Za brezskrbne (vroče) poletne dni: Borotalco Intensive dezodorant

sreda, avgust 10, 2016

Vem, da je t.i. brezskrbno poletje za marsikoga lahko prava ''muka'', še posebej, če imate v neznosnih, vročih dneh še težave s potenjem in neprijetnim vonjem. Zato vam danes predstavljam novost na našem tržišču - Borotalco Intensive roll-on dezodorant. :)
Embalaža: Intensive dezodorant se nahaja v klasični roll-on embalaži, ki je značilna tudi za druge Borotalco dezodorante na roll-on sistem. Pri tem je izjema le, da je spodnji del embalaže plastičen in ne steklen, kot npr. pri Original verziji (verzija, ki je med Borotalco dezodoranti izjemno priljubljena). Nov dezodorant je tako občutneje lažji in bolj primeren za prenašanje. Kot že rečeno, je dezodorant na ''roll-on'' varianto - vsebuje torej kroglico, s katero enostavno podrgnete po koži in se tako zaščitite pred potenjem. Embalaža vsebuje 50 ml izdelka.
Kaj je posebnost Borotalco Intensive dezodoranta? Borotalco dezodoranti so že na splošno znani kot zelo učinkoviti dezodoranti in so stalnica pri marsikateri zahtevni uporabnici, predvsem pri tistih, ki imajo velike težave s potenjem. Dejansko o njih še nisem prebrala negativnih izkušenj. Sedaj so na trg poslali še bolj učinkovito verzijo, Borotalco Intensive. Posebnost Borotalco Intensive dezodoranta je, da ga odlikuje intenzivna zaščita, ki je namenjena najbolj aktivnim - slednji namreč potrebujejo še več svežine in zaščite.
Moje izkušnje z dezodorantom: Že večkrat sem omenila, da sem ena tistih srečnic, ki večinoma nima težav s potenjem. Seveda pa se tudi sama v določenih situacijah lahko soočam z le-tem, ponavadi je to v zelo stresnih situacijah in v kombinaciji z visokimi temperaturami, malce več potenja pa zaznam tudi med zahtevnejšimi fizičnimi aktivnostmi (kot je telovadba). Nov Borotalco Intensive dezodorant sem tako preizkušala v času izpitov (ko sem torej bila pod stresom, obenem pa smo imeli še visoke temperature) in ko sem se sproščala s telovadbo ter raznoraznimi zahtevnimi vajami za telo.
Že sam nanos dezodoranta Intensive se mi je zdel enostaven in prijeten. Kljub temu, da sem bolj vajena dezodorantov v spreju, pa me je ta roll-on sistem vseeno precej navdušil.
Dezodorant se lepo nanaša in ne daje občutka lepljivosti - v bistvu je precej lahek in ni moteč na koži. Roll-on dezodorantom sem se večinoma izogibala ravno zato, ker so nekateri dezodoranti drugih znamk moje podpazduhe naredili kar malo ''lepljive'', oziroma so bili moteči na koži ter so po nanosu le puščali mokre sledi na oblačilih. Pri tem dezodorantu pa je drugače. Na oblačilih ne pušča popolnoma nobenih sledi! To je za roll-on dezodorant res velik plus.
Pri tem dezodorantu me je zelo prijetno presenetil tudi nevsiljiv vonj. Všeč mi je, da je precej nežen, umirjen in tak čist - najbolj spominja na neko prijetno, naravno odišavljeno trdo milo. Zelo velik plus pa izdelku moram dati tudi zato, ker ne vsebuje alkohola in ga brez težav lahko uporabljam tudi na obriti koži - izdelek ne povzroča nobenega pekočega občutka, niti koža ni rdeča po nanosu. Moja koža je precej občutljiva, tako da lahko potrdim, da je dezodorant definitivno primeren tudi za občutljivo kožo.
Kako pa je torej s potenjem in neprijetnim vonjem? Kot že rečeno, sem Borotalco Intensive uporabljala med izpitnim obdobjem in napornimi telesnimi aktivnostmi. Opazila sem, da moja koža po napornem dnevu, oziroma telovadbi še vedno nežno dišala po dezodorantu, pa čeprav sem ga nanesla le zjutraj in to v tankem sloju! Dezodorant pa je obenem še vpijal znoj in zagotovil, da je koža bila bolj suha (formula z mikrotalcom) - tako ni bilo nobenih mokrih sledi na oblačilih

To je moj prvi Borotalco dezodorant in kljub temu, da sem o njih prebrala same dobre stvari ter da sem v bistvu imela možnost preizkusit izboljšano verzijo, pa priznam, da nisem veliko pričakovala od njega. Tako da lahko z velikim navdušenjem povem, da je dezodorant presegel vsa moja pričakovanja in se je res odlično izkazal v stresnih ter fizično napornih situacijah. Definitivno bom preizkusila še druge verzije, Intensive verziji pa bom ostala zvesta predvsem v stresnih situacijah, vročini ter med telovadbo.
Prepričana sem, da bi verzija Intensive odlično odgovarjala vsem, ki se izredno veliko potite ter tistim, ki radi športate, oziroma ste izpostavljeni stresnim ter fizično aktivnim situacijam. 
Če torej še vedno niste našli pravega dezodoranta zase in vsakodnevno obupujete nad vsemi neučinkoviti deodoranti ter premočenimi, smrdečimi majcami, vam toplo priporočam, da preizkusite tega. :)
Sestavine: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Triethyl Citrate, Parfum, Steareth-21, Talc, BHT, Magnesium Aluminum Silicate, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Benzyl Salicylate, Citral, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl lonone, Citronellol.

Cena: Stane okoli 4€, dobite pa ga lahko v vseh bolje založenih trgovinah/drogerijah (Müller, DM, Interspar,...).

V njihovi ponudbi pa lahko najdete celo dezodorante za temna/svetla oblačila (Invisible), dezodorante brez aluminijevih soli (Pure), dezodorante v spreju, puder in celo mila ter gele za prhanje.
Lahko preverite še njihovo spletno in Facebook stran.
Ste že preizkusile Borotalco dezodorante? Kakšne so vaše izkušnje? :)





*PR izdelek

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Obožujem Borotalco deodorante! So res eni izmed najboljših. Čudovite fotografije xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, toliko zadovoljnih uporabnic je, da mi kar ni jasno, zakaj tako dolgo nisem preizkusila kakšnega njihovega dezodoranta. :) Zdaj vidim, kaj sem zamujala. :P Definitivno to ni moj zadnjih deo od njih. <3
      Hvalaaa! <33 xx

      Izbriši
  2. Jaz sem nad tem tudi navdušena. Ko sem ga dobila, nisem pričakovala dosti, mi je pa res ful všeč, dosti boljši od navadnega. Vonj res ful dolgo zdrži, pa še ne švicam tako noro, ko ga nosim. Res top. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zanimivo, da te ravno izdelki, od katerih ne pričakuješ dosti, lahko tako prijetno presenetijo. :) Vonj pa se res noro dooolgo obdrži, to me je še najbolj presenetilo. Prav vse je TOP pri tem deotu. <3

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3