September Favourites

torek, september 30, 2014

Zdravo, punce! :)

Mesec september se bo vsak čas poslovil in tukaj je objava o mojih najljubših septembrskih izdelkih. Sicer sem uporabljala veliko več izdelkov, ampak tukaj jih je nekaj, ki so me ta mesec najbolj navdušili. :)
Catrice Lip Beautifying Smoother (Apricot Cream): Ta produkt mi je takoj postal všeč! Ta mesec sem večino časa imela na ustnicah samo to, tako za dnevni izhod, kot tudi večerni. Še mene je presenetilo, ker sem drugače velika oboževalka šmink in jih pogosto menjujem, tokrat pa me je prevzel ''gloss''! Izdelek je moje ustnice naredil mehke in sijoče. Izgledale so veliko lepše, polnejše in sladke - dobesedno, saj ima izdelek zelo sladkast vonj. Všeč mi je tudi aplikator, ki omogoča enostaven in enakomeren nanos, ki ustvari res krasen videz. Mojim ustnicam da nežno marelično barvo, ki se lepo sklada z mojo svetlo poltjo.
Essie lak za nohte Thigh High: Ponavadi v začetku septembra že začnem uporabljat temnejše lake, predvsem temno rdeče. Imam dokaj veliko zbirko lakov, a ko sem se v začetku tega meseca odločala, katero manikuro imeti, odločitev niti malo ni bila težka. Takoj sem posegla po tem laku in ga brez prestanka nosila do zadnjega dne! Gre za temnejši kremast lak, ki je neka mešanica med kostanjevo rjavo in bordo rdečo. Na svetlobi je lepo viden tudi droben šimer, ki ga lak vsebuje.
I Love.. gel za tuširanje kokos & smetana: Skozi poletje sem večinoma uporabljala tropske in sadne gele za tuširanje, z izjemo Palmolive kokos in Balea SunDance. Ravno zaradi tega, I Love gel z vonjem kokosa in smetane ni prišel na vrsto. Ker sem v kopalnici še vedno želela ohranjati poletno vzdušje, sem ga uporabljala ves mesec. Ima precej močen sladek vonj po kokosu, ki mene bolj spominja na kakšno sladico iz kokosa, kot pa na tapravi kokos. Mi je pa ravno ta močen vonj všeč, ker še nekaj časa ostane na koži in je zaznaven že na daleč.
Avon maslo za telo Planet Spa Indulgence: Eno mojih najljubših masel za telo! Kot sem že omenila, sem pri mazanju z masli/losjoni zelo lena in tako jih pogosto zanemarjam, še posebej poleti. Ker prihajajo hladnejši dnevi, je mazanje zame nujno. Da mi mazanje ne bila prevelika 'muka' sem najprej začela z uporabo tega čokoladnega masla, saj me že vonj pritegne k uporabi. Vonj je močnejši, nima tipičnega vonja po čokoladi, temveč diši po čokoladnih tartufih oz. neki čokoladni kremi in karitejevem maslu. Lepo se razmaže, odlično navlaži kožo in ji da lesk (zaradi temnejše barve), tako da še posebej lepo izpade na moji še vedno zagoreli koži. Ponavadi maslo uporabljam zvečer po tuširanju in moram omeniti, da ostane na koži še naslednji dan, obenem pa ni lepljivega filma! Mmm, definitivno priporočam vsem čokoholikom. :P
Lady Gaga parfum Fame: Ta parfum je moja top izbira za hladnejše mesece, a ga rada uporabljam tudi vmes, kadar mi zapaše. Ker dnevi postajajo hladnejši in krajši, mi najbolj ustreza ta vonj, saj je ravno tapravi za ta letni čas. Gre za cvetlično dišavo z močnejšimi sadnimi notami - na začetku zaznamo žafran, ki se prepleta z orhidejo in kadilno bozvelijo. Kasneje lahko čutimo sladkejše tone medu, v povezavi z marelico, volčjo češnjo in jasminom. Tudi izgled stekleničke je zelo poseben - črna 'tekočina' in zlat pokrovček, spominja me na nekakšen strup, ki ga je pripravila zlohotnica oz. kraljica teme. :) Na moji polički s parfumi prav izstopa in izgleda res HUDO!

Kateri izdelki pa so vaši septembrski favoriti?




S.


You Might Also Like

8 komentarji

  1. Joj teli lip smootherji so nas res obnoreli, vse po vrsti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, ja, celi blogerski svet je preplavljen z njim! :D

      Izbriši
  2. Čisto vse bi imela :) Tale kokosov gel pa vem, da zelo lepo diši :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vse izdelke se definitivno splača preveriti! :) Ja, diši res fajn sladkasto.

      Izbriši
  3. Kateri je ta lak zrave Thigh High? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je pa Essie Forever Yummy, čudovit temnejši rdeč lak. :)

      Izbriši
  4. Fame parfumček je res super :) Pa Essie lakec je čist hud, ne vem kako to da ga nisem nikoli opazila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, meni en boljših parfumov, čeprav ne morem verjeti, koliko kritik sem slišala na račun njega. Ampak popolnoma neupravičeno! :)
      Ane? :D Jaz tudi kar ne morem verjeti, kako včasih kakšnega laka sploh ne opazim, dokler ga ne vidim na kakšnem blogu. :P

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3