LE COUVENT DES MINIMES - Popolna darila za trenutke sreče

sreda, november 11, 2015

Živjo! :)

Tokrat vam na blogu predstavljam luštna Le Couvent des Minimes darila za prihajajoče praznike.


Prihaja čas radostnega praznovanja, hvaležnosti in lepih želja. Naj tople objeme spremljajo darila Le Couvent des Minimes, s katerimi ne podarite le dišeče nege, ampak tudi sprostitev in dobro počutje. Obdarovanje je ena najlepših tradicij. 

Francoska naravna kozmetika Le Couvent des Minimes je poklon bogati tradiciji zdravilnih receptov, ki so jih iz skrbno izbranih rastlin in zelišč pripravljale ljubeče sestre klarise iz samostana Minimes v srcu Provanse.


1. Komplet Eau des Minimes:

Darilni komplet Eau des Minimes v sebi nosi tradicijo odišavljanja ter osrečuje s tremi osvežujočimi citrusi in sedmimi blagodejnimi rastlinami. Iskriva dišava ugaja ljubiteljem svežih in citrusnih not. Primerna je tako za moške, kot tudi ženske.
Komplet vsebuje: Gel za prhanje Eau des Minimes, 30ml; Kolonjsko vodico Eau des Minimes, 30ml; Kremo za roke Eau des Minimes, 25ml; Toaletno milo Eau des Minimes, 25g.
CENA: 18,50€

2. Iskrivi duo:

Iskrivi duo Eau des Matines osrečuje s kombinacijo osvežujočih citrusov, poživljajoče bazilike in cedre. Sveža in sadna dišava v spomin prikliče sprehod po sadovnjaku, ki ga še prikriva jutranja rosa. 
Komplet vsebuje: Vlažilno kremo za roke Eau des Matines, 25ml; Balzam za nasmejane ustnice Eau des Matines - Jabolko in hruška, 15ml.

CENA: 12,50€

3. Ljubeči duo:

Ljubeči duo Eau Aimable osrečuje s kombinacijo nežnih cvetov pomarančevca in petih blagodejnih rastlin. Sočna cvetlično-sadna dišava deluje kot vznemirljiv ljubezenski urok, ki s svojo milino in nežnostjo omreži vsakogar. 
Komplet vsebuje: Vlažilno kremo za roke Eau Aimable, 25ml; Balzam za nasmejane ustnice Eau Aimable - Cvetovi pomarančevca, 15ml.

CENA: 12,50€

LJUBKO DARILO!

Le Couvent des Minimes vas obdaruje!

V decembru vam ob nakupu katerekoli kreme za roke 25ml podarimo ljubko božično nogavičko!



Akcija velja do konca zalog.

Darilni kompleti so že na voljo na prodajnih mestih Müller po vsej Sloveniji ter v veleblagovnicah Nama in Maxi v Ljubljani.



Si boste privoščile kakšen komplet?



S.

You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3