Products I've been loving lately #5

ponedeljek, marec 04, 2019

Že kar nekaj časa vam nisem predstavila mojih zadnjih ''favoritov'', čeprav se vedno navdušim nad kakšnim izdelkom - novim ali ''starim''.
Po dolgem času je tako tukaj nova objava z izdelki, ki sem jih v zadnjih mesecih res veliko uporabljala in so mi fantastični.
Too Faced paleta senčil Chocolate Bar
V moji zbirki se najde kar nekaj palet, tako dražjih, kot tudi cenejših, a v zadnjem mesecu in pol večino časa namenjam ravno Too Faced Chocolate Bar paleti. Sicer sem jo zadnje leto malce zanemarjala, a odkar sem jo spet privlekla na plano, sem se ponovno zaljubila vanjo. Všeč mi je predvsem nabor barv, saj se v paleti najdejo tako klasični čokoladno rjavi odtenki, kot tudi bolj vijola, rdečkasti in seveda zlati. Je izjemno vsestranska paleta, zato z njo zlahka ustvarim klasičen očesni videz ali malce močnejši. Včasih uporabim zgolj eno senčko za ekstra hiter makeup (ponavadi je to Marzipan čez celotno veko in tekoče črtalo), včasih pa si vzamem več časa in se igram z različnim kombinacijami. Moji najljubši odtenki so: Marzipan, Amaretto, Hazelnut, Haute Chocolate, Milk Chocolate in Gilded Ganache. Formula senčk je glede na višjo ceno res na nivoju, saj se senčila zelo lepo nanašajo, zabrisujejo in so ravno prav pigmentirana.
Maybelline maskara za trepalnice Lash Sensational
Po dolgem času sem pred meseci ponovno kupila eno mojih najljubših drogerijskih maskar - Maybelline Lash Sensational. Večino časa sicer uporabljam Essence maskare (najljubši: I Love Extreme vodoodporna in Lash Princess zelena), ker so poceni in večinoma dobro opravijo svoje delo, a Maybelline je kljub vseeno moja daleč najljubša. Edina stvar, ki mi ni všeč je, da je malo dražja, zato je ne kupujem vsake tri mesece. Po dolgem času sem si jo tako privoščila, ko je bila v Tuš drogeriji znižana za -50% in se spet popolnoma navdušila nad njo. Trepalnice mi zelo lepo loči, jih privzdigne in priviha, da pa še lepo količino volumna in dolžine. Prebrala sem, da je nekaterim na začetku preveč mokra in jim zlepi trepalnice, vendar sama s tem nimam težav (kljub večim nanosom) in mi je že od začetka odlična. Čeprav gre za nevodoodporno verzijo, nimam nobenih težav, da bi mi trepalnice po nekaj minutah ali urah padle ''dol'' in ravno zaradi tega, sem tako navdušena nad njo. Zdrži ves dan in se nič ne drobi. Ima plastično, ukrivljeno krtačko.

Colourpop šminka za ustnice Lippie Stix (odt. Bound)
Pred nekaj tedni sem med kupčkom (no, bolj kupom) šmink ven potegnila Colourpop šminko, ki je nisem nosila že dlje časa, čeprav sem jo že v preteklosti rada uporabljala (ne vem, zakaj še nisem pisala o njej?). Nekako poleg vseh mat šmink pozabim na kremne formulacije. Gre za popularno Lippie Stix šminko v kremnem finišu (imam pa še eno živo roza v matte finišu), ki kar drsi po mojih ustnicah in je precej pigmentirana. Kar mi je pri njej najbolj všeč je, da je zelo udobna na ustnicah in da ni lepljiva. Obstojnost je zadovoljiva, vendar seveda ni tako dobra, kot pri mat formulah. Od kar sem jo torej ponovno privlekla na plano, sem jo nosila res veliko, saj imam trenutno malce bolj suhe ustnice in mi pašejo takšne udobne, kremne šminke. Odtenek Bound je svetlo nude roza.
Look by Bipa šminka za ustnice Liquid Effect Extra Matte Lipstick (010 Vintage Rose)
Itak, da, ne glede na letni čas, vedno nosim tudi kakšno tekočo mat šminko. Zadnje čase je to Bipina šminka, ki sem jo sicer kupila šele okoli Valentinovega, a me je že ob prvi uporabi tako navdušila, da sem jo od takrat nosila skoraj vsak dan. Po sami formuli me malo spominja na Deborah tekočo mat šminko, ki je ena mojih ljubših. Tudi tale je torej tekoče do kremne teksture, nanaša se enakomerno in je dobro prekrivna. Najbolj všeč pa mi je, da se šminka na ustnicah neverjetno hitro posuši v mat efekt (v manj kot eni minuti) in je udobna (meni se ne zdi izsušujoča). Prav tako ni lepljiva in ne pušča odtisov. Bledi enakomerno in se ne lušči z ustnic. Je dobro obstojna. Moj odtenek je nude rjav, ki na meni potegne rahlo roza. Res odlična formula, sploh glede na to, da je zelo poceni (manj kot 4€). Edino embalaža ni moja najljubša, saj gre napis zelo hitro dol. Nagledan imam še en mauve odtenek.

MAC šminka za ustnice Ruby Woo
Moja zdaleč najljubša klasična šminka v mat efektu je MAC-ova Ruby Woo šminka. Je sicer retro matte, kar pomeni, da je ekstra suha, a vendar sama na splošno nimam nobenih težav (trenutno ob uporabi balzama in Lush pilinga za ustnice). Definitivno pa šminka poudari suhe predele, v kolikor jih prej dobro ne pripravite. Barva je čudovita - svetlo rdeča in takšna klasična, ki jo vsaka potrebuje v svoji zbirki. Pigmentiranost in obstojnost sta odlični (šminka na mojih ustnicah pusti tudi stain).
L'Occitane olje za tuširanje Mandelj
Sedaj pozimi sem se večkrat pocrkljala tudi z L'Occitanovim kultnim oljem za tuširanje, ki ga zaradi višje cene ponavadi uporabljam bolj občasno, oziroma za ''redke priložnosti''. Moja koža je bila malce bolj suha, zato je bilo razvajanje s tem oljem več kot dobrodošlo. Olje mi je kožo naredilo neverjetno mehko (olje se v stiku z vodo spremeni v bogato peno) in celo malce navlaženo, zato po tuširanje nisem potrebovala tako velike količine kreme, kot običajno. V hladnih dneh je bilo tuširanje z njim res veliko bolj prijetno, tudi zaradi vonja, ki me je zaradi svoje sladkobe kar malce ''pogrel''. Diši namreč po sladkih mandljih. To je moja najljubša linija od L'Occitane.
Bath and Body Works meglica za telo Cashmere Glow
V zadnjih tednih je moja zvesta spremljevalka bila tudi dišeča meglica od Bath and Body Works. Obožujem njihove meglice, ker neverjetno lepo dišijo, za svojo ceno dobiš res dobro količino izdelka in še počasi se porabljajo. Edino obstojnost je malce slabša, kar pa je za meglico nekaj čisto normalnega. Sem pa opazila, da se presenetljivo dobro obdržijo v laseh in na oblačilih. V zbirki imam trenutno nekaj bolj poletnih vonjev, dva jesenska in enega (Cashmere Glow), ki je meni osebno popoln za zimo. Je namreč precej topel in sladkoben. Meni diši predvsem po kremnem mošusu, vaniliji, z močnejšo, a sočno noto breskve. Bi z veseljem imela parfum v tem vonju.

Nad katerimi izdelki pa ste se v navduševale v zadnjih tednih in mesecih?


You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3