What is in my beauty ''beach'' bag?

četrtek, avgust 14, 2014

Heej! :)

Idejo za podobno objavo sem dobila pri blogerki Kim, saj mi je bila njena objava zelo všeč! :)
Namreč, jutri se s fantom odpravljava na morje na Hrvaško in preden odidem, bi vam rada pokazala moje must-have izdelke za morje! :)
Moja objava se bo sicer malce razlikovala. Namreč, ne bom vam pokazala zgolj katere izdelke bom vzela na PLAŽO, ker imam plažo čisto zraven hiše oz. bivanja (in tako ne vlačim cel kup stvari dol), bom pa vam pokazala celotno zbirko beauty izdelkov, ki me bodo spremljali na dopust. :)

Vzela sem kar veliko izdelkov, saj bova na morju malo več kot dva tedna in saj veste - punce vedno 'potrebujemo' cel kup stvari. :P


Nega telesa:
Nekaj osnovnih stvari. Gel za tuširanje. Vzela sem Palmolive Caipi Coconut in Balea After Sun, ker oba dišita zelo poletno. Losjon za telo. Ker grem na morje, kjer pričakujem veliiko sonca, sem vzela Balea Golden Shine losjon, ki vsebuje manjše zlate bleščice, ki sicer na naravni svetlobi niso tako vidne, bo pa koža na soncu zagotovo izgleda veliko bolj sijoča in zagorela. Deodorant za telo, osvežilni sprej za telo in krema za sončenje. Z mano bodo odšli deodorant Nivea v spreju, Balea Brazil Mango sprej za telo (ki še ga sicer imam od lani, ampak je še čisto ok - letos je na voljo podobna verzija Mango Mambo) in Balea losjon za zaščito pred soncem (ZF 20) z vonjem kokosa, mmm.
In seveda parfumi..Vzela bom kar tri, ker zelo težko izberem samo enega - en zelo svež in ženstveni, Escada Especially in dva zelo poletno dišeča, Yves Rocher Monoi toaletna vodica in Yves Rocher kokosova toaletna vodica.


Nega las:
Na morju je nega las še posebej pomembna, saj se na veliko izpostavljamo soncu in slani vodi, zato tudi nisem varčevala z izdelki. Vzela bom šampon za lase Acure Moroccan Argan Stem Cell+Argan Oil (za izsušene lase), balzam za lase Dove (prav tako odličen za suhe lase), Balea maska za nego las po sončenju za enkratno uporabo, dve maski za zaščito pred soncem (Milk_shake Sun&More Deep Hair Treatment in Schwazkopf Professional Bonacure Hairtherapy Sun Protect), sprej za lažjo razčesavanje in zaščito las pred soncem UniqOne kokos (majhna in velika verzija - ki sem jo dobila gratis) ter olje za lase Gliss 6 čudežnih olj. In krtača za lase 'Detangler' Ulala.

Nega obraza:
Tukaj imam kar veliko izdelkov, saj se moja dnevna in večerna rutina razlikujeta (pred pribl. mesecem dni sem jo malo spremenila). Zjutraj uporabljam MULondon čistilno peno za obraz z vrtnico, ker se mi zdi zelo sveža in lahka ter vlažilno kremo za obraz (za mastno in mešano kožo) Green Line. Ta je odlična za vroče poletne dneve, saj ne masti moje kože. Sem spada še zaščitna krema za obraz Paula's Choice, tudi za mastno kožo, zaščitni faktor 30 + Balea obarvana sončna krema z zaščitnim faktorjem 30. Za večerno nego pa uporabljam Paula's Choice čistilni gel, BHA gel/AHA gel (menjujem) in vlažilno kremo za mastno kožo.
Pa še piling za obraz Natura Siberica in manjšo masko za obraz Afrodita, proti nepravilnostim (za vsak slučaj!). Za odstranjevanje ličil pa Caudalie micelarna vodica.
Tekočina za leče in posodica.

Ličila:
Poleti ne uporabljam veliko ličil, sploh pa nisem ena tistih, ki ne more na plažo niti brez vodoodporne maskare. :P Kljub temu, pa sem vzela nekaj ličil za potep po mestu, itd. Z mano bodo odšli naslednji izdelki: Soraya BB krema, ki je odlična za poletne dni in mastno kožo, Rimmel matirni puder, Sleek Contour Kit, Catrice rdečilo za licaEssence I love Extreme maskaraMaybelline Color Tattoo Permanent Taupe in On and on bronz senčili, Catrice svinčnik za oči, Catrice svinčnik za obrvi in paletka za obrvi I Heart Makeup.
Pa seveda še nekaj izdelkov za ustnice: NYX Butter Gloss Peaches&Cream, NXY Matte Cream šminka, Maybelline Shocking Coral in Fuchsia Flash, Bourjois Rouge Edition Velvet Ole Flamingo, Max Factor Ruby Tuesday in balzami za ustnice L'oreal Colour Riche BalmMaybelline Baby Lips Cherry Me in Catrice Beautifying Lip Smoother.
Sem spada še nekaj nujnih pripomočkov za ličenje: klešče za trepalnice, Real Techniques čopiči.

Nohti:
Čeprav si nohte ponavadi lakiram na 3-4 dni (razen ko nimam časa), jim tukaj ne bom posvečala tolike pozornosti, saj res želim na polno izkoristiti čas na morju in preprosto uživati s fantom. Vseeno pa sem vzela en lak, Essie (ker so na meni najbolj obstojni) Cute As A Button in njihov podlak ter olje za obnohtno kožico Essence, mini odstranjevalec laka Ebelin s kokosom.


To je to! :) Kakšnih 'random' stvari, kot so kozmetične blazinice, vatirne palčke, itd. nisem vključila tukaj. 
Kakorkoli, mislim, da na koncu vseeno ni tako veliko izdelkov. :P Se pa zna zgoditi, da kakšno novo stvar prinesem domov. :P
Poleg tega imam pripravljenih nekaj objav, tako da me boste lahko brale tudi, ko se bom jaz hladila v morju. :)




Uživajte, kjer koli že boste! 
S.




You Might Also Like

21 komentarji

  1. Odlična objava:) Imam nekaj podobnih izdelkov:) Jaz tudi na morju na plaži ne uporabljam veliko makeupa, bolj samo korektor, ali tanko plast pudra, da izenačim ten kože:) Maybelline tatuje bom jaz tudi vzela, ker so najlažja in najhitrejša oblika za na morje. Lepo se imej;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      Ja, se mi zdi brezveze za plažo urejat, ker se itak potem ne moreš normalno potapljati in kopati. :P Se strinjam, ni bolj priročnega senčila - je enostavno, lepo izgleda pa še malo prostora zavzame. :)
      Hvala! :))

      Izbriši
  2. Jaz tudi poleti izjemno pazim na lase :)
    Arganovo olje je pa res super.
    Ali ta sprej za razčesevanje las pomaga? Jaz že kar dolgo iščem nekaj kar bi pomagalo, ma nič mi ne ustreza :/

    Uživaj na morju :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, sploh če so barvani. :)
      Me veseli, da ti je všeč. :) Glede spreja še ne vem nič povedati, ker sem ga šele danes prejela (huh ja, pravi čas), čeprav sem ga naročila že v sredni julija. Kakorkoli, ko pridem z morja podrobneje poročam. :P Sem pa slišala veliko pohval, zato sem se tudi odločila da ga preizkusim, pa še vonj kokosa je. :)
      Gliss Kur-ovega si poskusila? Jaz drugače za lažje razčesavanje oz. za vsakdan uporabljam tega (črna embalaža in siv pokrovček) in mi je fajn. :) Pa se mi zdi, da se mi manj cepijo. Nasplošno so njihovi spreji kar fajn za svojo ceno - je več različnih verzij.
      UniqOne pa je bolj za vsestransko uporabo - zaščita pred soncem, lažje razčesavanje, manj cepljenja, obstojnost frizure, gladkost, manj poškovanji lasje itd. :))
      Hvala! :))

      Izbriši
    2. aha bom še tega poskusila, zveni super, hvala :))

      Izbriši
    3. Malenkost. :) Sporoči, kako ti bo všeč.

      Izbriši
  3. Meni se zdi čisto normalno št. izdelkov, saj boš na morju 2 tedna :D Uživaj še za nas ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No super, ker res nimam občutka, včasih tudi rada preveč stvari vzamem. :P
      Hvala, bom. :P

      Izbriši
  4. Tale Balea After sun dusche je super sem si iz te kolekcije sama vzela še mleko za po sončenju, ki vsebuje aloje vero in blaži rdečico, moram reči da se je izkazal za super izdelek, sem ga že skoraj porabila tako, da moram pred ponedeljkom, ko grem na morje po novega! Prav tako pa sem tudi zelo zadovoljna iz Balea obarvana sončna krema z zaščitnim faktorjem, no meni super odgovarja (:
    Lepo se imejta na morju in veliko sočnih dni :D xoxo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. After sun mleko za po sončenju se sliši super. :) Škoda, da ga nisem preverila, ker takšne stvari vedno pridejo prav. :)
      Meni je tale obarvana sončna krema tudi odlična, res je prijetna, ravno prav izeenači ten oz. obarva pa še dokaj visok zaščitni faktor ima. :))
      Najlepša hvala, ti želim enako! :D xx

      Izbriši
  5. Super blog! :)
    Kaj s to krtačo za lase si zadovoljna? Je res, kar obljubljajo? Že nekaj časa me mika ... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      V primerjavi z drugimi 'navadnimi' krtačami, ki sem jih do zdaj imela, je super. :) Lahko jo uporabljam tudi na mokrih laseh, nič me ne 'cuka', lepo se razčeše, pa lasje izgledajo res lepi in sijoči. :) Ne bi pa vedela, če je podoben pravemu Tangle Teezerju, ker ga nimam. :) Pomoje je vreden nakupa, se mi zdijo lasje bolj zdravi v primerjavi s prejšnjimi krtačami.

      Izbriši
  6. ti pa vzameš na morje veliko izdelkov za kožo xD Jaz se držim tega, da čim manj nesem in tud spravim kreme v manjše posodice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja! :D Sem precej občutljiva glede moje kože, tak da res vzamem vse potrebno, da ne pride do kakšnih izbruhov, ker še vedno ni perfektna. :P To se pa strinjam, samo mam potem občutek, da bom si premajhno količino vzela, pa še z avtom greva, tak da ni nekega velikega problema. :P

      Izbriši
    2. Simona Ribič kje kupuješ manjše posodice? Sama sem rekla, da bi si jih mogla nabavit, ker sem tudi pristaš tega, da se vzame čimmanj na morje.

      Izbriši
  7. Cute blog!! :)

    Fleur x

    Please check out my blog :)

    http://itsmefleur.blogspot.co.uk/

    OdgovoriIzbriši
  8. Uff koliko izdelkov za na morje, jst sm ponavadi tudi taka. Sej ne da nesem celotno essie kolekcijo s sabo, kot da bom na dopustu preživela 2 meseca in ne samo par dni :D tole dove balzam bo potrebno preizkusit... pa tudi ta catrice lipgloss me ful mika. Mi je zelo usec barva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, potem nas je več takih. :P
      Oboje ti priporočam. Catrice Lip Smoother pa itak vse hvalijo, res je fajn. :))

      Izbriši
  9. Super must-have post! Opsjednuta sem z balea proizvodima, diše super! Essence maskara mi je najbolša, i drago mi je kaj sam poiskala i našla još jednu blogerku slovenku, susedu! :D

    Hope you understood this one,

    Would you like to follow each other?

    fashion-babel.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :P
      Ja, meni so tudi odlični, sploh ker dobiš super izdelke po nizki ceni. :))
      Super, bom pogledala tvoj blog. :P Sem tudi jaz vesela, hrvaške blogerke ste super, pa še razumemo se. :D
      Ti sledim. :)))

      Izbriši
  10. Wow, so many products!!!
    I've got Nivea and Schwarzkopf too :)

    xoxo
    www.bellezzefelici.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3