New In #1 / Nove kozmetične pridobitve

torek, december 13, 2016

V zadnjem času se mi je nabralo kar nekaj novih izdelkov, zato vam danes predstavljam izdelke, ki so se znašli na moji polički z novo kozmetiko. Verjetno ste že opazile, da tokrat objave nisem poimenovala po mesečnih pridobitvah, temveč preprosto - nove kozmetične pridobitve. Od sedaj naprej se bodo objave o novostih na moji polički namreč pojavljale spontano, oziroma kadar bom začutila, da je izdelkov, ki vam jih želim pokazati, dovolj. Priznam, da mi je pisanje o mesečnih pridobitvah postalo malo nelagodno, saj sem se vedno želela skoncentrirat točno na izdelke, ki sem jih kupila tisti mesec in si redno delala zapiske, da ne bi kakšen izdelek uvrstila v napačen mesec ali pa ga pozabila. Skratka, čisto preveč sem komplicirala, včasih pa nisem imela niti časa, da bi vam dejansko na koncu meseca ali v začetku novega, pokazala te pridobitve. 
Sedaj bom tako o svojih kozmetičnih novostih pisala nekje na vsaka dva meseca, včasih morda pogosteje; vsekakor pa se več ne bom ozirala na to, katere izdelke vse sem kupila v določenem mesecu in tudi objava ne bo nujno na začetku novega meseca (kot je bila praksa pri meni).
Objavo sem označila kar z #1, saj bo to neke vrste nova serija objav na mojem blogu. :)
Že odkar sem zaplavala v blogerske vode, si močno želim, da bi tudi jaz imela možnost preizkusit Bath & Body Works izdelke, ki so med mojimi ljubimi tujimi youtuberkami in blogerkami tako priljubljeni. Na veliko žalost B&BW noče pošiljat v Evropo, zato me je prijetno presenetilo, ko sem nekaj njihovih izdelkov našla na spletni strani Salma.si. Tako sem si naročila nekaj izdelkov z vonji, ki so me po opisu najbolj pritegnili ali pa so mi ostali v spominu kot najbolj priljubljeni vonji določenih youtuberk. Vzela sem nekaj losjonov za telo (Wild Madagascar Vanilla, Sensual Amber, Cashmere Glow), gelov za tuširanje (Cashmere Glow, Brown sugar and fig), razkužil za roke PocketBac (Champagne Sparkle, Crisp Morning Air, Sweet Cinnamon Pumpkin, Marshmallow Pumpkin Latte, Perfect Beach Day, Cool Coconut Colada, Copacabana Coconut, Warm Vanilla Sugar) in eno meglico za telo (Be Enchanted) ter kremo za telo Triple Moisture (Black Raspberry Vanilla). Večino izdelkov sem že preizkusila in vse me je prijetno presenetilo. Še posebej so mi všeč razkužila (nekaj se jih je znašlo tudi v mojih novembrskih favoritih) in losjoni za telo (hitro vpojna in vlažilna tekstura + omamen in dolgo zaznaven vonj!). Njihove sezonske kolekcije so prava paša za oči in sodeč po opisih zelo dišeče, zato sem naročila še nekaj izdelkov iz božične edicije, ki pa vam jih pokažem v drugi new in objavi (še potujejo k meni).
Nekaj časa nazaj me je zagrabila ogromna želja, da bi preizkusila nekaj znamk, ki jih še ne poznam, pa vendar so med uporabnicami precej popularne. Ena od teh je tudi znamka Soap & Glory. Že nekaj časa jo imajo na spletni strani Boots International in ker so imeli zelo dobre predpraznične ponudbe (3 za 2), sem poleg nekaj darilc, kupila še nekaj produktov zase. Vzela sem Soap & Glory sete Girl-o-Whirl, Pink Pamper in Simply the Zest ter izdelke za lase: Batiste suha šampona (Tropical in Cherry verziji), VO5 Give me Texture teksturni sprej za lase (moj najljubši sprej za volumen!) in Charles Wortington Volume & Bounce teksturni sprej za lase.
Še ena znamka z negovalnimi izdelki, ki si jo želim bolje preizkusiti, je tudi The Body Shop. Čisto pred kratkim so jo začeli prodajati tudi v eni slovenski spletni trgovini, kar me je res razveselilo, saj imam njihove izdelke že zelo dolgo na seznamu. Sicer mi je do sedaj uspelo preizkusiti nekaj njihovih izdelkov, a vendar bi želela stestirati še kakšnega. Vzela sem lušten setek balzamov za ustnice v rdeči srčasti škatli (vonji: jagoda, mango, čokolada, kokos, karitejevo maslo) in set mini masel za telo s sadnimi vonji (mango, satsuma, moringa, roza grenivka). Njihova masla za telo so zelo opevana, zato sem želela preizkusiti nekaj različnih vonjev.  
Avon vsako leto pred božičnim časom očara s prekrasnimi seti po ugodnih cenah in zato sem tudi jaz naročila nekaj dobrot. Naročilo sem opravila predvsem zaradi Perfectly Matte šmink za ustnic, ki jih doslej še nisem uspela kupiti, pa so popularne že nekaj časa. Tokrat so bile po precej ugodni ceni, zato sem vzela štiri odtenke: Kupila pa sem še Far Away set parfuma in kreme za telo, ker mi je parfumčka pred kratkim zmanjkalo (ena mojih najljubših dišav za zimo); Naturals set za telo (meglica za telo vanilija/sandolovina, krema z bleščicami vanilija/sandalovina, čokoladni piling), Planet Spa set s kavijarjem (peel-off maska za obraz, maska za lase, krema za predel okrog oči, krema za obraz), penečo jelenčkovo kopel s slivo in vanilijo ter Simply Delicate intimno milo (imam že enega doma in je odlično!).
V času pred božičnimi prazniki vedno dobim rahlo evforijo po sladkih, praznično dišečih izdelkih za nego telesa. Zame osebno ima Yves Rocher, poleg Lusha vedno ene najbolj omamnih kolekcij, ki jih izda le v času božiča. Tokrat imajo v ponudbi naslednje sladke vonje: hruška/kakav, klementina/začimbe in brusnica/mandelj. Vsi ti vonji me spominjajo na božični čas, zato sem kupila nekaj izdelkov iz vsake kolekcije. Kremi za roke (hruška/kakav, klementina/začimbe), piling-gela za tuširanje (brusnica/mandelj, hruška/kakav), balzama za ustnice (brusnica/mandelj, klementina/začimbe), losjon za telo (hruška/kakav) ter vse tri vonje tekočih mil. Med brskanjem po njihovi strani pa sem našla še Noix de Coco olje za tuširanje s kokosom, ki ga kot obsedenka s kokosom pač nisem mogla izpustiti. :)

Čisto za konec pa je tukaj še nakup Lush-evih prazničnih izdelkov. Obožujem Lush in tako si dvakrat na leto privoščim nakup njihovih izdelkov. Ponavadi je to na razprodajah januarja in tik pred prazniki, ko pridejo v prodajo omejeni, božično dišeči izdelki. Kupila (in nekatere tudi prejela kot darilo) sem naslednje izdelke: Buche de Noel čistilec za obraz, Sugar Plum Fairy piling za ustnice, Santa's Belly žele za tuširanje, Bubbly gel za tuširanje, Snow Fairy gel za tuširanje, Snow Fairy balzam za telo, Sleepy losjon za telo, Elf on the Shelf FUN, The Magic of Christmas peneča kopel, Jester Bubble peneča kopel, Peeping Santa peneča kopel, Goth Fairy masažna ploščica, Golden Wonder kopalna kroglica, Buffy maslena ploščica, Percup masažna ploščica in Shimmy Shimmy masažna ploščica. V pripravi že imam ocene nekaterih prazničnih izdelkov in bodo kmalu tudi na blogu. :)


Kaj dišečega pa ste si ve privoščile v zadnjih tednih? :)




You Might Also Like

14 komentarji

  1. Vau, to pa je nakup in pol! Same super stvari :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Sara! :P Ti imaš itak dober okus za izdelke, tako da je že res.:P

      Izbriši
  2. Ohh, tvoji hauli... Moji najljubši <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, hvala Aida. <3 Sem počaščena.*.* Mimogrede, ne bi imela nič proti, če bi po dolgem času vidla kakšnega tvojega. :)) tvoji so še bolj zanimivi in mikavni, sploh ker se več potepaš po tujih trgovinah. :P Pa še meni velikokrat narediš kakšno kozmetično uslugo. :D

      Izbriši
  3. Kje si narocila The body shop izdelke? 💛

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na Luštna.si. Imajo kar ok izbiro in upam, da jo bodo še povečali. :)

      Izbriši
  4. Wau sami čudoviti izdelki! Soap & Glory krema za roke je pri meni trenutno najljubša. BBW razkužila sem imela do sedaj 2 ampak še v starih embalažah in so res luštni in dišeči. Body Shop in Yves moram pa tudi enkrat probat, ker me matrajo najbolj vonji :D Komaj čakam naslednje objave :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :P
      Joj, ko si mi jo dala na konferenci za probat, me je tako očarala z vonjem. :D Ker sem kupila setke, imam zdaj kar 3 kremice za roke. :)
      Mene so B&BW izdelki čiiist obsedli..Tako dišijo!
      The Body Shop in Yves Rocher pa ti tudi priporočam - toliko dobrih vonjev majo, sploh od YR mi zmagajo zdaj za praznike. <3

      Izbriši
  5. Same lepe stvari si kupla! Izdelki BBW in Soap & Glory super dišijo in upam, da se bodo enkrat znašli tudi v naših drogerijah. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hej! Oh, kakšni čudoviti nakupi! <3 :) Kateri losjoni/tuš geli so ti pa sicer najljubši od BBW? Tut jaz sem jih že neki časa hotela (sploh svečke bi imela) in dokler nisem pri tebi vidla, nisem niti vedla, da jih pri nas imamo. :) Sama se tut spravljam sedaj kakšnega vzeti, sam se nikakor ne morem odločit za vonj, ker jih imajo čist preveč :D
    Aja pa Body Shop sem jaz našla še na spletični.si ;) imajo mogoče malo več izbire kot na luštna.si pa malo cenejše (vsaj kremice za roke) ;) Upam da oboje kdaj dobimo tudi k nam v drogerije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      Losjonov imam sedaj kar nekaj (nekaj sem jih naročila na eBayu) in najljubši vonji so mi trenutno Cashmere Glow, Wild Madagascar Vanilla, Sensual Amber, Marshmallow Pumpkin Latte in božični vonji Vanilla Bean Noel, Gingerbread Latte, Frosted Coconut Snowball. <3 Od gelov pa imam samo te prvi sliki, mi je pa najljubši Cashmere Glow - ima tak topel, saden in lesni vonj (vanilija, breskev, sandalovina, kašmir), medtem ko me vonj Brown Sugar and Fig ni preveč navdušil.
      Tudi jaz do nedavnega nisem vedela, da ima Salma B&BW, tako da me je res pozitivno presenetilo in sedaj sem kar malo obsedena z njihovimi izdelki. Nekaj sem jih naročila tudi preko eBaya - tudi eno svečko (sem našla enega sellerja z brezplačno mednarodno poštnino) in sem čiiist navdušena. :)
      TBS pa sem včeraj čisto po naključju našla na Spletični, ker sem nekaj iskala in sem bila presenečena, koliko več ponudbe imajo v primerjavi z Luštno, pa tako kot praviš - tudi cene so bolj ugodne. Me mika nekaj pilingov in body polishov, ampak trenutno imam malo kar veliko pilingov. Ko porabim kakšnega, pa moram probat. :P Tudi jaz upam, da enkrat dobimo njihove izdelke v kakšni fizični trgovini, pa za B&BW držim pesti, da enkrat vsaj v Evropo začne pošiljat. :D

      Izbriši
    2. Cashmere glow sem tud sama gledala, da bi si ga vzela, da vidim kako bi sploh dišijo teli BBW. :-) Ta pumpkin latte pa božične pa res škoda, da jih niamajo pri nas. So vidit vsi božični ful luštni, če pa še dišijo zraven pa še tolk boljš. :D Uf, bilo bi res krasno, da bi v Evropo začel pošiljat, sploh ko imajo zdj tak huge sale na njihovi strani. :) Verjamem! Super, da ti je uspel najdit enga takega, k če ne daš za poštnino tolk kot za svečko. :D
      Ja, js sm si že kreme za roke naročila in seveda pol dons slučajno ugotovila, da imajo precej več k sm mislna... Tko da bom gotov še mogla neki naročit. :-)

      Izbriši
    3. Cashmere glow ti res zelo priporočam, sploh če imaš rada takšne bolj sladke vonje z noto breskve. :) Je tudi en njihov bolj popularnih vonjev, jaz sem ga kupila ravno zato, ker so ga ene youtuberke tako hvalile. :)
      Se pa vonj zelooo dolgo obrži na koži. Jaz ga naslednje jutri še vedno vonjam, tako na pižami, kot tudi na koži. Pumpkin latte sem kupila na Salmi, ampak ga je zelo hitro zmanjkalo, kolikor sem vidla. :/ Verjetno niso imeli dosto zaloge, ker je bil iz jesenske edicije. Božične pa sem na eBeyu naročila potem pti istem sellerju, kot svečko. :)
      Drugače pa če te res mika, da bi kaj naročila na njihovi strani. Si lahko narediš na Shipito ameriški naslov, naročiš na tistega in potem ti iz tega naslova prepošljejo v SLO (so ene punce na FB zelo hvalile). Sem se pred kratkim registrirala in bom poskusila enkrat, da vidim. :))
      Hihi, poznam ta filing. :P Katere vonje krem za roke od TBS pa bi priporočala - bi jaz tudi kakšno probala (kot da še nimam dovolj drugih :P )? :)

      Izbriši
    4. N super, ta mi bo potem zagotovo kul :) Saj to mi je fajn, da se dolgo obdrži na koži, skor potem ne rabiš nobenega parfuma čez :) Ja, za tega mi je res škoda, da ga ni več... me je ful zanimal če res tako zelo omamno diši kot ga hvalijo vsi po vrsti :)
      Aja? Uf potem moram pa to res tut sama še preizkusit :) da vidim, če potem res dobiš k nam paket :)
      Jaz imam zdj doma kremico za roke od frosted berries pa body butter od manga, jagode, argan pa pina colada. Krema mi je zakon, ko res ful lepo po sladkem diši :) Samo mislim, da se je pri nas ne da dobit :/ Tako da glede kremic ful težko kaj priporočam. sem si sedaj naročila še pink grapefruit, shea, moringa pa maslo od honeymania in sedaj nestrprno čakam, da dobim da vidim kako dišijo :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3