March Favourites

četrtek, april 02, 2015

Heeej! :)

Najbrž nisem edina, ki jo je že skoraj popolnoma zajelo spomladansko vzdušje in vse te svetle, žive barve. No, otvoritev pomladi oz. nošenja bolj svetlih barv sem sama naredila kar s šminkami za ustnice. :) In kar nekaj takšnih se je znašlo med mojimi marčevskemi favoriti. Počasi pa sem že začela posegati po pastelnih in svetlih barvah na nohtkih. :)

REN Clearcalm 3 Replenishing Night Serum

No, pa da začnem najprej z izdelkom, ki ni ličilo. Izdelek, ki sem ga pretekli mesec kar veliko uporabljala in ga vzljubila že z prvo uporabo. Gre za izdelek za nego problematične kože - REN Clearcalm 3 Replenishing Night Serum. Serum je že s prvo uporabo mojo kožo naredil zelo gladko in mehko. Prav uživam v uporabi tega izdelka, sploh ker je doziranje zelo enostavno - na pumpico, ki omogoča lahek in natančen nanos, prav tako ima izdelek zelo prijetno, lahko teksturo. Kako se bo obnesel na daljši rok (glede nepravilnosti), pa bom vsekakor poročala.

Deborah paleta senčil Secret of the Smokey Eye - Violet

Edina paletka, kateri sem ostala zvesta skoraj celoten mesec. Te spomladanske barve so me popolnoma prevzele in res je bil užitek po dolgem času imeti malce več barv na vekah. Vendar pa so te barve še vseeno zelo nosljive in zapeljive. Barve odlično pristajajo mojim rjavim očem in ustvarijo lep zadimljen videz. Žal na slikah niso vidne prave barve odtenkov, ki v resnici izgledajo bolj raznoliko (predvsem 2. odtenek od leve je bolj rjavo-bež). Tudi formula senčil mi je zelo všeč, saj so na meni obstojne skozi ves dan, senčila pa imajo satenast-mat finiš. Po razočaranju nad temno paleto Black iz Secret of Smokey Eye linije, je ta verzija bila res prijetno presenečenje. Zagotovo bom jo to pomlad veliko uporabljala.

Rimmel maskara za trepalnice ScandalEyes Rockin' Curves

Tole maskaro sem prejela v oceno proti koncu februarja in seveda sem jo morala takoj preizkusiti. Med marčevskimi favoriti se je znašla, ker sem jo veliko uporabljala za vsakdanje obveznosti. Ima zanimivo ščetko, v obliki črke S. Čeprav je krtačka za moje pojme malce prevelika, mi je pa vseeno všeč oblika, ki lepo zaobjame trepalnice v notranjem in zunanjem kotičku oči. Funny fact: Skoraj nikoli ne nosim maskare samostojno, torej brez senčila, ali vsaj eyelinerja. No, pri tej maskari se je to spremenilo! Ko nisem uporabljala Deborah paletke, je na mojih očeh večinoma bila le tale maskara - samostojno, kar veliko pove! Maskara moje trepalnice lepo podaljša, jim da volumen in jih malce zaviha, vendar pa jih moram še dobro razčesati z posebno krtačko. Je vsekakor super za vsakdan, za dramatičen izgled pa raje uporabim kakšno drugo.
Podrobnejšo oceno in izgled na mojih trepalnicah si lahko preberete/pogledate tukaj.

Revlon Lip Butter Lollipop

Moj najljubši Lip Butter od Revlona (pa imam še 3 druge odtenke), najljubši izdelek od njih nasplošno in ena mojih najljubših barv šminke za pomlad! <3 Gre za svetlejši odtenek pink-fuksije/''magenta'' barve s skoraj nevidnim modrim drobnim šimrom. Odtenek, za katerega mislim, da mi res res pristaja in po katerem velikokrat posežem, sploh ko se ne morem odločiti za točno določeno šminko/odtenek; za tega pa res vem, da bo izpadel odlično. :) Tudi formula je odlična, vlažilna - kar lahko pove že ime: butter. Kljub temu, da gre za neke vrste balzam, pa je ta odtenek zelo pigmentiran in izgleda kot malce bolj glossy in vlažilna šminka. Odtenek je odličen za večerne izhode, čeprav ga sama brez težav nosim tudi čez dan. Mojih ustnic ne izsuši, odtenek pa je tudi dobro obstojen.

Catrice Russian Violette šminka za ustnice

Odtenek šminke, ki ga običajno nosim v jesenskih mesecih. Vbistvu me je k njeni ponovni uporabi navdušil fant, ki mi je za enega od izhodov kar sam izbral šminko. Namreč, v tistem trenutku sem nisem mogla odločiti katero šminko izbrati (prevelika zbirka!) in nato je on malo pobrskal po moji zbirki in na dal privlekel tale odtenek. In od takrat ga nosim zelo pogosto, ker sem ugotovila, da sem ga čisto preveč zanemarjala, kljub temu, da je zelo lep. Paše k skoraj vsakemu očesnem looku in outfitu, zato sem v marcu pogosto posegla po njem. Gre za vijoličen odtenek, ki ni preveč močen in paše tudi k dnevnemu looku. Všeč mi je tudi, da mojih ustnic ni niti malo izsušil, čeprav so bile in še so vedno precej izsušene od vremena in ogrevanja.


MAC Viva Glam Miley Cyrus šminka za ustnice

Ena najnovejših šmink v moji zbirki. Moram priznati, da mi je bilo kar težko začeti uporabljati to šminko, ker je takoooo lepa - vendar sta me navdušenost in radovednost premagala. :) Gre za enega mojih najljubših odtenkov, saj obožujem vse možne odtenke roza/fuksije, sploh vibrantne, vendar pa nimam še nobenega podobnega odtenka v svoji zbirki. Že embalaža je zelo luskuzna in privlačna pogled - obožujem izgled njihovih standardnih šmink, ta pa mi je še dodatno ukradel srce, ravno zaradi podpisa MC in rdečega napisa/embalaže. Šminka je na ustnicah zelo lahka, ne izsušuje ustnic, pa še zelo obstojna je - sem morala kar dobro podrgnit, da sem odstranila rozast 'odtis', ki je kasneje ostal na ustnicah. Sem zelo zadovoljna s svojim nakupom in mi je zelo žal, da nisem imela priložnosti dobiti nobene druge šminke iz Viva Glam kolekcije, ko so bile na voljo, ker so do zdaj vsi odtenki bili zelo posebni in lepi.
L-D: Catrice Russian Violette, Revlon Lip Butter Lollipop, MAC Viva Glam Miley Cyrus
L-D: Catrice Russian Violette, Revlon Lip Butter Lollipop, MAC Viva Glam Miley Cyrus

Kateri izdelki pa so vas navdušili v mesecu marcu? 
Ste tudi ve že pomladno razpoložene?



S.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. jaz sem hotla ta REN serum -.- haha ..ampak dobro, sem se sprijaznila, mam zdaj druga dva seruma, ki sta mi čudovita :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pa je super. :) Ampak bom jaz tudi definitivno probala še kakšnega drugega. :D

      Izbriši
  2. Vse tri šminke so super lepe, sploh tale Catrice :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jujuj tale MAC šminkica je tako božanska, se mi je ornk lušta! No vsi izdelki so super za tole pomlad, samo da se bo še vreme držalo, hih :P

    xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Top je! :) V živo še bolj. :P Če boš kdaj imela možnost, jo le prečekiraj v živo. :)) Glede vremena pa se strinjam, naj bo čiiimveč sončka. <3

      xx

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3