First Impression: Beauty Box ''Chic things for smart girls''

torek, december 16, 2014

Zdravo, lepotičke! :)

Nekatere že veste, da sem v začetku meseca na strani Click2chic naročila njihovo lepotno škatlo, ki so jo izdali prvič (in upam, da ne zadnjič). 
Gre za škatlo, v kateri se skrivajo lepotnih izdelki, nekateri so v normalnih velikostih, nekateri pa v 'tester' velikostih. Skratka, point škatle je, da lahko preizkusiš več izdelkov po nižji ceni in zanje odšteješ manj, kot če jih kupiš posamezno. Če ti je kakšen tester izjemno všeč, se morda kasneje odločiš za nakup večje embalaže.
Na strani Click2chic so izdelke postopoma razkrivali in tako si se na podlagi prvega izdelka že lahko odločil, ali te škatla zanima. Kljub temu pa moram poudariti, da sem škatlo prejela že prej, ko še niso razkrili vseh izdelkov, tako da je presenečenje ob odprtju vseeno bilo veliko! :)

No, mene je vsebina - pa tudi izgled embalaže, tako navdušila, da sem se odločila na kratko deliti svoje prve vtise.
V škatli so se skrivali naslednji izdelki:
1) Revlon Colorstay Moisture Stain: Vbistvu sem ravno zaradi tega bleščila naročila škatlo, saj sem si ga želela že nekaj časa, ampak sem nekako vedno oklevala pri nakupu. Prejela sem odtenek LA Exclusive, ki je prečudovite nežno roza barve in je primeren za čisto vsak dan. Od takrat sem ga nosila kar veliko, saj poleg lepe barve tudi neguje ustnice.

2) Subrina gel za tuširanje Spicy Orange: Nisem še imela priložnosti preizkusiti veliko Subrininih gelov za tuširanje, saj me nikoli niso preveč pritegnili, kljub temu pa se pustim presenetiti. :) Mi je pa všeč vonj, ki je idealen za zimski in božični čas.

3) Bomb Cosmetics milo Candy Box: Zelo sem se razveselila tega produkta. Kot morda že veste, sem zadnje čase zelo navdušena nad Lush izdelki, izdelki Bomb Cosmetics pa so narejeni na zelo podoben princip, s tem da so cenejši kot Lush. Mila še verjetno en čas ne bom odprla, saj imam trenutno v uporabi Lush-evo Honey I washed the Kids. Mi je že po videzu zelo všeč, dišalo pa naj bi po pomarančni in bergamontki.

4) Moroccanoil olje za lase Light: Imela sem že priložnost preizkusiti njihovo olje za lase, vendar le normalno verzijo, ki pa se mi ni zdela nič posebnega. Tokrat bom preizkušala verzijo Light, ki je namenjena svetlim in tankim lasem - točno takim, kot so moji. Mi je pa všeč vonj tega olja.

5) Alfaparf Reparative šampon za poškodovane lase: Priznam, da še nikoli prej nisem slišala za tole znamko, ga je pa pohvalila blogerka Ana, tako da me že zelo zanima, kako se bo obnesel na mojih laseh in če bo pomagal mojim izsušenim konicam.

6) Subrina Professional Hair Code First Touch lak za lase: Tudi tega izdelka še nisem preizkusila nikoli prej. Pred mesecem dni me ta izdelek verjetno ne bi pritegnil, vendar je tokrat drugače, saj trenutno zaradi nove frizure pogosteje uporabljam lake za lase. Ta vsebuje tudi UV zaščito.

7) L'erbolario testerji: Spet nekaj novega zame. :) Nisem še imela nobenega njihovega produkta, sem pa zdaj prejela različne testerje za telo, čeprav še mi ni uspelo razvozlati kateri je za kaj, saj so v italijanskem jeziku. Se pa testerji nahajajo v krasni embalaži s cvetlicami.

Večino izdelkov bom kmalu začela testirati, tako da bom tudi napisala podrobnejše ocene. Prosim pa, da ste malo potrpežljive, saj bodo najprej na vrsto prišle nekatere druge ocene. :)

Seveda pa ne smem pozabiti tudi na PREKRASNO embalaže, ki spominja na knjigo, tako da bo super za shranjevanje kakšnih kozmetičnih izdelkov. Sama razmišljam o hrambi paletk za oči, rdečil za lica, itd. :)
Ste naročile tole škatlo oz. jo bi? 
Vaše mnenje o lepotnih škatlah? Bi želele, da bi jih tudi pri nas bilo več?



S.

You Might Also Like

12 komentarji

  1. Jaz tudi srčno upam,da tole ni zadnja škatla, ker Click2Chic ima ogromno zanimivih izdelkov, tako da bi bila po moje vsaka vsebina zelo zanimiva. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam+najde se kar nekaj takih, ki nisp v naših drogerijah, sploh Revlon, ki je najbližje v MB. :) Če bo veliko pozitivnih odziv, se zna zgoditi, da še bo kakšna škatla - hopefully. :P

      Izbriši
  2. Ta 'škatla' res izgleda super in fajn izdelke so izbrali. Upam, da naredijo še kakšno - potem bi jo sigurno naročila tudi jaz. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz si nisem predstavljala, da mi bo tako zelo všeč. :)) Res so se potrudili. Upajmo, da še pride kakšna. :P

      Izbriši
  3. Js sm jo naročila, še preden so razkrili prvi izdelek:$ Priznam embalaža me je prepričala v nakup :D I'm hopeless :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Embalaža je res super kjut, ampak jaz je samo zaradi tega verjetno ne bi naročila. Je pa res, da nisem dosti 'boljša' od tebe, ker sem se odločila samo na podlagi enega izdelka. :P

      Izbriši
  4. Jst svoj paket še pričakujeeeeem! :) Čakam še zaradi enega izdelka, ki ga trenutno ni na zalogi...pa me že muči, ravno ta Revlon mi gre po glavi! :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očitno nas je več pritegnil ravno ta izdelek. :P

      Izbriši
    2. Res je. Ampak mene je razočaral izdelek :( Ne vem, ali sem samo jaz dobila takšnega, ampak se mi zdi, da ni tak, kot bi moral biti...se ne maže lepo, malo čudna konsistenca. Nimam pojma. Ko sem naredila swatch, je izgledalo OK, ma na ustnicah pride čisto kontra. Mi vse kar na enem mestu nekako ostane, se tako težko razmaže, in še to ne morem reči, da se. Po moje sem jst malo nesrečno trofila - pa najbolj sem se tega veselila...

      Izbriši
  5. Hvala za omembo!*
    Meni je tale sampon v kombinaciji z isto masko resil moje lase. Potem ko sem sla iz rdece takoj v enem barvanju na blond. Pa potem ko mi jih je frizerka cisto unicila z britvico😭. Pa glede na to da je zelo negovalen, se vseeno dobro ocisti in ne obtezi las.
    Drugace pa ni to edina skatla, se bojo 😀. Edino glede tega kdaj bo naslednja so skrivnostni:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malenkost! :)
      Sliši se odlično, jaz sem pred kratkim tudi 'rešila' rdečih las. :D
      Ja, saj se mi je zdelo, ker je pisalo, da je PRVA nekaj posebnega. :)) Juhu, se že veselim nove.

      Izbriši
  6. Sicer malo pozno, pa vendar, tukaj si lahko ogledaš še mojega. ;)
    http://girlof21st.blogspot.com/2014/12/chic-things-for-smart-girls.html

    LP :)

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3