Review*: L'oreal Professionnel Hair Products

sreda, november 19, 2014

Živjo! :)

Danes je na vrsti objava, kjer bom govorila o treh izdelkih za lase, ki sem jih prejela od podjetja L'oreal Professionnel. Priznam, da sem se testiranja zelo, zelo veselila, saj sem na račun njih slišala/prebrala same pohvale, vendar dotlej nisem preizkusila še nobenega izdelka! Pred testiranjem sem se seveda najprej odpravila k svoji frizerki, da mi je odstranila uničene konice, da bodo rezultati lahko bolj natančni. :)
Moram poudariti, da so me prej prosili za natančen opis mojih las in mi tako svetovali ter poslali izdelke, ki so namenjeni izključno mojem tipu las - barvani lasje, ki se hitro mastijo ter zelo poškodovane konice.
Prejela sem šampon za lase, balzam in nego brez izpiranje - olje.


Šampon Pure Resource za normalne do mastne lase Serie Expert
Formula z antioksidantom vitamina E*, prečiščene vode in agensom proti trdi vodi.
Za čisto lasišče. Čisti lase pred nečistočami in vrača lasem lesk, dolgotrajni sijaj in voljnost. Uporaba: enakomerno nanesite na mokre lase in emulgirajte. 
Glede tega šampona sem imela kar velika pričakovanj. Res sem si želela, da bi končno enkrat našla šampon za mastne lase, ki bi dejansko deloval na mojih hitro 'mastečih laseh'. Preizkusila sem jih že ogromno, a mi noben ni pomagal. V prvem tednu nisem opazila nič posebnega. Lasje so se enako hitro zmastili, le bolj očiščeni so bili, kot po pranju z drugimi šamponi. Seveda nisem obupala in tako sem v drugem ter tretjem tednu že začela opažati rezultate. Lasje so se dejansko zmastili dan ali celo dva kasneje! To je zame velik uspeh, ker si lase umivam vsak drugi dan že od kar pomnim. Zdaj pa si jih brez težav umijem šele tretji ali četrti dan. Če se ne odpravim po kakšnih obveznostih oz. sem cel dan doma, si jih umijem šele peti dan. 
Po teksturi je šampon malce gostejši oz. bolj 'želatinast' in je brezbarven. Edina slabost tukaj je, da sem ga na začetku kar hitro porabljala, zdaj pa mi na srečo drži kar dolgo, saj si tudi lase umivam redkeje. Šampon ima vonj, ki sicer ni moj najljubši, spominja pa me na sivko


Nega za obnovo zelo poškodovanih las Absolut Repair Lipidium Serie Expert
Tehnološka inovacija: napredna negovalna formula obogatena s kompleksom Lipidium. Lasje so vidno bolj odporni, mehki in izgledajo bolj sijoče, so obnovljeni. Navodila: enakomerno nanesite na oprane in z brisačo osušene lase.
Ta izdelek mi je postal všeč že ob prvi uporabi. Moje lase je že med pranjem naredil izjemno mehke in gladke. Ker sem želela testirati izključno te tri izdelke, sem tako izpustila uporabo spreja za lase, ki ga ponavadi uporabim po pranju za lažje razčesavanje las. Čeprav torej spreja nisem uporabila, sem vseeno opazila gladke in ravne lase, ki se mi niso niti malo vozlali. Bili so izjemno mehki in sijoči. Balzam je nežno oranžne oz. marelične barve in ima prijeten vonj. Vonj se na mojih laseh obdrži le kratek čas. Po daljši uporabi (dveh tednih) sem opazila, da lasje niso bili niti malo poškodovani in slamnati. Tako da definitivno preprečuje poškodovanost las in jih obnavlja. Čeprav so ponavadi v tem letnem času moji lasje izjemno suhi, tega ob uporabi balzama nisem opazila. Sicer balzam ni preveč goste teksture, pa vseeno lepo nahrani in navlaži moje izsušene konice. Uporabila sem ga le na spodnji tretjini las, da sem preprečila morebitno obteževanje las. Porablja se zelo počasi, saj imam balzama še več kot tričetrt. 


Bleščeče olje za lase za barvane lase Mythic Oil
Z mešanico lanenega in brusničnega olja. Vpija se neposredno, daje občutek lahkotnosti lasem in končni učinek brez obtežitve. Po uporabi so lasje nahranjeni, zaščiteni, zglajeni in sijoči. Vsebuje UV filter. Uporaba: odvisno od tipa las, stisnite 1 do 2 potiska v dlan in nanesite na suhe ali vlažne lase ter oblikujte kot običajno.
Poleg šampona sem se najbolj veselila uporabe olja za lase, saj sem prebrala že kar nekaj pohval o liniji Mythic Oil. Zelo mi je všeč izgled embalaže, ki je zlate barve, saj izpade zelo luksuzno. Olje se dozira na pumpico, kar preprečuje prekomerno izlivanje izdelka. Ponavadi mi zadostujeta en ali dva potiska, odvisno kako zahtevni so moji lasje. Večinoma ga nanašam na vlažne lase, takrat mi je dovolj en potisk. Olje se hitro vpije in ne pusti mastnega filma. Lasje pa so uporabi zelo mehki, gladki in sijoči. Občasno olje uporabljam tudi na suhih laseh, če opazim, da so konice zaradi vremena izsušene, a se tudi takrat hitro vpije. Olje pa v vsakem primeru moje lase dobro nahrani, vendar jih ne obteži. Je pa res, da ga uporabljam le na spodnji tretji las (na vlažnih laseh) oz. le na konicah (na suhih laseh). Opazila sem tudi, da barva na mojih konicah malenkost kasneje zbledi, kot običajno. Imam namreč rdečo barvo las, ki zbledi veliko prej, kot katera druga. Je brezbarvno in ima malce močnejši, a prijeten cvetlično-sadni vonj, ki se na mojih laseh obdrži pribl. en dan. 


Pozvetek:
Z vsemi izdelki sem zelo zadovoljna, saj tale kombinacija izdelkov izjemno 'paše' mojim lasem. A če bi morala izpostaviti kateri izdelek, bi rekla kar šampon, ker na mojih mastnih laseh dela čudeže in bi ga tako priporočala vsem, ki se vam lasje zmastijo že po enem dnevu. Zelo priporočam tudi olje, vsem, ki se pogosto barvate, ker lase res odlično nahrani, obenem pa jim da res neverjeten sijaj, saj so drugače moji lasje precej pusti in konice izsušene. Ima tudi UV filter, ki omogoča, da moja barva kasneje zbledi.
Res je, da se izdelkov ne da dobiti v drogeriji in da so malce dražji, a so vredni cene, saj jih imaš kar dolgo časa. Na slikah je prikazana količina izdelkov po malce več kot mesecu dni uporabe. 
Mene so izdelki prepričali, saj sem opazila, da so moji lasje veliko bolj zdravi in sijoči, kar so opazili tudi drugi. :)

Najlepša hvala podjetju L'oreal Professionnel! <3

Ste že preizkusile kakšen L'oreal Professionel izdelek?



S.

*Izdelek mi je bil poslan v oceno, napisano pa je izključno moje osebno mnenje, ki je iskreno!

You Might Also Like

9 komentarji

  1. Šampon se sliši odlično, verjetno smo vsi z mastnimi lasmi vedno v iskanju takšnega izdelka, ki bi nam vsaj za en dan zamaknil pranje las :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam. Jaz sem že kar obupala pri iskanju idealnega šampona za svoje mastne lase. Ampak zgleda, da mi ga je navsezadnje uspelo najti! :))

      Izbriši
  2. Zdaj me pa mika ta šampon :) Moji lasje se tudi hitro zmastijo :/ če ne uporabljam suhega šampona za vmes, ali si ne operem frufruja so že drugi dan zanič :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nas je več takih. :) Sicer jaz več nimam frufruja, ampak ko sem ga imela, sem si ga morala umivati vsak dan, sploh ker imam tudi masten T predel, obraza kar je še pospešilo mastenje frufruja. :/
      Ti pa definitivno priporočam ta šampon, jaz kar ne morem verjeti kakšen efekt ima na meni.

      Izbriši
    2. Že dodano na wishlisto :))

      Izbriši
  3. Vsi trije izdelki izgledajo super, olje pa še najbolj - sama vedno iščem nova dobra olja za konice! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz! Sicer mi je večina olj dobra, ampak pri enih mi npr. ni všeč vonj ali pa se katero prepočasi vpija.
      Pri tem res nimam pripomb, pa še za barvane lase je. :)

      Izbriši
  4. Uuuu, super se tole sliši, predvsem šampon. Imam sama enake probleme, obvezno umivanje las na vsak drugi dan. Škoda, da se izdelkov ne da dobiti v drogerijah, da bi se lažje prišlo do njih.
    Tvoje bloge tako rada berem, res super pišeš! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ah, potem nas je več s takšno težavo. :)
      Ja, to je res škoda, ampak kolikor vem, jih majo v vseh večjih frizerskih salonih, pa ogromno njihovih izdelkov je tudi na Salma.si.
      O, hvala za pohvalo. <3

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3