnila na micelarno vodico Inell, ki so mi jo priporočile slovenske blogerke. Poleg tega sem v mesecu novembru kupila še kar nekaj malenkosti za obraz (razen kreme za roke :P). V Lidlu sem kupila kozmetične vatice za obraz (ker jih pač vedno potrebujem), zamikal me je še njihov piling za obraz in krema za roke. Potem je še tukaj ena nova pridobitev - Ren maska za obraz, ki je sicer nisem kupila, sem pa kupila revijo Elle, kjer sem jo prejela kot darilo.
Bila pa sem tudi v Lushu (prvič! :)), kjer sem kupila svežo masko za obraz Catastrophie Cosmetic (+prejela sem testerček čistilca za obraz), iz svoje Wishliste.


KAJ SEM PREJELA
V novembru sem prejela kar veliiiko stvari. V enem natečaju sem zadela Gliss izdelke za lase - šampon, balzam in masko. 
Veliiiko zanimivih in luštnih stvari sem dobila tudi v giveawayu blogerke PoloneUniqaPoly.
Potem sta me s kozmetičnimi dobrotami presenetili Ajda in Tjaša iz Ajda&Tjaša's Beauty Corner blog-a
Sreča se mi je nasmehnila tudi v nagradni igri blogerke Aide (Lippie Hippie), ker sem zadela La Roche Posay kremo za občutljivo kožo (sem pravilno uganila ime kreme, ki je bila na zamegljeni sliki :P), bila pa je tako prijazna, da mi je dodala še Essence nadlak Ice Fairy, ker je vedela, da si ga zelo želim. :P
 HVALA PUNCE! <3
Na Facebooku sem zadela še nekaj drugih nagrad: GreenPeople korektor, Alverde maskaro (DM natečaj), Konjac gobico za obraz in ''MAC'' šminko, ki je replika, ampak zelo dobra replika! :D
Od Oriflame sem prejela paketek, ki sem ga zadela že nekaj mesecev nazaj - njihovo krema za roke Harmony in toaletno vodo Imagination.
Kot pravijo - Last but not least, pa sem prejela še paketek od Anje iz Moje Drogerije (sodelovanje), kjer sta se skrivala p2 osvetljevalec za obraz in p2 lakec po moji izbiri. 
Tako, pa se je vseeno nabralo veliko izdelkov, ki jih že (skoraj vse) pridno preizkušam in že komaj čakam, da lahko delim svoja mnenje z vami. :P

Kaj pa ste ve kupile prejšnji mesec?



S.



You Might Also Like

10 komentarji

  1. Nj ti najina nagradica pridno služi :D
    Parfum jaz uporabljam skoraj vsak dan od prvega dne :) Folije sem pa tudi ravno par dni nazaj sprobala in so odlične, v primerjavi s starimi Essence folijami :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala še enkrat obema. :)*
      Fajn diši! Jaz bom ga verjetno uporabljala bolj spomladi, ker mam takrat najraje take vonje. :P
      Eksperimentiranja s folijami pa se jaz tudi veselim, sploh ko sem vidla čudovito kreacijo Katje iz Nail2express s temi folijami. :P

      Izbriši
  2. Javi kako bo ta Cien piling, si ga že nekaj časa ogledujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom, ravno sem porabila svoj prejšnji piling, tako da ta teden grem na tega. :))

      Izbriši
  3. Wau srečnica! Koliko dobrih reči, imaš srečo na svoji strani!
    Kako to, da nisi v Lushu vzela še njihovega slavnega Lemony flutterja?
    Ineel micelarna vodica je meni osebno super. Sem pa tudi jaz zadela La Roche Posay kremico in je prekrasna! V kombinaciji z njihovim Effaclar gelom za umivanje nardi prekrasno gladko kožo! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Ja, moram reči, da se mi včasih res rada nasmehne sreča (trkam na les). :)
      Sem hotela, ampak mam trenutno en drug 'balzam' za obnohtno kožico in bi ga rada prej porabila. :) Sicer pa se zdaj bliža božič, potem še moj rojstni dan in se splača malce počakati.. :P Če ne drugo, si bom ga sama privoščila za rojstni dan.
      Jaz pa še nisem preizkusila kreme, ker ravno gre moja kremica proti koncu. Drugače pa ravno zdaj uporabljam njihov čistilni gel in tudi mene prav zanima, kako mi bo všeč kombinacija obeh izdelkov. :) Pri effaclar duo-ti mi je bla super!

      Izbriši
  4. Uffff same dobre stvari...lucky u :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odgovori
    1. Prejela sem jo v nagradni igri, drugače pa je iz strani, ampak naj te ne zavede ime strani: https://www.facebook.com/orginalnavrhunska.kozmetika?fref=ts :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3