Products I've been lovin' lately #10

torek, junij 08, 2021

Že zelo dolgo nisem z vami tukaj na blogu delila mojih mesečnih favoritov. Ker te objave zelo rada berem, jih bom ponovno poskušala pogosteje pisati tudi tukaj, ne samo na Instagramu.

Sigma paleta Cor-de-Rosa: To paletko sem prejela letos za rojstni dan in od takrat je zelo veliko v uporabi, predvsem zadnja dva meseca, saj so odtenki v njej naravnost popolni za pomladne dni. Odtenki so bolj marelični, rožnati, zlati in me zato spominjajo na barve cvetja v naravi. Nabor odtenkov je vsestranski in z njimi zlahka ustvarim tako nežen, kot tudi močnejši makeup. Najbolj mi je všeč kombinacija zlate in temno roza na očeh. Kvaliteta senčk je odlična. Mat senčila so ravno prav pigmentirana, se lepo blendajo, bleščičasta senčila pa so zelo šimrasta in popestrijo vsak makeup. Moja najljubša odtenka sta: Sunsprite (izgleda krasno na centru veke, v kombinaciji z temno roza v zunanjem kotičku) in Cor-de-Rosa (zelo vsestranski, super tudi kot rdečilo za lička).

Estee Lauder maskara Sumptuous Extreme: Preizkusila sem opevano Estee Lauder maskaro, ki je prav tako bila darilo. Sama je verjetno nikoli ne bi kupila, ker le redko kupim dražje maskare. Tale je res vrhunska, zagotovo ena boljših dražjih maskar, ki sem jih kdaj preizkusila. Največji plus je zagotovo to, da drži moje ravne trepalnice privihane, čeprav gre za nevodoodporno verzijo. Ponavadi imam namreč s slednjimi težave, saj moje trmaste trepalnice takoj obtežijo in potem izgleda, kot da trepalnic sploh nimam. Poleg tega pa je maskara zelo volumenska in čeprav imam sama bolj redke trepalnice, jih tudi z 2 plastema ne zlepi, temveč lepo loči in obenem ravno prav podaljša. Krtačka je navadna, z gostimi ščetinami. 

Erborian BB krema: Tiste, ki me že dlje časa spremljate, veste, da ne maram tekočih podlag, ker se mi jih večina zdi preveč maskastih, se mi vsedejo v pore, itd. Imam pa zelo rada obarvane kreme, ker na naraven način prikrijejo nepravilnosti, rdečico in izeenačijo ten. Moja najljubša je definitivno Erborian BB krema. Je zelo lahka, lepo prikrije rdečico, ni maskasta, ne poudari suhih predelov in odtenek Clair je ok tudi za mojo svetlo kožo. Obenem mi ne maši por, četudi jo včasih uporabljam vsak dan. Trenutno imam mini verzijo, ki je že skoraj prazna, bom pa vsekakor ponovila nakup (v večji embalaži), saj je zame osebno vredna vsakega centa. Mi je pa tale mini embalaža zelo dolgo zdržala, saj za en nanos potrebuješ zelo malo.

CeraVe čistilni gel SA: Tokrat je v mesečnih favoritih le en negovalni izdelek za obraz, saj me v zadnjem mesecu nič drugo ni ekstra ''sezulo''. Pred časom sem imela nekaj večjih izbruhov aken, zato sem končno preizkusila tale čistilni gel s salicilno kislino. CeraVe izdelke poznam že od prej in sem velika ljubiteljica (predvsem losjona za obraz, ''hydrating'' čistilnega gela, kreme za okrog oči). Tudi ta izdelek ni nobena izjema. Kožo dobro očisti, a ne izsuši povrhnjice. Hkrati pa res pomaga pri zamašenih porah in zmanjša nastanek novih mozoljev. Prej sem imela Neutrogenin čistilni gel (oranžna plastenka), a mi je ta dosti boljši, ker je bolj nežen in ni odišavljen. Poleg tega vsebuje tudi negovalne sestavine, kot so: ceramidi, hialuronska kislina.

Kaj pa je vas najbolj navdušilo v mesecu maju?






You Might Also Like

1 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3