Empties #10

sobota, januar 07, 2017

Moja prva objava v letu 2017, juhu! :)
Drage punce, najprej vam bi vam rada zaželela srečno, zadovoljno in zdravo novo leto 2017. Naj se vam uresniči čim več želja. :)

Danes imam za vas objavo o izdelkih, ki sem jih porabila v zadnjih dveh mesecih leta 2016. Spet se je nabralo kar lepo število praznih embalaž, ki bi jih rada čim prej zavrgla in tako naredila prostor za nove porabljene izdelke. Zadnje čase namreč kar uspešno porabljam odprte izdelke, zato sem mi vrečka hitro polni in mi zavzema prostor v sobi.
Ombia vodoodporni odstranjevalec ličil: Dvofazni odstranjevalec, ki je odlično odstranil močnejši makeup in vodoodporno maskaro. Je malce bolj oljnat, vendar po odstranjevanju ličil vedno uporabim še čistilni gel, zato me to ne moti. Po učinku in oljnatem filmu me je malce spominjal na L'oreal dvofazni odstranjevalec, ki pa mi je bil še malenkost ljubši, ker je malo manj masten. Ponavadi kupim kar Ombinega, ker je cenejši.
Ponovni nakup: Že opravljen.

CV Young blaga čistilna pena za obraz: Čistilna pena s prijetno, kremasto teksturo, ki je lepo očistila kožo. Bila je nežna, zato sem jo najraje uporabljala pri jutranji negi. Dišala je prijetno (po sladki meloni) in kože ni izsušila, zato sem jo kupila že večkrat. Dejansko prekaša vse druge čistilne pene (Afroditino, Nivea, Himalaya).
Ponovni nakup: Da.

Kozmetika Afrodita Clean Phase tonik za normalno do mastno kožo: Tonik, ki je lepo navlažil mojo mastno kožo in ni puščal lepljivega sloja. Mi je pa ljubša Melvitina cvetna vodica s sivko, ki obenem še zmanjša izločanje sebuma in ugodno vpliva na mozoljčke.
Ponovni nakup: Verjetno ne, imam pa še dve za porabiti.

Lush Cup O'Coffee maska za obraz: Ena najboljših mask, ki sem jo imela možnost preizkusiti v zadnjih letih. Imela je lepo mazljivo gosto teksturo, poleg tega pa je vsebovala še majhne delčke, ki so delovali kot piling. Mojo kožo je naredila zelo mehko, gladko in enakomerno. Masko sem imela ponavadi na obrazu 10 minut, potem pa sem obraz navlažila z malce vode in ga med odstranjevanjem maske zmasirala ter si tako naredila še piling. Maska je imela res dober efekt na mojem obrazu in sem jo rada uporabljala predvsem tiste dneve, ko je moja koža bila pusta ali pa sem pozabljala na uporabo pilinga - tako sem lahko z enim izdelkom "rešila" dve "težavi". Kot veliki kofetarici, mi je bilo zelo všeč tudi vonj po kavi, ki me je še dodatno prebudil.
Ponovni nakup: Brez dvoma - da.

100% Pure organska krema za okrog oči: Krema je imela lepo vlažilno in gostejšo teksturo ter je dobro navlažila predel pod očmi. Koža je bila mehka in gladka. Vseeno pa se mi ni zdela tako posebna + ni odpravila podočnjakov ter zabuhlosti (kot so obljubljali na embalaži).
Ponovni nakup: Ne. Iščem pa priporočilo za kakšno dobro in vlažilno kremico za področje okrog oči.

Bebe Beautiful Eyes krema za okrog oči: Obupna krema za predel okrog oči. Po njej me je koža vedno pekla, pa tudi vse druge v družini, ki sem jim jo dala za preizkusiti. Čeprav je še skoraj polna, gre v smeti.
Ponovni nakup: Ne.

REN 1-minutni tretma za obraz: Še en odličen izdelek za nego obraza. Tretma sem uporabljala vsak tretji dan, kot priporočajo. Presenetila me je zanimiva, "suha" struktura, ki se jo nanese na suho kožo, nato pa se navlaži konice prstov in se z njimi aktivira vitamin C ter pusti na obrazu eno minuto. Kasneje je moja koža bila izredno mehka, gladka in bolj enakomerna. Odpravila je tudi suhe luskice in izboljšala videz utrujene, puste kože.
Ponovni nakup: Želim si, da bi ga lahko kupila, vendar se mi zdi cena precej zasoljena. Torej samo, če ga uspem ujeti na kakšnem znižanju.
Ombia in Ebelin vatne blazinice: Pri vatnih blazinicah ponavadi ne kompliciram in jih kupim v prvi trgovini, ki mi je v bližini. Vseeno pa moram izpostaviti te dvoje, ki so mi še posebej všeč. Se zelo mehke, nežne in ne razpadajo. Ombia se dobijo v Hoferju, Ebelin pa v DMu.
Ponovni nakup: Da.

Iseree Beauty osvežilni robčki za obraz (za odstranjevanje ličil): Robčke sem uporabljala predvsem za odstranjevanje swatchev ali šminke za ustnice, saj za obraz in oči vedno uporabljam micelarno/dvofazni odstranjevalec (na splošno mi robčki ne ustrezajo/se mi ne zdi dovolj nežni za oči in obraz).
Ponovni nakup: Trenutno imam še Niveine, drugače pa ja.

Etude House Colagen obliži za okrog oči: "Papirnati" obliži, ki so bili lepo prepojeni s tekočino, oziroma kolagenom. Koža pod očmi je bila prijetno mehka in navlažena. Izgledala je tudi bolj napeta in zglajena. To so bili moji prvi obliži za predel pod očmi in zagotovo ne zadnji.
Ponovni nakup: Da.

COSRX Holy Moly maska za obraz s polžjo slino: Še nikoli prej nisem preizkusila maske s polžjo slino, zato je zame to bilo nekaj popolnoma novega. Zadnje čase se navdušujem nad korejsko kozmetiko in izdelek s polžjo slino je bil en prvih na seznamu za preizkusit. Šlo je za "sheet" masko, ki je vsebovala veliko tekočine/seruma. Moj obraz je zelo dobro navlažila in ker je moja koža nagnjena bolj k mastenju, je bila zame skoraj preveč vlažilna - pustila je rahlo lepljiv sloj. Vseeno pa se mi zdi, da bila koža po uporabi res mehka in bolj napeta, zdrava. Vsekakor to ni maska, ki bi jo uporabljala večkrat na teden, je pa super za ekstremno navlažitev kože tu in tam.
Ponovni nakup: Vsekakor bom še naročila kakšno sheet masko iz Koreje, vendar kakšno drugo verzijo/znamko.

Garnier Skinactive Hydra Bomb maska za obraz: Še ena papirnata maska za obraz z veliko količino seruma/vlažilne tekočine. Mojo kožo je navlažila, zmehčala, pa vendar je ni zmastila.
Ponovni nakup: Da.
OGX Coconut Water šampon za lase: Šampon sem kupila predvsem zaradi omamnega sladkega vonja po kokosovi vodi in ker sem za OGX izdelke slišala pohvale. Ta linija me žal ni navdušila, saj ni naredila popolnoma nič za moje lase. Lasje so bili po umivanju precej suhi in so kar "škripali" pod prsti. Na embalaži sicer piše, da je šampon lahkoten na laseh, oziroma jih ne obteži, kar drži, vendar sem pričakovala, da mi bo šampon vsaj malo navlažil lase. Imam še balzam za lase, ki prav tako ne naredi nič za moje lase (še zgladi/zmehča jih ne!), zato ga le s težavo uporabljam.
Ponovni nakup: Nikakor.

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair šampon za poškodovane, suhe lase: Šampon, ki ni naredil popolnoma nič za moje poškodovane in suhe konice. Lasje so se mi po pranju s tem šamponu še bolj mastili in bili so obteženi.
Ponovni nakup: Ne.

Pantene Pro-V balzam za poškodovane lase: Uff, Pantene izdelkov za lase nisem uporabljala že leta. Ta se je v moji zbirki skrival že nekaj časa, sem ga enkrat prejela za darilo. Moram reči, da je naredil kar lep efekt na laseh. Las sicer ni popravil (to lahko naredijo le frizerske škarjice), so pa lasje bili veliko lepši - gladki, mehki in niso bili zavozlani ali slamnati.
Ponovni nakup: Nisem prepričana, me druge znamke zaenkrat bolj navdušujejo.

UniqOne tretma za lase z vonjem kokosa: Tretma za lase, ki sem ga uporabljala predvsem za lažje razčesavanje po umivanju las, saj je moje zavozlane lase razvozlal, jih zmehčal in zgladil. Ima tudi kar nekaj drugih funkcij: zaščita pred toploto, globinska nega, ohrani barvo las, lasem doda volumen in preprečuje cepljenje konic. Najraje ga uporabljam poleti, ko so moji lasje pogosteje izpostavljeni soncu in slani vodi.
Ponovni nakup: Že opravljen.

Schwarzkopf Gliss Kur silikonske kapljice za lase: Silikonske kapljice so imele precej gosto teksturo, ki je dobro navlažila in zgladila moje izsušene konice. Lase so bili po nanosu veliko bolj sijoči in svilnati, kot pri običajnih oljih za lase, ki sem jih uporabljala.
Ponovni nakup: Da. Trenutno imam sicer dovolj drugih olj za lase, drugače pa ja.

Batiste šampon za suho pranje las Floral Essences: Moj holy grail izdelek za lase. Imam lase, ki se hitro zmastijo, zato ponavadi med pranji las uporabim suh šampon, da prestavim pranje las za vsaj dan ali dva. Batiste suhi šamponi so mi najljubši, saj lepo vpijejo maščobo iz las, ne pustijo preveč belega prahu in lasem celo dajo nekaj volumna. Na voljo je veliko dišečih verzijo, ki lepo osvežijo in odišavijo lase.
Ponovni nakup: Da, vedno.
Kozmetika Afrodita kremni gel za prhanje Raspberry CreamGel je imel prijeten sladkast in slasten vonj po malinah. Vonj me je malce spominjal na kremo s okusom malin, ki ni preveč pocukrana (njam). Sicer mi je pa bil vonj v embalaži veliko bolj všeč, kot pa med tuširanjem, oziroma na koži (je bil preveč umeten).
Ponovni nakup: Ne.

Kozmetika Afrodita Secret Garden kremni gel za prhanje Lovely Roses: Vonj tega gela me je zelo prijetno presenetil. Nisem preveč navdušena nad močnimi cvetličnimi vonji in redko kateri vonj po vrtnicah mi je zares všeč. Ta mi je bil izredno všeč, ker vonj ni bil preveč cvetličen, oziroma vsiljiv/umeten. Bil je prijetno kremast in sladkast. Tudi tekstura je bila bogata/gosta in ni izsušila moje kože.
Ponovni nakup: Da, tega ali katerega drugega iz Secret Garden linije (vsi dišijo izjemno).

Balea peni za prhanje (limeta in roza grenivka, tahitijska gardenija in kokosovo mleko): Ne spomnim se, da bi kdaj v drogeriji zasledila kakšno peno za prhanje (so pa kar pogoste pri L'Occitanu), zato sta mi ti delovali precej zanimivo. Imeli sta res precej kremasto, penasto strukturo, ki je bila prijetna, predvsem za prhanje v poletnih dneh. Me je pa zmotilo doziranje, saj je bilo včasih peno kar težko iztisniti iz pločevinke (pri njihovih penah za britje je to dosti lažje), pa tudi porabila se je hitro (vsako sem imela le za nekaj uporab). Vonja sta bila prijetna, poletna.
Ponovni nakup: Bili sta iz omejene izdaje, ampak zagotovo ne bi ponovila nakupa, če bi kakšno spet dali v prodajo.
Lush žele za tuširanje Snowman: Precej zabaven izdelek, za tuširanje. Gre za "tresočo" se figuro v obliki snežaka, ki se v stiku z vodo speni in se tako uporablja namesto tuš gela. Izdelek je sicer dobro očistil mojo kožo, pa vendar je bil precej nepraktičen za uporabo, saj mi je hitro spolzel z rok na tla tuša. Imel je omamen sadni vonj po črnem ribezu.
Ponovni nakup: Nisem prepričana. 

Balea Luxury gel za prhanje Purple Moments: Gel za prhanje z malce bolj posebnim, sofisticiranim in elegantnim vonjem. Vonj je bil močnejši, precej eleganten (lesni) in cvetličen (vonj irisa) ter je vseboval še sladke note vanilije. Tudi struktura je bila gosta in se je dobro penila.
Ponovni nakup: Izdelek je bil na voljo v omejenem setu, zato verjetno več ni na voljo. Če bi lahko, bi še ga zagotovo kupila.

Yves Rocher gel za prhanje cvetovi bombaža: Gel s kremno teksturo, ki ni izsuševala moje kože. V preteklosti sem preizkusila že kar nekaj vonjev YR tuš gelov in prav vsi so mi bili zaradi kremne teksture všeč. Ta je imel bolj čist, nežen in nevtralen vonj, ki sem ga rada uporabljala tiste dneve, ko mi niso ugajali močni, oziroma sladki vonji.
Ponovni nakup: Da, predvsem druge vonje.

Fa Coconut Milk krema za prhanje: Tuš gel z zelo prijetnim kremastim vonjem po kokosu, ki pa ni bil preveč sladkoben ali umeten. Imela sem že veliko gelov za tuširanje s kokosom (ker obožujem vse z vonjem kokosa), vendar mi je ta bil med ljubšimi. Tudi sama struktura gela je bila prijetno kremasta in negovalna. Fa tuš geli so mi po priljubljenosti in strukturi takoj za Dove.
Ponovni nakup: Da, tudi druge vonje (odvisno od letnega časa).

Dove krema za prhanje s kokosovim mlekom in cvetovi jasmina: Krema za tuširanje s prijetnim, kremastim in ne preveč sladkobnim vonjem po kokosovem mleku ter z nežnim cvetličnim pridihom. O Dove gelih ne bom na dolgo razglabljala, ker vsi vemo, da so odlični - ZELO kremasti, nežni in hranilni. Kupujem veliko različnih tuš gelov, vendar Dove ostaja moj favorit.
Ponovni nakup: Še jih imam nekaj na polički, drugače pa ja - vedno.
H&M piling za telo Caribbean Crush: Šlo je za piling v gel obliki, ki je na prvi pogled spominjala na klasičen gost gel za tuširanje z drobnimi, ne preveč grobimi delčki. Kljub temu, da delčki niso bili grobi, pa so dobro zdrgnili mojo kožo in jo zmehčali. Včasih sem piling uporabljala kar po celem telesu, oziroma namesto tuš gela, saj je bil piling zelo nežen do kože. Imel je zelo sladkast, tropski vonj po sadju.
Ponovni nakup: Ne, imam raje druge, bolj grobe pilinge.

Balea peni za britje (kokos in mango): Med moje najbolj pogoste, stalne nakupe spadajo tudi Baleine pene za britje, ki so mi dosti ljubše od vseh "popularnih". Lepo se penijo, so nežne in ne iritirajo moje kože. Tudi vonji so odlični in velikokrat imajo omejene izdaje/vonje.
Ponovni nakup: Da.

Dove mleko za telo: Mleko za telo z gostejšo negovalno teksturo, ki je odlično navlažila mojo suho kožo na nogah. Koža je bila po nanosu mehka in brez lusk, pustila pa je tudi rahel, skoraj oljnat sloj, ki pa ni bil lepljiv. Po vonju in učinku me je mleko precej spominjalo na mleka od Nivee.
Ponovni nakup: Mogoče, trenutno imam preveč drugih losjon/masel/krem za telo.
Biobaza roll-on deodorant s karitejevim maslom in jojobo: Čeprav nisem vajena deodorantov na roll-on varianto, pa sem vseeno želela preizkusiti Biobazinega, ker sem prebrala precej pohval (gre za naravno kozmetiko). Deodorant me je sicer dobro varoval pred potenjem in neprijetnim vonjem, pa vendar mi ni bilo všeč, da se ni vpil takoj in se nisem mogla takoj obleči. Gre za deodorant, ki ne vsebuje aluminijevih soli, alkohola, parabenov, parafinov, itd.. Me je prijetno presenetilo, da se je tako dobro obnesel, kljub temu, da gre za naravni deodorant. Vonj je bil prijeten, malo bolj svež in dolgoobstojen.
Ponovni nakup: Mogoče; še vedno se ne morem navaditi na to, da se ne vpije takoj.

Nivea Fresh Natural deodorant za telo: En mojih najljubših deodorantov, z svežim in nevtralnim vonjem. Niveini deodoranti so že nekaj let moja stalnica, saj ne dražijo moje kože in me dobro ščitijo pred neprijetnim vonjem. Ta ne vsebuje aluminijeve soli, kar je še dodaten plus.
Ponovni nakup: Da.

Garnier Neo antiperspirant za telo: Antiperspirant z rahlo sladkobnim sadnim vonjem in s svežimi cvetličnimi notami. Všeč mi je bil način doziranja in da je izdelek dobro ščitil pred neprijetnim vonjem ter potenjem, vendar sem slišala veliko kritik na račun hitre porabe deodoranta (nekaterim blogerkam se je deodorant po zgolj nekaj uporabah preprosto izpraznil) - čeprav sama nisem imela težav s tem.
Ponovni nakup: Nisem prepričana.

Fa deodorant za telo (Luxurious Moments in Glamorous Moments): Deodoranta z močnejšim, parfumiranim vonjem. Poleti imam rada bolj lažje odišavljene deodorante, a vseeno učinkovite, pozimi pa so mi všeč tudi deodoranti z močnejšimi vonji. Ta sta imela zelo prijeten, cvetlični in eleganten vonj, kot kakšen zimski parfum. Prvi je dišal po vijolicah (precej močan vonj), drugi pa po črni orhideji (malo bolj eleganten, umirjen vonj). Vonja obeh deodorantov sta bila dobro obstojna in sta mi nudila tudi dobro zaščito pred potenjem.
Ponovni nakup: Da.
Refan replika parfuma Lancome La Vie Est Belle: En mojih najljubših vonjev. V bistvu sem se v vonj originala zaljubila že takrat, ko je izšel, vendar sem si privoščila Refanovo repliko, ko sem izvedela, da jo imajo, saj je veliko cenejša. Sta pa vonja na meni identična. Ta replika je na meni zelo dobro obstojna in že večkrat sem dobila komplimente, da zelo lepo dišim. Gre za precej sladko, pudrasto in intenzivno dišavo, ki je bolj primerna za hladnejše mesece in večerne izhode. V sebi skriva iris, črni ribez, hruško, vanilijo, pačuli in praline. Diši zelo elegantno in sexy.
Ponovni nakup: Že opravljen - neštetokrat.

Essence parfumska vodica Like the Party of my Life: Essence parfumi so mi le redko všeč, vendar je ta bila ena od izjem. Imela je močnejši, sladek, pudrast in lesni vonji, ki je bil idealen za hladne dneve in večere. Na meni je bila kar dobro obstojna, kar me je presenetilo, saj so večinoma Essence dišave neobstojne in se hitro razdišijo. Majhna embalaža je bila odlična za nošenje v moji torbici. Podrobne note lahko najdete tukaj.
Ponovni nakup: Nisem prepričana, če je še na voljo. Če jo še kje najdem, jo zagotovo kupim.

Bruno Banani toaletna vodica Magic Women: Še ena močnejša, sladka dišava, ki sem jo rada uporabljala predvsem v zimskih mesecih in ob večernih izhodih. Dišala je precej sladko, sadno, pa tudi rahlo pudrasto in svežo. Čeprav so Bruno Banani dišave znane kot manj obstojne, pa je na meni ta dišava bila kar dobro obstojna. Podrobne note najdete tukaj.
Ponovni nakup: Mogoče, roza različica Made for Women mi je malenkost ljubša.

Alessandro Snowball krema za roke: Krema je imela zanimivo, gostejšo, kompaktno teksturo z majhnimi kroglicami (spominjale so na snežnike), ki so se ob masiranju v kožo stopile. Na rokah je pustila rahel hranilen, skoraj oljnat sloj, ki ni bil moteč in se je sčasoma vpil. Sama krema je imela tudi zanimiv začinjen praznični vonj po pomaranči, cimetu, klinčkih, kardamomu in koriandru.
Ponovni nakup: Na voljo je bila le predlansko leto v času božičnih praznikov, zato žal ne.

L'Occitane Melting Honey smetanasta krema za roke: Krema za roke z edinstveno teksturo smetane, ki spominja na tisto smetano iz doze za kavo. Je pa bila pri tej kremi za roke tekstura malo bolj kompaktna/bogata in puhasta. Krema je mojo kožo rok zelo dobro nahranila, obenem pa na njih pustila še zaščitni sloj. Posebnost pri kremi je bila, da je imela kar 25% karitejevega masla, kar je več kot pri njihovi najbolj prodajani kremi (bila je tudi bolj hranilna od slednje). Poleg hranilne teksture, mi je bil zelo všeč tudi vonj kreme. Dišala je po medu, vendar to ni bil tisti tipičen sladek, pocukran med, temveč bolj cvetličen, nevsiljiv in malce svež. To je bila moja najljubša krema za roke in zato sem jo dolgooo varčevala. Želim si, da bi jo enkrat dodali v njihovo redno linijo, oziroma, da bi imeli v prodaji celotno linijo z medom, saj je bila ta omejena izdaja ZELO popularna.
Ponovni nakup: Žal ne morem, ker je bila na voljo le v omejeni izdaji.

Ziaja krema za roke s kokosom: Krema je imela gostejšo teksturo, ki je bila lepo mazljiva. Dobro je navlažila moje roke in obnohtno kožico, zato je ni bilo potrebno nanašati pogosto. Čeprav obožujem vonj kokosa, pa mi vonj te kreme ni bil preveč všeč, saj je bil precej umeten in drugačen od ostalih vonjev po kokosu.
Ponovni nakup: Ne.

Yves Rocher tekoče milo za roke Hruška in kakav: Tekoče milo, ki sem ga kupila tik pred božičnimi prazniki. Yves Rocher vsako leto pred prazniki v prodajo da omejene izdelke za nego telesa in rok, ki imajo vedno odličen, praznični vonj. To milo je bilo zelo, zelo prijetno. Imelo je gostejšo, gel teksturo, ki se je dobro spenila in očistila roke. Kljub temu, da sem si roke umivala kar pogosto, jih ni izsušilo. Tudi vonj je bil odlične, zelo sladek in gurmanski, njam. Milo je dišalo po sladki hruški in kakavu.
Ponovni nakup: Da, spet proti koncu leta, ko bodo izdali kakšen podoben praznični vonj.

Kozmetika Afrodita Cotton & Silk kremno tekoče milo za roke: Milo za roke, ki je imelo bogato in zelo kremno teksturo, ki je na rokah ustvarila bogato peno. Milo je bilo precej vlažilno in ni niti malo izsušilo rok. Milo je pohvalil tudi moj oče, ki ponavadi uporablja trda mila. To mu je bilo zaradi bogate kremne teksture in nevsiljivega vonja zelo všeč. Milo je dišalo po bombažu in svili - vonj je bil nežen in rahlo sladkast.
Ponovni nakup: Da, ko porabim zaloge mil, ki jih imamo doma.


Ste že preizkusile katerega od zgoraj omenjenih izdelkov?
Imate morda tudi kakšno priporočilo za kremico za predel okrog oči? :)






You Might Also Like

12 komentarji

  1. Ziajo kremo za roke sem imela nekdaj in me ni pretirano navdušila, za zimske dneve mi je pač premalo vlažilna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz nimam ravno suhe kože (bolj občasno), tako da mi je bila vlažilnost ok, vonj pa me je razočaral. :/

      Izbriši
  2. Jaz sem ravno začela uporabljat Ziaja kremo za roke, kakavovo maslo, and damn, kako dobro diši! Meni je super, tako da priporočam raje tole ;)
    Si pa kar pridna s porabljanjem =P Jaz sem packa, vedno, ko dobim nekaj novega, pozabim na staro. Ampak to leto je namenjeno poralbjanju (pra)starih zalog, da lahko končno spet kaj novega nabavim =P
    Xoxo, A.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam njihovo kakavovo kremo za obraz in res zeeeloo diši, tako da bom naslednjič res raje tisto verzijo kreme za roke probala. :) Imam pa zdaj doma vsaj kakšnih 15 krem za roke, tako da bo še morala malo počakati. :P
      Hvala! :)) Če sem iskrena, meni pisanje empties objav zelo pomaga. Me res motivirajo, da poskušam porabiti čim več. :) Si tudi raje kaj novega privoščim, ko vem, da sem odprte izdelke porabila. :)) tako da you go girl, držim pesti, da čim več "starih" izdelkov porabiš. :P xx

      Izbriši
  3. Ti pa porabiš ogromno izdelkov :D same fajn stvari! Hvala za ta super post. Takšni so najboljši, ker so ocene bolj pristne kot pa na začetku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, se trudim, ker se mi doma že tako police šibijo pod težo vseh izdelkov. :) Zdaj še moram samo zmanjšati nakupe, pa sem na ''konju'', kar se tiče zmanjšanja zaloge. :P Ampak to bo malo težje. :)
      Malenkost. Me veseli, da so taki post uporabni. :) Sama tudi veliko raje berem empties objave, kot same ocene, ker se včasih zgodi, da po daljšem času uporabe določenega izdelka dobiš drugačen vtis, kot v prvih mesecih, ko napišeš oceno. Četudi oceno izdelka napišeš po kakšnem mesecu ali dveh, te lahko po kakšnem dodatnem mesecu še vedno negativno/pozitivno preseneti. :D

      Izbriši
    2. Meni pa bi znalo bit pisanje emptiesov precej mučno, ker vedno postanem sitna, ko nekega izdelka začne zmanjkovati. :) Ta sitnoba bi se najbrž prenesla v oceno, ker bi videla več negativnih kot pa pozitivnih stvari, haha. :D

      Sicer pa super za tako količino porabljenih izdelkov in fajn ocene!

      Izbriši
    3. Zanimivo, kako smo si različne. :) Meni pa je prav satisfying, ko kakšnega izdelka zmanjka, ker vem, da potem denar ni šel čisto v nič in da se mi izdelek ne bo pokvaril. :P Pa pisanje teh objave prav obožujem. :))
      Hvala! :D

      Izbriši
  4. Aaaaaaa, ko sem videla L'Occitanovo medeno kremo za roke sem kar slinco spustila....celotna kolekcija mi je bila top, poleg mandljeve med najboljšimi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Enako! :) Meni je mandljeva tudi najljubša pa ta mi je bila enako ljuba..sploh zaradi kreme za roke in pilinga za telo. Res mi ni jasno, zakaj imajo takšne dobre izdelke na voljo samo v omejeni izdaji. :( ali pa ko bi jih vsaj čisto vsako zimo začasno dali na poličke.

      Izbriši
  5. Za predel okoli oči - Lusheva Enchanted Eye Cream. Priporočam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A res? O, hvala! :)))
      Sem jo zadnjič mimogrede kupila v Lushu, ker sem videla, da je bila -50%. Zdaj pa se res ekstra veselim uporabe. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3