Empties #23

petek, julij 09, 2021

Nov mesec in nova empties objava. :) Sedaj, ko končno te objave pišem malo pogosteje, je moja vreča z praznimi embalažami malce lažja in mi ne zavzame več toliko dragocenega prostora. :P

GlamGlow mini čistilni gel Supercleanse: Tale čistilni gel sem dobila v enem od goodie bag-ov. Šlo je za cream-to-foam gel na osnovi oglja. Gel naj bi globinsko očistil pore in izboljšal teksturo kože. Meni je gel grozno izsušil kožo, bila je občutljiva in malce rdeča. Nisem opazila nobenega izboljšanja na koži. Če želim očistiti pore, raje izberem kakšen cenejši gel s silicilno kislino ali pa njihovo masko za obraz z ogljem, ki je veliko boljša in učinkovitejša.
Ponovni nakup: Ne.

Yes intimna pena: Tole intimno peno sem poleg prvotnega namena uporabljala tudi za čiščenje obraza. Ima namreč pH, ki ustreza tudi pH-ju kože na obrazu. Tale pena mi je navdušila, za oba predela. :) Bila je zelo nežna, bogata, lepo je očistila, ni pustila občutka suhosti in še počasi se je porabljala.
Ponovni nakup: Zagotovo, a imam še druge izdelke za porabit.

Neutrogena čistilni gel s salicilno kislino: Tale čistilni gel je bil odličen za mojo mastno, aknasto kožo. Vsebuje namreč salicilno kislino. Kožo je res globinsko očistil, brez da bi jo izsušil ali dražil. Pore so izgledale zožane, oziroma bolj čiste. Najraje sem ga imela za jutranje čiščenje ali zvečer, kot drugo čiščenje. Ima le en minus, je odišavljen, kar mene načeloma ne moti, če je možno, pa se dišavam vseeno raje izognem. Odličen drogerijski čistilni gel, a trenutno imam raje CeraVe čistilni gel, ki prav tako vsebuje kislino. Slednji mi je ljubši, ker ne vsebuje dišav.
Ponovni nakup: Da, predvsem, ko bom želela dober in poceni drogerijski čistilec, oziroma, če CeraVe iz kakršnegakoli razloga ne bom mogla dobiti.
Ecooking serum z vitaminom C: Ta izdelek sem prejela v LF beauty boxu. Zelo rada preizkušam različne izdelke, zato mi je všeč takšen način testiranja, kjer prejmeš take dražje deluxe testerje za preizkusit. Tale serum je bil zelo prijeten. Imel je lahko, rahlo oljnato teksturo. Kljub temu se je hitro vpil v kožo, ni bil lepljiv, koža pa je bila po nanosu zelo mehka in je imela zdrav sijaj. Uporabljala sem ga v jutranji rutini, pred nanosom spfa. Težko sicer govorim o nekih večjih efektih, ker je bila to testna verzija seruma in sem ga porabila v enem mesecu. Vseeno pa sem opazila, da je koža imela malce lepšo teksturo.
Ponovni nakup: Verjetno ne. Zgolj iz tega razloga, ker vedno rada preizkusim kaj novega (imam še nekaj drugih mini serumov z vitaminom C na zalogi) in ker je izdelek precej dragi, glede na količino (okoli 50€ / 20ml).

First Aid Beauty krema za okrog oči Eye Duty: Tale krema za področje okrog oči je imela lahko teksturo, hitro se je vpila, kožo je bila mehka, a se mi ni zdela nič posebnega. Vsebovala je niacinamid, zato sem od nje mogoče pričakovala malce več - da bo malo osvežila in posvetlila kožo (kar obljublja). Opazila sem tudi, da me je včasih koža po njej pekla in pogosto se mi je svaljkala, ko sem nanesla korektor. Sem jo tudi kar hitro porabila.
Ponovni nakup: Ne.

Molash serum za rast trepalnic: Glede tega seruma imam mešane vtise. Po eni strani opažam razliko v gostoti in dolžini trepalnic, a vseeno nimam tako ''waaau'' rezultatov, kot druge uporabnice. Poleg tega je pri meni trajalo par mesecev, da sem začela opažati malce večje rezultate. Tako da je odvisno od vsakega posameznika, kako hitro deluje. Je treba biti zelo potrpežljiv in redno uporabljati. Vseeno sem zadovoljna, da mi vsaj malo zgosti trepalnice, saj imam naravno zelo kratke, tanke in neopazne trepalnice. Je pa drugače serum zelo poceni, počasi se porablja (kljub redni uporabi zdrži okoli 10 mesecev), pa še ne povzroča mi reakcije (npr. rdeča črta na veki), kot kakšni drugi serumi za rast.
Ponovni nakup: Že opravljen.

Stratia krema za obraz Liquid Gold: Moja najljubša krema za obnovo kožne bariere in blaženje rdečice. Ima gostejšo, negovalno teksturo, izjemno vlaži, a ne masti. Sestavine so krasne: niacinamid, ceramidi, holesterol. Super za razdraženo, pekočo, suho kožo, oziroma kot podporna nega ob retinolu, tretinoinu.
Ponovni nakup: Iskreno, ne tako kmalu. Je namreč precej draga, skupaj z vso poštnino iz USA in dajatvami. Če bi bila bolj dostopna, bi že zdavnaj ponovila nakup. 
Paula's Choice mineralna sončna krema Calm SPF30: Mineralna sončna krema z malo bolj vlažilnim učinkom, ki pa se je meni lepo vsedla v kožo in se ni nikamor odtiskovala. Tudi belina je bila res minimalna. Bila mi je super za zimske dni (ko moji koži pašejo vlažilne stvari) in pod tekočo podlago. 
Ponovni nakup: To je bila le mini verzija. Morda pozimi ponovim nakup v večji embalaži.

Canmake sončna krema Mermaid UV gel SPF50: Lahka, gel spf krema, ki je bila super za mojo mastno kožo. Lepo se je razmazala in se hitro vpila. Ni sicer imela mat efekta, je pa pustila žameten finiš. Ni mi povzročala aken, pod makeup se je krasno obnesla. Mene je malce spominjala na Biore watery essence sončno kremo, edino slednja se mi je zdela malo bolj alkoholna.
Ponovni nakup: Bi jo ponovila, ampak zaenkrat ne bom naročala preko eBaya, ker so s tem mesecem obdavčili vse pakete izven EU. Kolikor vem, je ne morem dobiti na nobeni evropski spletni strani.

Missha sončna krema Aqua Sun Gel SPF50+: O tej spf kremi pa sem napisala res že ogromno, tako tukaj, kot tudi na Instagramu. Redno jo kupujem že dve leti in do sedaj je še nobena ni prekašala. Je bolj tekoča, hitro se vpije in ima na meni popolnoma dry-touch finiš. Hkrati mi nič ne izsušuje kože (čeprav vsebuje alkohol), dobro me ščiti, zlahko jo reapliciram in nič se ne svaljka. Nimam nobene pripombe.
Ponovni nakup: Jo imam vedno na zalogi. Imam še 3 tubice, pred kratkim pa sem kupila novo zalogo, a v že reformulirani verziji. Poročam, če bom opazila kakšno razliko med formulacijama na koži.

La Petit Marseiliais gel za tuširanje Arganovo olje in pomarančevi cvetovi: Prvič sem preizkusila LPM tuš gele. Gel je bil tako kot vsak drug, lepo se je penil, ni izsušil kože in to je bilo tudi vse. Vonj je bil prijeten, zelo cvetličen in sladek.
Ponovni nakup: Ne, imam preveč gelov za tuširanje, pa tudi sicer še imam nekaj teh na zalogi.

Rituals piling za telo Happy Buddha: Obožujem Rituals izdelke, predvsem njihove vonje in intenzivnost le-teh. Ta piling ni bil preveč grob, imel je bolj ''peščeno'' teksturo, vseeno pa je lepo zmehčal kožo. Vonj je bil precej intenziven, svež, predvsem pa citrusen in malce pikanten.
Ponovni nakup: Ne, imam preveč pilingov. Tudi sicer so mi ljubši njihovi pilingi z morsko soljo, ker so bolj grobi.

Avon Naturals meglica za telo Aloha Monoi: Ta meglica naj bi imela vonj po kokosu in cvetovih tiare, a je meni dišala bolj sadno in rahlo kremasto, po ananasu. Vonj je bil ok, lahek in poletni, a sem upala, da bo dišala bolj po kokosu, ki ga obožujem. Vonj se je kar hitro razdišal. Sem jo uporabljala bolj kot osvežilec zraka ali na laseh, kjer se mi vonj vsaj malo dlje zadrži.
Ponovni nakup: Ne. Ljubše so mi Bath and Body Works meglice, ker imajo bolj zanimive in obstojne vonje.

Dior parfumska voda Poison Girl: En boljših parfumov, ki sem jih imela. Izjemno obstojen, močan, ženstven, zapeljiv in opazen. Čisto moj tip vonja in vsekakor je ''crowd pleaser''.
Ponovni nakup: Bi že ponovila, če ne bi bil tako pregrešno drag. 

Bath & Body Works antibakterijski gel Marshmallow Pumpkin Latte in Flannel: Moji najljubši antibakterijski geli za roke. So pogosto v mojih empties objavah, zato se ne bom spuščala v podrobnosti. Pri njih mi je najbolj všeč, da niso preveč alkoholni, ampak lepo odišavijo roke, vonj je zelo obstojen in kljub redni uporabi ne izsušijo kože. Moj najljubši vonj je seveda Marshmallow Pumpkin Latte, kar sem napisala že ogromnokrat. Sladek, kremast, gurmanski. 
Flannel pa je bolj unisex, močan, svež, me spominja na Axe moške gele za tuširanje.
Ponovni nakup: Bi ponovila, če bi bili bolj dosegljivi. Sem sicer odkrila italijansko B&BW stran, tako, da bom jih ob priliki naročila od tam.


Kaj pa ste ve porabile do konca?



You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3