Review: Lush Dirty Springwash Shower Gel

ponedeljek, april 13, 2015

Živjo, punce! :)

Danes bom ocenila enega izmed Lush gelov za tuširanje, ki se je nahajal v božičnem darilu, ki sem ga kupila na januarskih razprodajah.
Sicer nisem navajena ocenjevati gelov za tuširanje, vendar je tale prav poseben, saj je idealen za pomladne dni (kot pove že njegovo ime), poleg tega pa OBOŽUJEM Lush izdelke in z veseljem svoje navdušenje ter mnenje delim z vami. :)
Embalaža: Gel za tuširanje se nahaja v klasični 'plastenki' z enostavnim doziranjem in pokrovčkom na 'klik'. V embalaži se nahaja 100g izdelka.

Moje mnenje o izdelku: Izdelek me je pritegnil že zaradi temnozelene barve gela. Že ko odpremo pokrovček, lahko zaznamo vonj gela. Vonj je zelo, zelo svež in spominja na mentol in poprovo ter zeleno meto (ki ju gel tudi vsebuje), vendar pa vonj vseeno ni 'pekoče svež', temveč je prijeten. Tudi ko gel nanesemo na telo, je vonj precej močan in te lepo prebudi, kar je še posebej priročno za jutranjo prho, ali po napornem in stresnem dnevu. Ker je vonj zelo svež, bo gel idealen tudi za vroče poletne dni, ko si zaželimo osvežujoče prhe. 
Tekstura gela sicer ni nič posebnega, saj gel ni preveč gost, niti preveč tekoč. Za nekoga, ki posega le po kremastih gelih (podobno kot Dove), mu ta gel ne bo dovolj, saj tekstura ni kremasta. Sama sicer nimam zelo suhe kože, vendar nisem opazila, da bi mi tale gel za tuširanje povzročal kakršnekoli iritacije ali bi mi izsušil kožo. Gel mojo kožo pusti zelo mehko, gladko in dišečo. Vonj se na meni obdrži kar nekaj ur (okoli 3 ure), ga pa lahko zaznam tudi zjutraj, npr. na pižami. Čeprav je vonj v embalaži in med tuširanjem precej močan, je kasneje po tuširanju veliko bolj blag, vendar še vseeno zelo svež in obstojen.
Kljub temu, da tekstura ni kremasta, pa se gel odlično peni in očisti kožo, potrebna pa je le majhna količina izdelka za celo telo.

Zanimivost: Gel lahko uporabljate tudi namesto šampona za lase, kar je mogoče bolj primerno za tiste z normalnim tipom las. Sama te funkcije nisem preizkusila, ker imam bolj zahteven tip las.

CenaManjša verzija (100g) gela stane 7,95€, na voljo pa sta tudi dve večji verziji - 250g in 500g.

Sestavine:
Sem zelo vesela, da se je ta gel nahajal v mojem darilu, saj je že zaradi vonja izdelek nekaj posebnega in zagotovo ga bom rada uporabljala v spomladanskih in poletnih mesecih. Mogoče tekstura res ni nič posebnega za to ceno, bi pa vseeno rekla, da je gel vredno preizkusiti, sploh če imate radi zelo sveže vonje. Če imate možnost, preizkusite vsaj to manjšo verzijo (100g).
Za vse ljubiteljice svežih vonjev je na voljo kar celotna ''Dirty kolekcija'' z istim vonjem - parfuma, milo, sprej za telo, zobne tabletke, itd.


Ste že preizkusile kakšen gel za tuširanje od Lusha?



S.

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Waa obožujem mentol, meto, zeleno barvooooo <3 takoj bi ga imela. Super review. :) xx S&R

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če obožuješ vse to, se ga splača sprobat. :D Jaz sicer nisem velika ljubiteljica teh zelišč, ampak v spomladanskem in poletnem času pa zelo pašejo ti vonji. :) Pa še nikoli nisem preizkusila podobnega gela, kot je ta, tako da mi je res zelo všeč!

      Izbriši
  2. Res zanimiva barva. :)
    Si me kar prepričala v nakup, sama že nekaj časa razmišljam o nakupu Lushevih izdelkov. Ful me mika tudi njihov trdi šampon za lase, a kaj če vsak mesec do konca izpraznim denarnico. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, čisto spomladanska, tako kot vonj. :))
      Če razmišljaš o nakupu njihovih izdelkov, potem je v tem letnem času ta gel res primeren, vsaj majhna embalaža. :D Meni so nasplošno njihove stvari super, koliko sem jih pač uspela do zdaj preizkusiti. Za trdi šampon pa sem tudi prebrala pohvale. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3