Empties #19

ponedeljek, april 06, 2020

Wau, ko pogledam nazaj, ne morem verjeti, koliko časa je že preteklo od moje zadnje ''empties'' objave. Seveda se je spet nabralo zelo veliko izdelkov, zato bom tokrat objavo razdelila v dva dela, da ne bom predolga. :)
Ombia dvofazni odstranjevalec očesnih ličil: Moj najljubši odstranjevalec vseh časov. Brez težav odstrani tudi vodoodporno maskaro. Pustim pa vatico vedno malce dlje na očesu, da se makeup začne ''topiti'', šele nato odstranim (z nežnimi potegi).
Ponovni nakup: Da, vedno na zalogi.

Hada Labo čistilna pena za obraz: Prav tako še en izdelek za obraz, na katerega prisegam. Pena je blaga, bogate, puhaste teksture, brez dišav in z odličnimi sestavinami. Kožo nežno, a dobro očisti, brez izsuševanja. Uporabljam jo v jutranji rutini. Počasi se porablja, cena je ugodna. Edini minus je slaba dostopnost - dobi se le na eBayu in tujih 
spletnih straneh z azijskimi izdelki, dostava pa je ''počasna''.
Ponovni nakup: Že opravljen.

Balea čistilni gel za obraz: Čisto ok čistilni gel za obraz, ki ne draži kože, ima dobre sestavine in je poceni. Definitivno je moja prva drogerijska izbira, kar se tiče čistilcev za obraz, a vseeno imam raje druge, malce bolj ''luksuzne'' (po teksturi) čistilne gele (npr. First Aid Beauty, CeraVe,...).
Ponovni nakup: Mogoče.
The Ordinary serum z Matrixylom: Tale serum mi je bil en boljših. Bil je vlažilen, a ne lepljiv ali masten. Kožo je navlažil in mi ni delal nobenih mozoljev, kar je pri meni čudež. Imel je dobre sestavine, predvsem Matrixyl je odlična anti-aging sestavina. Cena je bila prav tako ok.
Ponovni nakup: Imam še nekaj drugih serumov za porabit, a se bom zagotovo potem vrnila nazaj k temu.

The Ordinary salicilna kislina: Sledita še dva odlična The Ordinary izdelka, ki sta skoraj vedno v moji zbirki in sta nujna pripomočka v boju proti nepravilnostim. Salicilna kislina je odlična tako za nanašanje čez celoten obraz (lepo zooža pora), kot tudi točkovno (za sušenje/celjenje posameznih mozoljev).
Ponovni nakup: Da, zagotovo.

The Ordinary azelaična kislina: Ta izdelek sem nanašala vsak drug večer samostojno. Ko sem imela težave z nepravilnostmi je zelo hitro naredil spremembo na moji koži. Koža je bila že kar hitro enakomernejša, čistejša in ob redni uporabi malce posvetljena. Zelo mi je bila všeč tudi sama tekstura in finiš - izdelek je imel gostejšo teksturo, ki je spominjala na dobro vlažilno kremo, na koncu pa je pustil nemasten, satenast finiš na koži. Moti me le, da izdelek kar hitro porabim. Želim si, da bi naredili večjo embalažo.
Ponovni nakup: Definitivno.
Holika Holika obliži/blazinice za okrog oči: Prvič sem poskusila tovrstne gel blazinice za predel okrog oči. Moram povedati, da so me pozitivno presenetile. Področje okrog oči so lepo navlažile in osvežile, hkrati pa sem opazila, da so bile fine linije okrog oči malo manj opazne.
Ponovni nakup: Še razmišljam, katere bom kupila, verjetno bom naslednjič kupila kakšne v lončku (ponavadi je notri cca. 60kosov), ki jih bom imela za nekaj časa. 

Derma E krema za okrog oči Anti-Wrinkle: Glede te kreme nimam čisto določenega mnenja. Po eni strani mi je bila všeč, saj je imela vlažilno teksturo in je zmehčala kožo, a vseeno sem glede na ceno pričakovala malce več. Sem upala, da bo imela bolj hranljivo teksturo, predvsem zato, ker po mojem mnenju kreme z oznako ''anti-wrinkle'' vseeno morajo imeti bolj bogato teksturo. Bila je namreč precej tekoča in povprečna.
Ponovni nakup: Ne. Naslednja na vrsti bo verjetno (končno) Kiehl's avokadova krema, ki se mi zdi bolj hranljiva v primerjavi z zgoraj omenjeno.
The Body Shop gel za tuširanje Malina in Pinita Colada: Obožujem The Body Shop-ove gel za tuširanje. Imajo gostejšo teksturo, ki se lepo peni, obenem pa zelo lepo dišijo in vonj se celo malce dlje časa zadrži na koži. Tokrat sem porabila dva poletna sadna vonja, ki sta mi bila zelo všeč. Pinita Colada je seveda dišala po Pina Colada koktejlu, oziroma kokosu in ananasu, medtem, ko je malina dišala po malinovcu (malinovem sirupu), njam.
Ponovni nakup: Imam še kar nekaj The Body Shop-ovih tuš gelov za porabit, bi pa definitivno ponovila nakup teh dveh vonjev, a se žal ne dobita več (bila sta del omejene izdaje).

Borotalco gel za tuširanje Fresh: Klasičen gel za tuširanje, z ne preveč gosto teksturo in z nevtralnim vonjem, ki je bil super za bolj tople mesece. Kože ni izsušil in se je dobro penil.
Ponovni nakup: Najbrž ne, imam veliko drugih gelov za tuširanje, ki so mi bolj všeč.

Soap & Glory piling za telo Sugar Crush: Tale piling je bil izredno dober in prijeten za uporabo. Sem kar žalostna, da sem ga porabila, predvsem zato, ker ga sedaj nikjer blizu nas ne morem več dobiti. Šlo je za bolj kompakten, a oljnat in grob/učinkovit sladkorni piling, ki je lepo zmehčal kožo, brez da bi jo izsušil, hkrati pa ni pustil mastnega ali oljnatega sloja na kožo. Všeč mi je bil tudi sladko-svež vonj po limonah.
Ponovni nakup: Bi, če bi lahko.
Biobaza roll-on deodorant: Deodorant, ki me je sicer dobro varoval pred potenjem, a vendar mi ni bilo všeč, da se ni vpil v kožo in je lahko puščal sledi na oblačilih, če nisem bila previdna. Gre za deodorant, ki ne vsebuje aluminijevih soli, alkohola, parabenov, parafinov, itd.. Me je prijetno presenetilo, da se je tako dobro obnesel, kljub temu, da gre za naravni deodorant. Vonj je bil prijeten, malo bolj svež in dolgoobstojen.
Ponovni nakup: Mogoče, a prisegam na deodorante v spreju.


Rexona deodorant za telo Shower Clean: Rexonini deodoranti so eni mojih najljubših deodorantov v spreju (poleg Nivea, Garnier in Nelipot, ki je v lončku). Na njih se lahko vedno zanesem, saj mi zdržijo celoten dan in ne puščajo sledi na oblačilih. Tudi vonji so odlični in na koncu dneva še vedno prijetno dišim, ne glede na vročino ali aktivnost.
Ponovni nakup: Seveda.

Dove deodorant Summer Breeze: Tudi Dove deodoranti se kar pogosto znajdejo v moji nakupovalni košarici. Ne dražijo kože, ne puščajo belih sledi in preprečijo potenje. Vonj je bil prijeten, nežen, nevsiljiv, rahlo pudrast, kot poletni vetrič.
Ponovni nakup: Da.

Aldo Vandini mleko za telo Sensual: To mleko za telo mi je bilo super za poletne dni, saj je bilo prijetno vlažilno (pustilo je rahel oljnat-nelepljiv sloj), a se je obenem hitro vpilo v kožo. Vonj je bil zanimiv, začinjeno-orientalski, po ingverju in še nečem sladkobnem. O njem sem pisala tudi v mojih favoritih tukaj.

Ponovni nakup: Da, bi ga še kdaj imela, a kot ponavadi, je moja zbirka trenutno prevelika.
Batiste suhi šampon za lase Tropical, Luxe in Rose Gold: Moj najljubši suh šampon, brez katerega res ne morem. Je en redkih, ki hitro in učinkovito razmasti lasišče, se lepo odstrani iz las, ne pusti ''lepljivega'' občutka ali jih obteži, temveč jim da volumen, obenem pa jih še lepo odišavi. Porabila sem tri različne vonje. Tropical je imel vonj po kokosu (je moj najljubši), ostala dva sta bila pa precej sladka, močna in cvetlična.
Ponovni nakup: Vedno, v kateremkoli vonji. Imam trenutno nekaj novih vonjev v zbirki.

The Body Shop meglica za telo Satsuma: Meglice za telo so pri meni kar redno v uporabi, predvsem od Bath & Body Works in od The Body Shop-a. Najraje jih uporabljam poleti, oziroma kadar ne želim dišati preveč močno. Ta vonj meglice je bil naravnost odličen. Imel je osvežilen, sočen vonj po citrusih, ki je bil kot nalašč za vroče, soparne dni. Obstojnost ni bila najboljša, a mi je bila za poletje čisto dovolj. Kljub temu, pa se je v laseh vonj kar dobro obdržal. 
Ponovni nakup: Že opravljen, a tokrat v vonju roza grenivke, ki je še malenkost bolj kisla in sveža.

Escada parfumska voda Especially: Po dolgem času sem končno spet porabila en parfum, ki sem ga imela že dlje časa v svoji zbirki. Imel je nežen, eleganten, sadno-cvetlični vonj, ki je bil super za poletne dni. Tudi steklenička z zlatimi detajli mi je bila zelo všeč. Obstojnost je bila dobra, boljša, kot pri večini Escadinih dišav (poletne omejene izdaje so moje najljubše, a niso ravno obstojne).
Ponovni nakup: Ne, imam veliko novih dišav, na katere sem želim sfokusirati. Imam pa še mini verzijo tega parfumčka za porabit.

Lep dan vam želim in ostanite zdrave. :)


You Might Also Like

2 komentarji

  1. Super objava :D

    Hada Labo čistilne pene še nisem sprobala, morem enkrat nabavit :D

    The Body Shop geli za tuširanje so top, kakšen evro manj in bi jih z veseljem več kupila :D Meglice pa rada uporabljam, ampak od TBS pa res še nisem imela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. <3
      Meni je pene zdaj zmanjkalo. Mam eno drugo v uporabi, ampak ni to to. :( Moram čimprej naročit, čeprav zdaj nekak še ne upam opravljat naročil iz tujine. :)
      Se strinjam s tabo glede The Body Shop gelov. Jaz jih ponavadi vzamem takrat, ko je kakšna akcija. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3