New In: January

petek, februar 06, 2015

Heej! :)

Danes vam bom pokazala svoje januarske pridobitve. :)
V preteklem mesecu sem se kar pošteno razvajala, saj sem 17. januarja praznovala svoj rojstni dan (+nekaj stvari sem kupila na razprodajah). :)
Za piko na i pa sem nekaj dobrot prejela za rojstni dan in v nagradni igri. <3 


KAJ SEM KUPILA:

Po dolgem času sem se spet vrnila nazaj k svojemu najljubšemu čistilnemu gelu za obraz od Paula's Choice, zraven pa sem za probo vzela še drugo verzijo Clear. Ta drugo verzijo sem že preizkusila in morem reči, da mi je prva še vedno najboljša! V Lidlu so imeli maske za obraz in seveda sem morala preizkusit - zelo rada preizkušam maske za obraz. Vzela sem dve čistilni in eno hranilno (ker se mi občasno pojavljajo suhi predeli).In potem je tukaj prvo znižanje (kar -70%), ki me je premamilo. Pri podjetju Commerce-oblak sem naročila nekaj izdelkov od Cowshed (gel za tuširanje Moody cow & Horny cow in olje za telo Udderly gorgeous stretch mark), REN (nočni serum za nečisto kožo Clearcalm 3 Replenishing night serum) in Mamma Mio (luščilec za obraz in telo O Mega Body Buff, krema za učvrstitev prsi, dekolteja in vratu z bleščicami Boob Tube (dobila gratis k naročilu), krema za prsi in trebuh ter serum za utrujene noge Essentials set, raztopina za brazgotine See-No-Scar Solution) - nisem preizkusila še nič od omenjenih znamk.

Potem pa še razprodaje, ki sem se jih NAJBOLJ veselila - Lush razprodaje. :) Še isti dan sem si na njihovi spletni strani naročila božično darilo, ki me je najbolj pritegnilo - Merry and Bright, zraven pa še Snow Fairy gel za tuširanje, ki je en njihovih najbolj popularnih tuš gelov v času božiča.

Darilo Merry and Bright vsebuje: Rdeči FUN, zeleni FUN, milo Baked Alaska, milo Magnificient, The Olive Branch gel za tuširanje, Happy Hippy gel za tuširanje, Dirty Springwash gel za tuširanje, Snowman žele za tuširanje, Celebrate losjon za telo, D'Fluff krema za britje, Rub Rub Rub piling za telo in Sparkle zobne tablete.Seveda je kmalu do mene prišla novica, da imajo v njihovih prodajalnah znižane (-50%) tudi nekatere izdelke, ki so del redne kolekcije. Tako sem naknadno vzela še Lush masko za lase Roots, piling za obraz Ocean salt in tonik Eua Roma Water.

Nekaj ličil - moj najljubši svinčnik za oči Catrice Smokey Eyes, Catrice Made to Stay khol kajal svinčnik (Come black and Stay), paletka Deborah Secrets of Smokey Eye - po katerih sem si dolgo 'pasla' oči, na koncu pa sem se odločila za nakup najtemnejše (Black). Kupila sem še Catrice Vitamin Treatment glossšminko Bourjois Rouge Edition velvet šminko (Grand Cru), Catrice Illuminating blush (I Am Nuts About You), Catrice enojni senčili Absolute Eye Colour (Go, Charlie Brown! in Plum Up The Jam), enojno senčilo Essence I <3 NUDE (Coffee Bean), svinčnika za ustniceCatrice Longlasting Lip Pencil (That's What Rose Wood Do!) in Essence Lip Liner (Satin Mauve); in Essence svinčnik za popravilo laka za nohte.

Na Ličila.si sem naročila nekaj novosti od Makeup Revolution: čopič za nanos senčil (PRO E101), čopič za senčenje na težje dostopnih mestih (PRO E102), čopič za senčenje obraza - za bronzer/rdečilo (PRO F105), šminka za ustnice Liphug (End with beginnings in Love can set you free) in kremni gloss Ultra Velour (What will it take to make you love me?).


KAJ SEM PREJELA:

Zadela sem kar dve dobroti za lase - paketek Subrina Professional phi darilni set Volume in Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Gloss serum za razcepljene konice.
Podjetje Ličila.si me je razveselilo s presenečenjem - Makeup Revolution Protection paletko (vsebuje korektorje, matirni puder in contouring kit) in čopičem za zabrisovanje senčil.

In za konec še nekaj rojstnodnevnih daril, ki sem jih prejela (vključila sem samo kozmetične stvari, ostalega - kot je denar, modni dodatki, čaji, sladkarije oz. 'random' stvari nisem vključevala tukaj, ker bi objava bila predolga :)).

Darilo, ki sem ga prejela od brata in njegove punce: Deborah Secrets of Smokey Eye paletka - vijolična, makeup organizator in svečka (zadela sta v polno! HVALA <3).
Prejela sem še Muller-jevo darilno kartico (od dragega - predobro me pozna!<3), kozmetični set Baylis&Harding, kozmetično torbico s Fa izdelki, Maybelline Colorama lakec.
Swatchi izdelkov za ustnice:
Od L proti D: šminka Love can set you free, šminka End with beginnings, gloss What will it take to make you love me?, matte gloss Grand Cru, Catrice Vitamin Treatment gloss, lip liner That's what rose wood do! in lip liner Satin Mauve

Kaj pa ste ve nakupile v mesecu januarju?

P.S.: Rojstnodnevna nagradna igra še vedno poteka - tukaj. :)




Lep vikend,
S.

You Might Also Like

16 komentarji

  1. Cien maske za obraz sem si tudi jaz kupila in sicer vlažilno in čistilno moja mami pa si je eno proti gubam.. Obe sva imeli potem čisto rdečo in srbečo kožo :/ me zanima če bo pri tebi kaj bolje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ojej. :/ No, jaz še nisem preizkusila, mam pa namen zdaj čez vikend. Mam pa drugače zelo občutljivo kožo, tako, da bom prvo preizkusila le na majhnem delčku kože. Hvala za info. ;)

      Izbriši
  2. OOo same super pridobitve :) Pa še enkrat čestitke za rd :) Daj boš poročala prosim o PC izdelkih? Me najbolj zanimajo trenutno ker si jih tudi sama planiram kupit tale cleanser... aja pa kje si ga kupila, kar na PC slo strani?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Polona! :)) Z veseljem napišem objavo, itak sem že na 3. embalaži tega gela (ena manjša in dve ta veliki). :) Sicer pa sem nekaj besed zapisala tudi tukaj, še o večih drugih PC izdelkih: http://keepcalmandwearlipstick17.blogspot.com/2014/05/my-skincare-routine.html
      Kupujem pa kar na njihovih slovenski spletni strani, ja. :)

      Izbriši
  3. Kako se kaj obnesejo Lidlove maske? Sem res radovedna =) LUSHeve razprodaje sem pa jaz zamudila, na žalost. Te zadeve za ustnice izgledajo čudovito!! =)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisem še preizkusila, bom jutri ali pojutrišnjem - ponavadi se ob vikendih razvajam z maskami. :) Bom sporočila. Mi je pa punca zgoraj napisala, da so njej in njeni mami povzročile reakcijo. :/ Upam na najboljše..
      Oh, škoda. No, pa mogoče naslednje leto. :))
      Pa hvala.

      Izbriši
    2. Uhjoj =/ No, nestrpno čakam na objavo ;) Pa upam, da ti ne bodo povzročile prevelikih problemov!

      Izbriši
  4. Wau! :) Tisto Lushevo darilo je prav definicija tega, kako obdarovati samega sebe. ;) Sem bila zadnjič v trgovini pa sem se uspešno uprla vsemu - nikoli ne vem kaj bi preizkusila, potem mi začne prodajalka ponujati vse česar se dotaknem, kar naenkrat bi imela 6 stvari in potem grem raje hitro ven. :D Me pa zanima kako se bo obnesla paletka od MUR, pa tudi izdelki od Cowsheda in Mama Mio izgledajo zelo zanimivo. Tvoja darila so me spomnila, da si moram končno naročit kakšen makeup organizator na ebayu, ker so res lepi in praktični. V glavnem, sami dobri nakupi, darila in nagrade. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam! :) Sem si zelo želela kakšno njihovo darilo, ker sem se šele pred kratkim navdušila nad njihovo kozmetiko, tako da še nisem preizkusila veliko izdelkov. :) Pridna, da se ti je uspelo upreti, meni se ni. :P Ampak upam, da bo naslednje leto boljše, saj sem zdaj res želela izkoristiti priložnost in preizkusiti kar največ izdelkov, ki so mi všeč. :)
      Bom poročala o vseh izdelkih, čez nekaj časa. :D
      Nujno! Makeup organizatorji so must, če pa jih imaš možnost naročiti na ebayu, pa še toliko bolje, ker so poceni. :P Upam, da najdeš kakšnega lepega.
      Najlepša hvala! :))

      Izbriši
  5. Tale ogromen Lushev paket je pa res zadetek v polno :D same super stvari :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sem sama tudi kupila Lidlove maske pa še nisem sprobala, mami ej eno pa ji je bla super :D
    Lush darilo je pa prav waaau :D Od vsega imma Sparkle zobne tabletke in so mi ogabne xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A res? :) Upam, da bodo nama tudi odgovarjale. :P
      Ane? :P Meni je blo eno med najboljših, ker je res ogromno različnih stvari notri, pa še v večinoma so v embalažah, da niso samo kopalne bombice/kroglice. :)
      Jaz pa še jih nisem preizkusila in priznam, da me je malo groza, ker še nikoli nisem probala kaj takega. xD Drugače pa delujejo?

      Izbriši
    2. Ja tut js upam da nama bodo odgovarjale :D
      Ja delujejo res ampak meni je okus ogaben, bi mogla katere druge vzet, pa me je prodajalka takrat v te prepricala ne vem zakaj :D

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3