Review: Catrice Brow Definer & Eyebrow Filler

sobota, november 22, 2014

Hej, punce! :)

Tokrat bom govorila o dveh Catrice izdelkih za obrvi iz njihove nove stalne kolekcije. Izdelka sta me res pozitivno presenetila, saj sem ju začela vključevati v svojo rutino obrvi. Še vedno sicer z veseljem uporabljam Catrice svinčnik za obrvi, ki je res odličen, ampak blogerke pač rade preizkušamo tudi druge opcije. :P
Torej, nekaj besed o vsakem posebej.
Catrice Brow Definer (odt. fLASHy Brows):
Ta izdelek je bil prva stvar, ki sem jo pograbila, ko sem se prejšnji mesec ustavila pri novem Catrice stojalu. Izdelek je v obliki flomastra, kar omogoča natančen in precizen nanos. Funkcija izdelka je, da definira obrvi in jih še dodatno poudari. Meni je všeč, ker v zelo kratkem času lepo definira obrvi, obenem pa jih zapolni, da izgledajo urejene in polnejše. Tako ne potrebuješ veliko časa, sploh, če se ti rado mudi, tako kot meni. Je svetlo rjavkaste barve s sivim podtonom in tako primeren za temnoblond in rjavolaske.


Catrice Eyebrow Filler (odt. 020):
Tale izdelek naj bi zapolnil majhne vrzeli in tako obrvi naredil bolj polne in urejene. Je v obliki krtačke, tako da z njo preprosto počešeš obrvi in le-te so tako bolj polne. Kljub temu, pa izdelek obrvim ne da dovolj barve in tiste končne oblike, ki je ključna pri urejenih obrvih, zato je tukaj svinčnik/senčka must! Torej, meni se izdelek samostojen ne zdi nič posebnega, sem pa opazila, da se odlično obnese v kombinaciji z zgornjim izdelkom - Brow Definer-jem. Slednji namreč mojim obrvim da obliko+jih zapolni (1. korak), Filler pa jim da tisto piko na i (2. korak) - zapolni še kakšno mini vrzel, ki jo je zgornji izdelek 'izpustil'+malo utrdi moje obrvi, da ostanejo na mestu. Filler je sivkasto-umazano rjave barve. Mojim obrvim sicer bolj ustreza zgornja barva, ampak če uporabim oba izdelka, moje obrvi izgledajo bolj poudarjene in pikico temnejše, kot so naravne. To mi je všeč, saj tako pridejo bolj do izraza.
Filler, Definer
Povzetek:
Kot sem že napisala zgoraj, mi je Definer kot samostojen izdelek res všeč, saj naredi moje obrvi bolj urejene in je pribl. take barve, kot moje naravne obrvi. Pogosto ga zamenjam s svinčnikom, saj je uporaba veliko hitrejša in enostavnejša ter izgled bolj naraven! Na koncu pa prav pride Filler za še bolj popolni izgled obrvi - zapolni še kakšno malenkost in utrdi obrvi.
Spodnji izdelek torej samostojno ni nič posebnega, ker da malo barve mojim obrvim in ne zapolni ravno večjih vrzeli. Samostojno bi ga uporabila le, če ne bi želela preveč polnih in poudarjenih obrvi oz. da ne bi izstopale, ampak da bi jim le dala rahlo obliko+jih utrdila.
So pa mi zadnje leto urejene obrvi zelo všeč, ker dajo obrazu res tisto piko na i, še posebej očesnemu makeupu. 
Všeč mi je tudi obstojnost obeh izdelkov, saj se na meni obdržita ves dan, brez da bi se razmazala.



Kateri so vaši must-have izdelki za urejene obrvi?



S.

You Might Also Like

7 komentarji

  1. Uh meni pa ta "maskara" za obrvi ful ni bila všeč :/ sama packarija, pa moje obrvi rabijo malo več da jih uredim :) Verjetno pa je res super za nekoga ki ima goste obrvi, da jim doda samo tisti "kick". :) jaz drugače uporabljam senčilo, pa pol fiksiram z prozorno "maskaro" :) če hočem bolj poudarjene dam malo temnejše senčilo, če pa bolj naravno pa čist malo svetlejšega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni samostojno tudi ni všeč, ampak mi pa nekak vseeno odgovarja skupaj s Definerjem. :) Maš pa super rutino. Jaz pa se nekako ne morem navadit na uporabo senčila, ampak mogoče bi pa bil čas, da poskusim. :D

      Izbriši
    2. Jst imam po večini isto rutino za obrvi, kot Sabina ;)

      Izbriši
    3. Sem pa tudi sama en čas uporabljala ta catrice svinčnik, res je super :) Ampak sem ugotovila da s senčilom hitreje zapolnim, tak da mi je super :) Preizkusi kdaj, mogoče pa ti bo všeč :)

      Izbriši
    4. Bom preizkusila, mam doma eno paletko za obrvi, ampak se mi prvič, ko sem jo preizkusila nobena barva ni zdela preveč ustrezna za moje obrvi, bom pa ji še zdaj dala eno priložnost. :)

      Izbriši
  2. Svinčnik za obrvi od Catrice mi je top. Zdaj pa uporabljam zraven se tale brow definer in pa Rimmelov obarvan gel. Ta kombinacija mi super izpade:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je tudi njihov svinčnik odličen, zato nekak nisem navajena, da bi sploh poskusila s senčilom. :) Drugače pa priznam, da še nisem sprobala kombinacije s svinčnikom+tema dvema izdelkov skupaj.
      Je fajn slišat, kaj druge punce uporabljate. :P

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3