New In: March

ponedeljek, marec 30, 2015

Zdravo! :)

Neverjetno, šele zdaj, ko pišem tole objavo, sem opazila, da sem v mesecu marcu kupila samo ličila! :) Sicer pa nisem ravno na veliko oz. slepo nakupovala, večinoma sem kupila le stvari, ki sem jih res želela preizkusit ter sem jih imela kar nekaj časa nagledane pred dejanskim nakupom. In mislim, da ta mesec ni bil preveč izčrpajoč za mojo denarnico, kar me res veseli. :)


KAJ SEM KUPILA:

Začela bom z enim mojih najljubših marčevskih nakupov, to je nakup I Heart Makeup paletke za oči v obliki bele čokolade Naked Chocolate. To paletko sem si res želela že, od kar je prišla na poličke, vendar je na Ličila.si bila kar hitro razprodana (pa tudi v Veliki Britaniji), potem pa je trajalo kar nekaj časa, da so v VB dobili zalogo in končno tudi na Ličila.si. Iiiin, končno je moja. Paletko sem že preizkusila nekajkrat in mi je zelo všeč, tako po obstojnosti, kot tudi pigmentiranosti. In da o izgledu embalaže sploh ne govorim - kot prava tablica bele čokolade! :) Seveda, pa sem k naročilu morala dodati še eno malenkost. Po zelo dobrem prvem vtisu, ki ga je na meni pustila tekoča šminka Lip Lava v odtenku Tremor, me je zamikala še intenzivno rdeča barva Firestorm. Tudi ta odtenek je super, čeprav za čez dan mogoče malce premočen, drugače pa res zelo pigmentiran + obstojen. Oceni definitivno prideta.
Naslednji, zelo razburljiv nakup je zame bilo naročilo Kiko stvari iz njihove spletne strani - skupaj z blogerkama Matejo in Petro, kar sem že omenila v tej objavi. Skratka, jaz sem si naročila eno šminko z velvet-mat finišom, dve senčili v stiku in eno debelejšo senčilo v svinčniku. Podrobnejši haul oz. swatche si lahko pogledate tukaj + kratko mnenje o vsakem izdelku posebej.
slika je od blogerke Mateje - hvala še enkrat! :)
Naslednji nakupi so bili opravljeni v drogeriji in sicer sem kupila nekaj izdelkov za ustnice. Tudi jaz sem po tehtnem premisleku in večkratnem swatchanju kupila zelo popularno Essence šminko Come naturally in presenečena ugotovila, da mi ta odtenek celo pristaja. Mislim, da sem vam že omenila, da mi nude odtenki ne pristajajo preveč, tako da se jih poskušam izogibati. Ta me je premamil, ker ne izgleda čisto rjav oz. kožen, temveč ima nekakšen vijola podton, ki ne izgleda čisto nič 'pusto', kot na meni večinoma delujejo nude odtenki. Tako da sem zelo zadovoljna z nakupom in šminka je bila pri meni že kar veliko v uporabi. Odločila pa sem se še, da poskusim nekaj Essence črtal za ustnice. Vzela sem kar štiri različna: 02 Sweetheart, 03 Yummy Berry, 05 Lovely Frappuccino (dupe za svinčnik MAC Soar) in 07 Plum Cake. Črtala sem že poskusila in so odlična tudi namesto šminke.

Swatchi:
L-D: MR Lip Lava Firestorm, Essence Come naturally šminka, liplinerji Sweetheart, Yummy Berry, Lovely Frappuccino in Plum Cake

KAJ SEM PREJELA:

V nagradni igri na Facebooku sem prejela dva izdelka za nego problematične kože - čistilno peno in dnevno kremo z zaščitnim faktorjem 30 znamke Cetaphil, ki bo odlična za poletne dni.
Kaj pa ste ve nakupile v mesecu marcu?



S.

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Joj same dobre stvari si si kupila :)
    Ta chocolate paleta ima res lepe odtenke!
    Da o Kiko produktih ne govorim, čeprav se še zmeraj nisem spravila kaj naročiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) Ja, več kot popolni za naravni videz. <3 Moti me le, da ni malce več različnih odtenkov notri, ker eni so si kar podobni.
      Kiko pa res vsakemu priporočam. :D

      Izbriši
  2. Super haul :) Tudi sama se pogosto izogibam nude tonov, ne samo da mi ne pristajajo ravno, ampak jih tudi ne bi preveč pogosto nosila

    OdgovoriIzbriši
  3. Ful dobri nakupi, sploh Kiko <3 Ma kaj, vse se mi dopade ;) Sama sem pa prejšnji mesec kupila ogromno izdelkov za telo - ne vem zakaj =P Podobno objavo pa še pišem ;P
    xoxo, Nyx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :P Tudi jaz sem včasih bila 'obsedena' z izdelki za telo. :D Se pa veselim objave. :)

      Izbriši
  4. Super nakupi :) Že veselo čakam ocene :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Same super stvarce si kupila :) Ooo paletka <3
    Tile Essence liplinerji so tudi mene čisto navdušili, jaz bi kar vse odtenke, ampak zaenkrat imam samo Frapučinkota :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! <3
      Jaz bi tudi še ostale odtenke, ampak se moram zadržat, ker jih res ne potrebujem. :P

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3