Review: Maybelline Baby Lips Electro (Pink Shock) + Comparison

ponedeljek, oktober 27, 2014

Zdravo, punce!

Moram povedati, da me sprva Maybelline Baby Lips balzami (klasični) niso pritegnili, ko so se prvič pojavili na prodajnih policah. Nato pa sem se odločila, da enega le kupim, saj sem slišala veliko pohval. Kupila sem Cherry Me, ki me je z sladkim vonjem po češnji navdušil, poleg tega je lepo navlažil moje ustnice in jim dal rahlo rdečkasto barvo. Kljub temu pa sem želela malce več barve, zato nisem kupila nobenega več. Pred kratkim pa so se pri nas pojavili Baby Lips iz omejene izdaje - Electro. Ko sem zagledala te vibrantne barve, se nisem mogla upreti.. Jaz pač ne bi bila jaz, če ne bi kupila vibrantno roza balzama za ustnice - Pink Shock.
Zadnje čase ga nosim zelo pogosto, zato je tu moje mnenje!
Embalaža: Če sem že prej omenila Cherry Me verzijo, bom še tu naredila primerjavo. Pri obeh balzamih sta mi embalaži všeč, čeprav mi je kombinacija barv pri drugem (Pink Shock) lepša. Zelo mi je všeč namreč usklajenost črne in vibrantno roza barve, ker izgleda veliko bolj vpadljivo, obenem pa ni pocukrana. Če bi zdaj spet brskala po polički z Baby Lips balzami, bi mi zagotovo Pink Shock (oz. nasplošno celotna Electro linija) prej padla v oči. Drugače pa gre za klasično obliko balzama - na navoj, za lažji in bolj higienski nanos.
Barva: Kupila sem torej balzam v odtenku Pink Shock, ki je vibrantno roza barve, kar pove že njegovo ime. Moram poudariti, da je pigmentacija balzama zelo dobra - veliko boljša, kot pri Cherry Me, kjer je potrebno več nanosa, če želim lepšo barvo ustnic. Se pa tudi odt. Pink Shock da nadgraditi za še bolj vibrantno barvo.
L: Cherry Me, D: Pink Shock

Moje mnenje o izdelku: Poleg same barve, mi je všeč tudi glavna lastnost balzama - vlažilnost. Moje ustnice so ob uporabi izdelka zelo mehke, navlažene in nahranjene - kot baby lips. :P Je pa tale odtenek glede vlažilnosti enako učinkovit, kot npr. Cherry Me.
Obstojnost sicer ni nič posebnega (itak gre za balzam), je pa malce boljša, kot pri Cherry Me. Sicer pa se tako ali tako veliko mažem z balzami čez cel dan. Meni je super predvsem, če se odpravljam kam ven, saj je super namesto šminke, obenem pa nimam problemov s suhimi ustnicami. Mislim, da bom tale balzam še posebej veliko uporabljala zdaj v hladnejših mesecih, ko moje ustnice potrebujejo več nege + močnejši odtenek je primeren za jesenski čas. Odtenek Pink Shock ima prijeten, sladek vonj, ki mene spominja na nekakšne bonbone.
Mi je pa Cherry Me verzija še vedno zelo ljuba, ampak bolj za situacije, ko nočem toliko poudarjati ustnic, ampak jih rahlo rdeče obarvati in jih obenem navlažiti.
Na voljo so v Mullerju, cena je 2.35€

Upam, da vam je objava pomagala - sploh, če nimate še nobenega Baby Lips balzama, ali pa razmišljate o nakupu katerega iz nove omejene kolekcije. :)
Jaz bi z veseljem preizkusila še Strike A Rose in Berry Bomb, a moram nujno zmanjšati svojo zalogo balzamov! :) Več o mojih zalogi balzamov pa v eni drugi objavi - kmalu.

Imate kakšen Baby Lips balzam? Kateri odtenek je vaš najljubši?



S.


You Might Also Like

12 komentarji

  1. Tudi jaz sem najprej cherry me kupila :)

    So mi zdaj prav všeč ratali :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je takrat samo ta pritegnil. :D

      Tudi meni, ampak bi še bolj kakšnega iz Electro linije, kot iz stalne.

      Izbriši
  2. Meni je Electro linija dosti bolj všeč. Tudi jaz imam Pink Shock in mi je TOP :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Srečnice,da vam take barve pašejo..Jaz sem že tudi gledala tale Pink Shock,ampak sem si premislila,ker je res intenzvna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni pa ful oranžen pa rjave barve ne pašejo. :/ Čisto odvisno. :) Čeprav, če res hočeš kakšno roza barvo, bi mogla malo podtone gledat - pri šminki, pa pri tvoji koži. :)

      Izbriši
  4. Tudi jaz sem si kupla enega izmed teh balzamov in me ni navudšil, potem si pa nisem kupila nobenega več. Priznam pa da me zadnje čase kar muči ta pink shock.. Na roki ti izgleda kar intenzivna barva.. Me pa vseeno zanima kak zgleda na ustnicah, moram malo poguglat :D amm drugače pa sem navadno kar razočarana nad temi barvami balzamov.. bi si res želela boljše pigmentiranosti.. za dneve, ko se mi pač ne da šminke nanašat, malo barve in skrbi za ustnice :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz si iz stalne zbirke verjetno tudi več nobenega ne bi kupila.
      Ta PS pa je res hud in tako hočem še več iz Electro linije. :P Ja, je precej intezivna barva. Sem hotela prilepit sliko ustnic, ampak po pravici nobena ni lepo izpadla. :/ Še moram malo 'pogrunat' kako najlepše ustnice poslikat. :)) Na meni zgleda pribl. tako (slika iz neta): http://i.imgur.com/zEOYk0P.jpg , je pa seveda odvisno, kako imaš naravno pigmentirane ustnice.
      Jaz sem ista, sploh zdaj, ko je že tak hladno. :) Moram reči, da je ta PS res zelo zadovoljiva, kar se tiče pigmentiranosti. Nisem še našla nobene boljše - zaenkrat.

      Izbriši
    2. Ej saj ni problema, vem kak je ko slika na noben način noče uspet tako kot si zamisliš :)) #bloggerproblems :D
      In hvala za trud, da si poiskala slikico :)
      Joj zdaj me pa malo mantra :D no.. bom vidla ko jo kje vidim.. če me bo zmantrala da jo kupim :))

      Izbriši
    3. Ja, upam, da mi sčasoma le uspe vse, tako kot si zamislim. :P
      Eh, malenkost! :))
      Hehe, me že zanima, če te bo zmantrala. :P

      Izbriši
  5. Pink shock je tako pigmentiran? :O Cherry me, me je prej edini pritegnil in ga nosim v torbici, zdaj pa me niti niso mikali tile electro, ampak kdo bi se lahko uprl tako lepi roza barvi :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aha, še jaz sem bila presenečena prvič. :) Ja, težko, sploh če je res super pigmentirana. :P

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3