Preview: Essence TE 'brit-tea'

petek, marec 20, 2015

Čas je za čaj! Od Aprila do Maja 2015, te essence z novo trend kolekcijo “brit-tea” povabi na prvo vrtno zabavo v letu. Navdih smo poiskali v klasičnem angleškem času za čaj, kul izdelkih z retro pridihom, ki so servirani v svetlih barvah marelice, mint zelene in vijolične – ter kančkom svetlo roza za pomladni kontrast. Okrašeno z ljubkimi cvetovi in cvetličnimi elementi, dizajn spominja na dekoracijo na stajlish čajanki. Posebnost kolekcije je glos za ustnice v čudoviti cvetlični embalaži. Ostali “wanna-haves” so: rdečilo z vtisnjenimi cvetovi na površini in paleta senčil za oči s termini svetlimi pastelnimi niansami, ki zaokrožijo brit-tea stil. Vrtna sezona je odprta… z Essence! 

essence brit-tea – senčilo za oči palette
Eye love Britain! Paleta senčil vsebuje tri pomladne barve kremno, marelično-roza in vijolično, ki ustvarijo popoln make up na očeh za vsako vrtno zabavno. Kremna, rahlo sijoča tekstura se enostavno nanaša in zabriše s priloženim aplikatorjem. Na voljo v 01 keep calm and have some tea. MPC 3,29€.
essence brit-tea – čopič za senčilo
Afternoon tea… s tem čopičem je nanašanje, mešanje in zabrisanje senčil zelo enostavno. Na vsakem koncu čopiča so mehke ščetine – ene tanjše in na drugi strani daljše – tako da lahko ustvariš različen videz. Na voljo v 01 keep calm and have some tea. MPC 2,19€.


essence brit-tea – dvojni svinčnik za osvetljevanje
Your high-ness! Dvojni svinčnik za osvetljevanje je izjemno praktičen in vsebuje dve čudoviti barvi kremno in marelično z dvema možnostima nanosa. Če ga naneseš v notranji kotiček oči, svinčnik vidno poveča oči, nanešen pod obrvi jih čudovito privzdigne. Na voljo v 01 par-tea highlight. MPC 2,19€.


essence brit-tea – balzam za ustnice
Beauty gift… balsam neguje ustnice in jim hkrati nudi prefinjen roza dotik. Zaradi ljubke embalaže, ki se odpira kot svet, ta balzam za ustnice ni samo negovalni junak, ampak tudi čudovito izgleda. Na voljo v 01 vanilla ice-t baby. MPC 2,49€.

essence brit-tea – glos za ustnice
Čaj ali kava? Marelična in roza z mavričnimi sijočimi delci ustvarijo kul, sijoč zaključek na ustnicah. Dolgo obstojna formula je na ustnicah zelo prijetna in ponuja rahlo barvno razpršenost. Na voljo v 01 tea is the new coffee in 02 pink to go. MPC 1,99€.

essence brit-tea – podlaga za obraz
Party glow… sijoča podlaga za obraz nudi obrazu naraven, prefinjen sijaj za čudovito sijočo polt. Lahko jo naneseš kot “primer” pod tekoči puder ali jo uporabiš samostojno – rezultat je vedno zagotovljen. Na voljo v 01 make tea not war. MPC 2,79€.


essence brit-tea – rdečilo za lica
Rose garden! Tri barve v rdečilu – kremna, roza in pink – se lahko optimalno kombinirajo ter tako lahko lička poudariš v želenem odtenku. Cvetlični odtis na izdelku je prva paša za oči. Na voljo v 01 tea-riffic garden party. MPC 3,59€.


essence brit-tea – lak za nohte
(P)Earl grey… kul pomladne barve vijolična, svetlo modra, pink in zelena so idealna izbira za udobno čajanko na vrtu. Vsi štirje odtenki lakov imajo porcelanast efekt za moden spomladanski stil! Na voljo v odtenkih 01 tea-pical british, 02 have a beau-tea-full day, 03 pink to go in 04 green tea for two. MPC 1,99€.


essence brit-tea – pilica za nohte

Tea cup file! Da bodo nohti v najboljši formi jih oblikuj in krajšaj s to ljubko pilico. Očarljiv odtis skodelic te začara. Na voljo v 01 make tea not war. MPC 1,39€.


essence brit-tea – set uhanov
Hello English rose! Za popolno zaokrožen “brit-tea”, ta trend kolekcija vsebuje ljubke uhane z motivom vrtnice. En set vsebuje dva para v roza in pink barvi. Na voljo v blossoms etc. MPC 2,19€.
essence “brit-tea” bo v trgovinah na voljo v Aprilu in Maju 2015.


Vas je pritegnila katera od stvari?

Meni sta zelo všeč čopiča in svinčnik za osvetljevanje. :) 



S.
                                                                                      

You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3