First Impression*: Nivea Q10 Energy Body Lotion

ponedeljek, november 17, 2014

Pozdravljene, punce! :)

Danes bom na kratko povedala svoje prve vtise o Nivea losjonu za telo, ki sem ga prejela (tester) od njihovega podjetja. Objava bo kratka, saj sem izdelek lahko le na hitro preizkusila - gre namreč za mini embalažo. 
Embalaža: Tester je v manjši plastični tubici, ki ima pokrovček na navoj. Izdelek vsebuje 30ml, kar zadostuje za pribl. dve uporabi.

Mnenje o izdelku: Losjon ima tipičen 'Nivea vonj', ki ga ima veliko njihovih izdelkov. Se pa tale losjon od ostalih razlikuje v tem, da ima sestavine, ki so ključne za bolj napeto kožo - Q10 - Kreatin in L-Carnitin.
Losjon je bele barve, ni preveč goste konstinence, je malce bolj tekoči in lepo mazljiv. Izdelek potrebuje nekaj časa da se vpije v kožo, vendar na koži ne pusti lepljivega občutka. Pusti le svetleč in svilnat film, ki deluje zelo vlažilno. Sama sem ga nanašala le po nogah, ki so malce bolj suhe, kot ostalo telo. Koža je bila lepo nahranjena, vendar po dveh uporabah nisem opazila, da bi bila kaj bolj napeta, kot običajno. 
Je pa izdelek kožo tako dobro nahranil, da sem še naslednji dan imela zelo gladke in mehke noge + še vedno so mi zjutraj dišale po losjonu.
Kot večina Nivenih izdelkov za telo, se mi tudi tale zdi res dober. Bi pa za boljšo mnenje vsekakor morala preizkusiti večjo embalažo oz. izdelek uporabljati dalj časa, da bi videla, če bi te sestavine za napeto kožo imele kakšni večji učinek na mojo kožo.

Hvala Nivei za poslan izdelek. :)

Ste že preizkusile tale losjon za telo? Kateri Nivea izdelek je vam najljubši?



S.

*Izdelek mi je bil poslan v oceno, napisano pa je izključno moje osebno mnenje, ki je iskreno!

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Deluje super izdelek, super napisano, meni zelo diši "nivea" vonj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Ja, je za poskusiti. Vsaj mene še Nivea izdelki niso razočarali. Mi je pa najljubši In-Shower mleko s kakavovim maslom. <3
      Drugače pa je meni tudi všeč njihov tipičen vonj. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3