My Valentine's Day Picks

četrtek, februar 12, 2015

Živjo! :)

Ker je čez dva dni Valentinovo, sem se odločila, da vam pokažem nekaj mojih lepotnih produktov, ki bom jih uporabila na ta dan.
Čeprav morda katera ne praznuje Valentinovega, je vsak takšen ''praznik'' dober izgovor za razvajanje samega sebe, kajne? :)
Punce, ki pa se na Valentinovo še posebej rade uredite za svoje drage fante/zaročence/može, pa mogoče dobite kakšen predlog, kaj uporabiti v soboto. :P

Nohti:

Za manikuro sem se odločila, da bom uporabila nežno roza lak Essie Fiji in - kot vsako leto - za piko na i še Essence vijolične bleščice s srčki iz ene od njihovih prejšnjih kolekcij Hugs&Kisses.

Obraz:

Tukaj oz. nasplošno pri makeupu, vam ne želim prikazovati, katere izdelke vse bom uporabila (puder, korektor, maskara, itd.), temveč sem se skoncentrirala le na nekaj biserčkov, ki jih drugače ne uporabim čisto vsak dan, se mi pa zdijo idealni za ta dan (ali kakšno drugo posebno priložnost). Prvi tak je vsekakor I Heart Makeup osvetljevalec v obliki srčka Goddess of Love, ki da svežino obrazu in osvetli predele, ki jih želite izpostaviti. Seveda tukaj ne gre brez bronzer pudra, za rahlo(!) zasenčen obraz. Izbrala sem svojega najljubšega, to je Sleek 'bronzer' iz contouring kita. Lička bom pustila bolj nevtralna, zato sem izbrala Catrice Illuminating rdečilo I'm Nuts about you, ki je zelo naravne barve z rahlim roza pridihom in drobnimi bleščicami

Oči in ustnice:

Dolgo sem premišljevala in brskala po svojih paletkah, mono senčilih, saj nisem vedela, kaj izbrati za očesni makeup. Večinoma se vedno odločim za temnejši smokey eyes, ker ga obožujem. Vendar sem se tokrat odločila za bolj nežno varianto, saj vendarle gre za ''romantičen dan''. Posegla bom po paletki Sleek Oh so special, ki vsebuje barve, ki so (poleg temnejšega look-a) primerne tudi za dnevni izgled oz. za bolj nežni smokey eyes.
Ker obožujem šminke/izdelke za ustnice, sem se odločila za dva izdelka: enega za čez dan in enega za zvečer. Za čez dan bom uporabila NYX Butter gloss Strawberry Parfait, ki da ustnicam lep ''juicy'' sijaj in jih naredi polne, poleg tega pa ni preveč izstopajoč. Zvečer pa bom uporabila repliko ''MAC'' šminke v sexy malinovo-rdečem odtenku.

Telo:

Seveda ne gre tudi brez razvajanja telesa. :P Izbrala sem trenutno moj najljubši gel za tuširanje, ki diši fantastično in je roza barve (idealno za Valentino, kajne?) - Lush Snow Fairy. Diši zelo sladko - po žvečilnih gumijih, vendar vonj ni moteč, na moji koži pa se obdrži kar nekaj ur po tuširanju! Zelo dišeč, žal pa je na voljo le v božičnem času. Za mehkejšo kožo bom uporabila losjon za telo Escada Especially, le-ta pa se ujema z vonjem istega parfuma, ki bom ga prav tako uporabila v soboto. Všeč mi je, da vonj ni preveč močan in sladek - je bolj nežen, romantičen in malce svež. Kljub temu, da ga večinoma uporabljam spomladi/poleti, se mi zdi krasen za tak romantičen dan, poleg tega pa je res neverjetno obstojen. :)

Tako, to so moje lepotne izbire za dan zaljubljenih. :)


Po čem pa boste ve posegle v soboto? Se boste razvajale s kakšnim posebnim izdelkom? Kakšne načrte imate? :)





S.

You Might Also Like

14 komentarji

  1. TOP objava, sem jo res z veseljem prebrala :)

    Mislim, da se boš vsekakor odlično razvajala! :) Sama si ravnokar urejam nohtke v stilu Valentinovega seveda (rdeči, roza odtenek), za obraz pa se bom po vsej verjetnosti odločila podobno. Edino kolebam še med tem, koliko zasenčiti oči, ampak mislim, da se bom kar odločila za manj je več :D

    Želim ti pa, da soboto lepo preživiš! :)

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najlepša hvala. :)

      Super, ti dve barvi sta najlepši za Valentinsko manikuro. :)) Vsekakor je na tak romantičen dan, manj več. :P

      Hvala, tebi tudi želim, da uživaš. <3 Verjetno pa praznuješ tudi god? :P

      xx

      Izbriši
  2. Snow fairy vse objavlate js pa še vedno nism do svojega prišla xD Oh so special paletko moram pa tudi počasi na plano spet privlečt :D Sleek conotur kit me že par let mika pa ne vem kater odtenek vzet isto tale highligter v srčku :$ Super izdelke si zbrala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz ga nisem imela namena kupit, potem pa sem ga ravno ujela na razprodajah. :)) Res je noro dišeč. <3
      Meni je ta Oh so special paletka ena najljubših Sleek paletk. :P
      Glede contouring kita, pa ti priporočam light verzijo, če si seveda bolj svetle kože. :) Jaz sem res zelo svetla pa mi je ravno prav. Je pa res, da mam na splošno probleme z iskanjem pudrov, bronzerjev za svetlo kožo, tako da mi nikoli drugo kot light verzija ne pride v poštev (včasih pa je še tista pretemna). :)
      Hvala. :P

      Izbriši
  3. Uuuu mislim, da boš s temi izdelki super lepa:) in to mislim, čisto iskreno in iz srca. Kljub vsemu, da Valentinovega ravno ne bom preživljaja s svojim fantom ( ki ima na žalost službo, prekmurec in veliko dela:) Sicer pa je Prekmurje Zakon:) Pa bova ta dan malček prestavila:) ampak vseeno pade Valentin manikura, ki sem jo sprobala že na začetku meseca:) makeup nežen, nič vpadljiv:) Želim pa tebi, da se boš imela kar se da lepo* monika
    Link od valentin manikure:):):)
    http://candylovestreet.blogspot.com/2015/02/valentin-manikura.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :D
      No, upam, da bosta kasneje nadoknadila ta dan. :))
      Prav, da se boš za Valentinovo vsaj malo razvajala, z manikuro. Sem pogledala, res je čudovita. <3

      Izbriši
  4. Po prebranem sem si takoj premislila glede nohtov. Najprej sem mislila uporabiti klasično rdečo barvo, ampak tele bleščice s srčki, bi pa res morala sprobat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če imaš tale lakec, ali kakšen podoben, ti res priporočam da sprobaš. :P Čeprav lepo izpade tudi na klasično rdečem laku. Sem ravno lani sprobala to kombinacija. :)

      Izbriši
  5. Wawaw vse super, vse babnice bomo čist "šik" na tale dan :D Lahko pa še kakšno slikco od makeupa, ko bo narejen, hihi :*

    xoxox

    http://ewiie.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :D Ja, katera pa se ne uredi rada, sploh na tak dan. :P
      Bom probala, čeprav nič ne obljubim, ker še vedno nisem našla prave tehnike slikanja svojega makeupa, da ne bi ob tem izpadlo ''zbledelo''. :/
      xx

      Izbriši
  6. Zelo lepe fotografije. Za pojest. ;)
    Joj tale Snow fairy, sem ga zamudila na razprodajah in ga potem zadela na giveawayu in zdaj komaj čakam, da ga dobim, ker ste vse tako navdušene nad njim. :) Sami super izdelki, fiji je pa itak klasika. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala! :))
      Res je super. :P Potem pa ga čimprej preizkusi, ko ga dobiš. :)) Sploh za razvajanje je res fajn, če posebej po kakšnem stresnem dnevu.
      Res je, zelo šik in naravno izpade, za vsako priložnost. :)

      Izbriši
  7. wau. fantastična objavca. in super blog :) sem še čisto nova tule haha

    foreverevereveryoung.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3