Review*: I Heart Makeup eyeshadow palette Go To Hell!

ponedeljek, oktober 06, 2014

Hej, lepotičke!

Pa sem nazaj, po sproščujočem vikendu, ki sem ga preživela na morju. :)
Danes vam bom podrobneje predstavila oz. ocenila paletko za oči, s katero so me v avgustu razvajali v podjetju Ličila.si. Hvala vam - super ste! ♥ 
Paletka je znamke I Heart Makeup, ki spada k znamki Makeup Revolution, katero verjamem, da vsi dobro poznate in je tudi zelo priljubljena glede na njihovo kvaliteto in ceno (tudi pri meni!). 
Sama sem nekaj časa nazaj ocenila tudi nekaj Makeup Revolution izdelkov, kar si lahko preberete tukaj in tukaj.

Vas zanima, kako me je prepričala I Heart Makeup znamka? Berite dalje. :)

Embalaža: Paletka je okrogle oblike, kar me je sprav presenetilo, saj sem navajena predvsem pravokotnih paletk. Vbistvu je to moja prva okrogla paleta za oči. :P
Izdelek se nahaja v plastični embalaži, za katero sicer nisem prepričana, če je dovolj trpežna. Ponavadi pri prenašanju kozmetike res pazim, da mi kaj ne pade na tla. :) Na sprednji strani je prozorna, tako da so barve, ki jih paletka vsebuje lepo vidne. Sama embalaža se mi ne zdi nič posebnega, je preprosta in enostavna.
Paletka, ki sem jo prejela, je namenjena predvsem za močnejši in večerni makeup, kar mi je všeč, saj imam zelo, zelo rada zadimljene/poudarjene oči. Vsebuje 19 odtenkov - od tega je 12 šimrastih/bleščičastih in 7 mat. Odtenki so razporejene v krogu - čisto v notranjosti je eno večje senčilo, nato so okrog njega v krogu razporejena manjša senčila in v zunanjem krogu se nahajajo največja senčila. Pri manjših senčilih me je zmotilo, da jih je težje doseči, še posebej če uporabim kakšen večji čopič.
Odtenki žal nimajo imen.
Swatchi:
Pigmentiranost senčil se razlikuje od odtenka do odtenka. Najmanj pigmentirana so mat senčila, zato je za lep izgled potrebno nanos nadgrajevati. Le-ta se tudi rada drobijo pod očmi in na otip so bolj 'pudrasta'.
Medtem so bleščičasta senčila veliko bolj pigmentirana, se manj drobijo pod očmi, so bolj mehka/svilnata na otip, ko začnejo bledeti, pa v gubi pustijo veliko bleščic.
Senčila so na meni obstojna okoli 8 ur - s primerjem+moje veke niso preveč mastne, (kasneje se začnejo nabirati v gubo), kar sploh ni slabo, saj paletko večinoma uporabljam le zvečer, ravno zaradi močnejših barv!
Tudi zabrisujejo se dobro, kar se mi zdi super, saj s tole paletko še posebej rada ustvarjam 'smokey eyes'. :)

Povzetek: Všeč mi je nabor barv (obožujem večerni izgled), še posebej so mi všeč bleščičasta, saj so bolje pigmentirana. Zmotilo me je, da odtenki nimajo imen in da so nekatera senčila tako majhna in posledično težko dosegljiva s čopičem.
Paletko bi priporočala vsem, ki nimate preveč mastnih vek (daljša obstojnost) in bi jo uporabljale za kakšno večerjo, zmenek ali tudi zabavo.
Vseeno pa se mi zdi, da za podobno ceno lahko dobite kvalitetnejše paletke.
Tole paletko in drugo, dnevno verzijo (Go To Heaven) lahko kupite na Ličila.si. za 9.95€.

Ker se mi ta znamka zdi poceni, tako kot Makeup Revolution, bom še verjetno kupila kak izdelek.
Kmalu sledi tudi ocena I Heart Makeup osvetljevalca v srčku in paletke za obrvi, ki sem ju kupila v avgustu.  

Imate kakšen I Heart Makeup izdelek?





S.


*Izdelek mi je bil poslan v oceno, napisano pa je izključno moje osebno mnenje, ki je resnično!

You Might Also Like

5 komentarji

  1. Looks like a great palette ! Thanks for sharing !

    OdgovoriIzbriši
  2. Super fotografije :)
    Sama imam ta drugo paletko, Go to heaven (http://invisibly-perfect.blogspot.com/2014/10/review-makeup-revolution-go-to-heaven.html#more) in se moram strinjat, da so matt senčila res manj pigmentirana, škoda!

    Drugače pa tudi tale paletka izgleda super ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      Ja, pri tvoji pa še verjetno bolj, ker so same naravne senčke. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3