Empties #6

ponedeljek, februar 01, 2016

Hej! :)

Danes se po večih mesecih zopet vračam z objavo o porabljenih izdelkih - Empties. Nazadnje sem o porabljenih izdelkih pisala pred morjem, za kar me je kar malo sram. :P Res sem predolgo shranjevala te smeti, zato se je nabralo res veliko izdelkov, ki bom jih tokrat razdelila v dva dela, oziroma bosta tako v kratkem času na vrsti dve empties objavi. 
Upam, da mi potem, ko vržem vse te izdelke stran, le uspe bolj redno objavljati in metati stran porabljene embalaže, saj se vrečka hitro napolni - prej kot se sploh zavedam. :)
Inell micelarna vodica: To micelarno vodico sem kupila, ker naj bi bila podobna Garnierjevi, vendar je cenejša, dobiš pa večjo količino izdelka. Micelarna vodica se je dobro odrezala na moji koži, lepo je odstranila makeup, tudi vodoodporno maskaro (vendar sem morala narahlo podrgniti po področju trepalnic). Nisem imela nobenih problemov z izsuševanjem kože ali da bi me pekle oči. Zadovoljna, predvsem za to, ker sem jo imela za zelo dolgo časa, stala pa me je manj kot 2€.
Ponovni nakup: Da, v prihodnosti, ko porabim ostale odstranjevalce ličil.

Cetaphil Dermacontrol čistilna pena za obraz za mastno in aknasto kožo: Nad to čistilno peno nisem bila preveč navdušena. Uporabljala sem jo za jutranje čiščenje obraza. Obraz je vredu dobro očistila, vendar nisem opazila, da bi imela kakšen poseben vpliv na mastno in aknasto kožo. Izdelek naj bi sicer zmanjšal izločanje sebuma, vendar se je koža enako hitro mastila, če ne še celo hitreje. Sicer pa je pena bila lahke in ''redkejše'' formule.
Ponovni nakup: Ne.

Kozmetika Afrodita kremni piling za obraz Clean Phase: Prijeten in zelo kremast piling za obraz. Piling je bil do moje kože zelo nežen in vlažilen, saj mi kože ni zategovalo, kot pri nekaterih drugih pilingih. Želela bi si le, da bi bil bolj grob, saj so delčki v pilingu bolj majhni in so primerni za nežen piling obraza. Sama pa potrebujem nekaj, kar lepo odstrani ogrce in odmrlo kožo, tako da koža izgleda še posebej gladka in globinsko očiščena. Bi pa izdelek priporočala ljudem z zelo občutljivo kožo in tistim, ki imajo radi negovalne ter nežne pilinge.
Ponoven nakup: Mogoče, v kolikor bom si zaželela nežnega pilinga.

Evian vodica za obraz v spreju: Vodica, ki se uporablja za osvežitev in navlažitev obraza. Sama sem jo uporabljala kot osvežitev obraza na morju, oziroma v zelo toplih dneh. Obraz je sicer lepo osvežila, vendar pa ni bila nič posebnega (fajn je edino za nošenje v torbici). Obstaja veliko drugih vodic/meglic za obraz, ki so mi bolj všeč!
Ponovni nakup: Ne.

Kozmetika Afrodita tonik za obraz za suho in občutljivo kožo Clean Phase: Toniki od Kozmetike Afrodite so mi eni najljubših in najboljših, saj lepo navlažijo kožo na obrazu, obenem pa je ne iritirajo, poleg tega vsega tega pa so še cenovno ugodni (in so slovenski produkt!).
Ta verzija mi je bila zelo všeč, vendar trenutno uporabljam verzijo za mastno kožo, ki mi je še boljša in je bolj primerna za moj tip kože.
Ponovni nakup: Da, verzijo za mastno kožo.

Garnier Moisture Match vlažilna matirajoča krema za mešano do mastno kožo: To kremo sem imela že predolgo, zato sem se nekako prisilila in jo porabila do konca. Mastno/mešano kožo naj bi matirala in jo obenem vlažila. Sicer mi je obraz res dobro navlažila, vendar matirajoč učinek ni trajal dolgo in tako sem se po nekaj urah že precej svetila. Včasih se mi je krema na obrazu tudi malo svaljkala, čeprav so se predhodni izdelki dobro vpili v kožo. Gre za kremo s prijetnim in svežim vonj, ki spominja na kumarice. Uporabljala sem jo za dnevno nego obraza, vendar ker matirajoč učinek ni trajal dolgo, sem jo kasneje uporabljala le doma. O njej sem že govorila tukaj.
Ponovni nakup: Ne.
Acure Moroccan Argan Steam Cell + Argan Oil šampon za normalne in suhe/poškodovane/kodraste lase: Zelo prijeten šampon za lase, ki sem ga kupila po priporočilu blogerke Jane. Ima močnejši sladek vonj, ki spominja na češnje! Šampon se zelo dobro peni in očisti moje lase. Lase so izgledali zelo zdravi, sijoči in mehki na otip. Tudi konice so bolj zglajene in manj poškodovane. Naj omenim še, da šampon ne vsebuje škodljivih snovi, saj je veganski, biorazgradljiv, ne vsebuje sintetičnih dišav, je brez sulfatov, parabenov,...
Ponovni nakup: Absolutno da! 

AlpStories organski šampon za lase z Aloe Vero: En najboljših šamponov za lase, kar sem jih kdaj koli preizkusila! Zelo nežen, z naravnim vonjem aloe vere, odlično se peni in je zelo čistilen, vendar pa lasišča ne izsuši, temveč ga neguje. Na mojih mastnih in redkih laseh, se je obnesel res dobro, saj jih ni zmastil, ali obtežil (kot mi jih večina šamponov!), ravno nasprotno - lasem je dal tudi nekaj volumna in zračnosti! Naj omenim še, da je AlpStories naša, domača znamka! O šamponu sem pisala tukaj.
Ponovni nakup: Definitivno!

Cien balzam za lase: Poceni in dober balzam za lase, še posebej če si želiš svilnate in gladke las. Lase so po uporabi sijoči, mehki in gladki. Balzam je lahke teksture, zato mojih las ne obteži. Prav tako se mi zdi dober za slamnate konice, saj jih lepo zgladi, razčesavanje las pa je zelo enostavno. Bi pa bil verjetno premalo za ljudi, z zelo suhimi lasmi. O njem sem pisala tukaj.
Ponovni nakup: Da, vendar ga od takrat nisem zasledila v Lidlu (verjetno je bila le začasna ponudba.

Milk_shake Sun&More globinska maska za lase: Maska za lase, ki sem jo uporabljala na morju, saj je namenjena lasem, ki so dehidrirani zaradi zunanjih vplivov: sonce, sol, veter, klor,... Maska je goste in hranilne teksture, lase pa zgladi in preprečuje cepljenje. Maska je dala mojim lasem zelo lep efekt, pa še lažje so se razčesali. Kupila sem jo pri svoji frizerki in sem jo imela celo za dve poletji (uporabljala sem jo le na morju, torej).
Ponovni nakup: Mogoče, čeprav imam še eno drugo, ki je prav tako primerna za nego las na morju.

Gliss Kur Hair Repair 6 olj essenc olje za lase: Olje za lase z zelo sladkim, njami vonjem, ki se nekaj časa obdrži na laseh. Olje je srednje goste teksture, vendar pa mojih las ne masti, čeprav so le-ti zelo tanki in fini - jih veliko izdelkov za lase obteži. Je pa to olje za moje suhe konice ravno prav hranilno, lasje pa so vedno zelo sijoči in mehki, nikoli pa ni nobene mastne sledi olja. Najraje ga uporabljam na vlažilnih laseh, saj je takrat efekt najboljši, občasno pa sem ga uporabljala tudi kot zaščito pred toploto. Super je za vse, ki imate zelo slamnate in zavozlane lase. Plus pri izdelku je tudi, da se porablja zelooo počasi! Moja ocena olja je tukaj
Ponovni nakup: Da, ko spraznim zalogo svojih olj za lase.  

Batiste suh šampon za lase Floral & Flirty Blush: Najboljši suhi šampon za lase! Najbrž ste že vse veliko slišale in brale o tem suhem šamponu. In tudi jaz sem ena tistih, ki ne more brez njega! Izdelek ne pušča toliko belih sledi, kot ostalih suhi šamponi, ki so na voljo pri nas, lepo ''pobere'' vso maščobo z las, prah se zlahka odstrani z las. Lase pa osveži, jim da volumen in lasje izgledajo kot oprani s ''pravim'' šamponom. Moji lasje se zelo hitro mastijo, sploh tisti, ki mi lezejo na čelo, zato ga uporabljam vmes med pranji las. Ta vonj mi je bil zelo všeč - je tak ženstven, cvetlično-pudrast. 
Žal ima naša drogerija le verzije, ki dajo kanček barve, vendar pa lahko nekaj ostalih vonjev dobite na Salmi.si. - KLIK.
Ponovni nakup: Trenutno imam ''barvno'' verzijo in veliko embalažo ''tropske'' verzije, drugače pa ja - vedno!
Kozmetika Afrodita šampon za lase in telo Brusnica: Ta velika embalaža šampona za lase in telo je postala moja stalnica. Sicer nikoli nisem bila fan izdelkov 2v1, sploh izdelkov, ki jih istočasno lahko uporabljaš na laseh in telesu. Vendar je pri tem drugače. Prvič sem ga preizkusila pri fantu doma in od takrat ga uporabljam tudi sama. Še najraje kot šampon za lase. Izdelek na laseh ustvari zelo bogato peno, lasje pa so res mehki in gladki po uporabi. Prijeten je tudi kot gel za tuširanje, saj ima saden, a ne presladek vonj brusnic, ki prebudi telo. Zelo vsestranski izdelek, ki ga imaš kar za nekaj časa (1000ml), cena pa je ugodna.
Ponovni nakup: Seveda.

Balea gel za tuširanje Tropical Sunshine (Limited Edition): Okej, tega gela nisem imela namena vključevati tukaj, ker je iz lanske poletne omejene izdaje, vendar ker se je po pomoti znašel na fotografiji, bom vseeno napisala nekaj besed. :) Morda pa bo to poletje na voljo kak podoben vonj. Skratka, gel s sladkim tropskim vonjem pomaranče in manga. Spominja me na nek slasten sladek, sadni koktajl (Sex on the Beach, ali nekaj podobnega). Poceni gel za tuširanje, ki se dobro peni in moje kože ne izsuši. Te Baleine gele iz poletne omejene izdaje vedno kupujem, saj so poceni in vonji so odlični (čeprav so vsako leto pribl. podobni).
Ponovni nakup: Ne točno tega, ampak definitivno tiste, ki bodo v letošnji poletni izdaji.

Fa Vitamin & Power gel za tuširanje Vitamine E + Guava: Fa geli za tuširanje so meni eni boljših (takoj za Dove), saj mi je všeč velik nabor vonjev in tekstura gelov. Le-ti so malo bolj gosti, žele-jasti (vsaj ti iz Vitamin&Power linije) in hranilni. Ta vonj je bil prijetno osvežilen in saden - idealen za poletje.
Ponovni nakup: Da, a zaenkrat druge vonje Fa gelov.

Fa Vitamin & Power gel za tuširanje Vitamine C + Roza grenivka: Najbolj njami gel za tuširanje, ki sem jih imela! Ima sladkast, saden vonj, ki pa ni pocukran in je še vedno malce osvežilen, citrusen. Nad tem vonjem je noro navdušen tudi moj fant, ki je pri vonjih tuš gelov kar izbirčen in mu vsak gel ne diši tako zelo dobro, kot ta. Tekstura pri tem gelu je prav tako gosta, žele in hranilna. Ta vonj se bo zagotovo večkrat znašel v moji kopalnici.
Ponovni nakup: Ja, zagotovo!
Aveo gel za tuširanje Limonska trava: Še en osvežilen, citrusen, poletni vonj. Diši identično kot limonina trava, kar je meni všeč, ker imam rada takšne osvežilne gele za tuširanje, posebej v vročini. Aveo geli so podobni Baleinim, tako po ceni, kot formuli, čeprav so mi Baleini vonji kanček ljubši in velikokrat imajo omejene izdaje.
Ponovni nakup: Ja, najverjetneje poleti. 

Dvorec Trebnik gel za tuširanje Rakitovec: Gel za tuširanje z močnejšimi in zelo osvežilnim sadnim vonjem. Tiste, ki berete moj blog, ste že ugotovile, da sem očarana nad to linijo izdelkov, še posebej zaradi zelo svežega vonja. Meni je ta gel idealen za tuširanje po napornem dnevu, saj me sprosti in obenem osveži. Gel se sicer malce slabše peni, a ker sama v vsakem primeru uporabljam gobico za prhanje, me to ne moti, saj slednja ustvari dovolj pene. Moram še omeniti, da je gel naraven, zato je do kože nežen. Oceno gela in linije Rakitovec lahko najdete na tej povezavi.
Ponovni nakup: Seveda, a trenutno imam zaloge ostalih gelov + še olje za tuširanje iz te linije.

Yves Rocher gel za tuširanje Makadamija: Pa gremo z osvežilnih, sadnih vonjev, na sladke, ''udobne'' vonje. Nikoli prej nisem preizkusila Yves Rocher gelov za tuširanje, a ker so soblogerke hvalile ta gel za tuširanje, sem si ga tudi sama enkrat privoščila. In res sem vesela, da sem! Gel za tuširanje z meni osebno najljubšim zimsko-sladkim vonjem, ki spominja na nek lešniko-vanilijev desert, njamiiii. Res tak sladek, gurmanski vonj, za vse ljubitelje sladkega. :P Sara iz Passing Fancy je enkrat omenila, da diši tako, kot Monte desert. Tako, da če ste ljubiteljice slednjega, rabite ta gel. Jaz vonja kar ne morem in ne morem prehvalit (mimogrede, ko pišem to objavo, vsaj 8x odprem embalažo in povonjam izpraznjen gel :P)! Je pa tudi tekstura perfektna; zimsko kremasta in hranilna. 
Ponovni nakup: Nujno, a trenutno uživam v nekaterih novih Yves Rocher gelih (iz božične izdaje).

Lush gel za tuširanje The Olive Branch: Na žalost mi ni bil všeč vonj tega gela za tuširanje. Sicer je le-ta saden in svež, vendar me je zmotila tista nota vinskih listov in olivnega olja. Vonj je torej bolj lesni, močen in meni se zdi bolj primeren za moški spol. Se je pa gel res dobro penil in nasplošno so mi všeč Lush geli za tuširanje, saj so prijetni. Tako da sem vesela, da sem ga imela možnost preizkusit.
Ponovni nakup: Ne.

Lush gel za tuširanje Dirty Spring Wash: Ta gel za tuširanje je čisto nasprotje zgornjemu, saj me je čisto prevzel. Svež, spomladanski, mentolni vonj. Res še nisem imela tuš gela z metolnim vonjem in poprovo meto, zato sem še toliko bolj presenečena nad tem vonjem gela. Gel, ki je idealen za prebuditev med tisto značilno spomladansko utrujenostjo ali po napornem in stresnem dnevu. Tekstura tega gela je ''klasična'' tekoča, a vseeno so Lush geli prijazni do občutljive kože. Moje mnenje najdete tudi tukaj.
Ponovni nakup: Verjetno (zaenkrat imam prevelike zaloge gelov + Lush geli so malce dražji).

Lush gel za tuširanje Happy Hippy: Še en slasten, sladko-kisel citrusen vonj, ki mi je všeč! Nekako me spominja na sveže izstisnjen pomarančno-grenivkin sok.
Ta gel ima v primerjavi z zgornjima dvema bolj želatinasto teksturo in je potrebno precej stisniti embalažo, da izdelek priteče ven. Čeprav je to stiskanje embalaže moteče, pa je meni osebno tekstura tega gela še najbolj všeč. Mojo oceno najdete tukaj.
Ponovni nakup: Da, a šele poleti.   
Nivea Sun olje za zaščito pred soncem za hitrejše porjavitev Protect&Bronze (ZF30):
Vem, da sem pozna s tem, a ker bo poletje že čez nekaj mesec, pa morda moje mnenje vseeno kateri pride prav. Skratka, gre za olje, ki naj bi pospešilo porjavitev kože, obenem pa kožo zaščito pred soncem. Olje je redkejše teksture, ki pa potrebuje kar nekaj časa, da se vpije v kožo, kar mi ni preveč všeč. Ker se sprva na morju nisem sončila, nisem opazila kakšnega posebnega efekta. Vendar pa sem čez nekaj dni vseeno začela testirati to olje med sončenjem. Opazila sem, da sem dokaj hitro porjavila, vendar seveda z vsakodnevnim (ne predolgim) sončenjem. Vsekakor ne moreš pričakovati wau efekta, še posebej ne v enem, dveh dnevih. Sama sem se sončila recimo največ 1 uro, na sprednji in zadnji strani. Žal nisem človek, ki bi se cele dneve ''pražil'' na soncu, temveč se raje prepustim vodnim užitkom. Verjetno bi z več sončenja efekt bil boljši. Za moje potrebe pa je bil izdelek kar zadovoljiv.
Ponovni nakup: Verjetno ne, letos bom verjetno preizkusila slavno marmelado od Kozmetike Afrodite.

Nivea serum proti celulitu Q10 & L-Carnitin: Serum proti celulitu, ki naj bi v 10ih dneh ublažil izgled pomarančne kože. Kupila sem ga bolj za preizkušnjo, kot dejansko za ''brisanje celulita'' - saj za le-to najbolj pomaga voda, telovadba in zdrava prehrana. Skratka, sama nisem opazila, da bi celulit izginil (na srečo ga nimam veliko), vsekakor pa je koža bila bolj gladka in napeta. Serum pa je dokaj goste in lepo mazljive teksture, ki ga je potrebno dobro vmasirati v kožo, da se vpije.
Ponovni nakup: Nisem prepričana. Kakšno drugo priporočilo za serum/kremo proti celulitu?

Avon Planet Spa Indulgence maslo za telo s karitejevim maslom in čokoladnimi tartufi: Na mojo veliko žalost to maslo za telo več ni na voljo, zato sem ga sama varčevala kar nekaj časa. Maslo za telo, ki je imelo zelo prijeten masleni vonj po čokoladi (sem veliiik čokoholik). Tekstura masla je bila zelo bogata, razkošna gosta in svilnate teksture. Koža je bila po uporabi odlično nahranjena in nežna. Škoda, da se tega masla več ne dobi, ker bi ga zagotovo ponovno kupila!
Ponovni nakup: Bi, če bi lahko (več ni na voljo)! 

Bionsen intimno milo z Aloe Vero: Prijetno in lepo peneče se milo za intimno milo. Milo ni dražilo moje sluznice, zato sem bila z njim zadovoljna. Nimam nobenih pripomb.
Ponovni nakup: Mogoče, trenutno želim preizkusiti nekaj drugih mil. 
Dove deodorant za telo Beauty Finish: Ta deodorant mi je dala fantova mama in moram reči, da na meni deluje zelo podobno kot Nivea - torej odlično (vedno se ''zatečem'' k Niveinim deodorantom). Oboji dobro držijo na meni in preprečujejo potenje, saj ob koncu dneva svežina še vedno ostane (čeprav že nasplošno nimam težav s potenjem). Poleg tega pa me ti dve znamki deodorantov nič ne dražita, kljub temu, da imam občutljivo kožo. Ta vonj Beauty Finish je bil kar prijeten, čeprav je vonj malce močnejši, a vseeno ni vsiljiv.
Ponovni nakup: Da, vendar želim preizkusiti druge vonje.

Nivea deodorant za telo Fresh Flower: Kot sem že omenila zgoraj, sem ljubiteljica Nivea deodorantov, ker nudijo dobro zaščito pred potenjem, obenem pa lepo dišijo in kože ne dražijo. Ta vonj Fresh Flower je malce močnejši, cvetlični vonj, vendar kasneje na koži vonj postane bolj nežen in obenem še ves dan lepo dišim. +Ta verzija ne vsebuje aluminijevih soli (nekatere jo, zato je potrebno biti pazljiv na napis).
Ponovni nakup: Seveda čez čas, pred kratkim sem namreč kupila nekaj deodorantov drugih znamk. 

Fa deodorant za telo Luxurious Moments: Ta deodorant za telo sem dobila lani za rojstni dan zraven dveh gelov za tuširanje. Sprav sem mislila, da mi deodorant ne bo všeč, ker je vonj precej močan, vendar mi je kasneje postal zelo všeč! Vonj je močnejši, cvetlični in deluje zelo elegantno, privlačno, kot kakšen močan, zimski parfum. Tudi ta deodorant je nudil dobro zaščito pred potenjem in ni dražil moje kože, tako da nisem imela nobenih pripomb. Mi je pa všeč, da je vonj na meni ostal zelo dolgo, a je sčasoma malce izgubil na moči, tako da ni bil tako močan, kot na začetku.
Ponovni nakup: Že opravljen.

Yves Rocher toaletna vodica Kokos: O tej vodici sem že pisala v objavi o mojih najljubši poletnih parfumih in v objavi o izdelki s kokosom. Vem, da vas večina že ve, da sem nora na kokos, tako da ne bom šla v posebne detajle, kako zelo rada imam to dišavo. Skratka, gre za topel, gurmanski vonj kokosa, brez kakršnih koli ''primesi'' drugih vonjev. Zelo sladek vonj primeren za poletne in morske dogodivščine. Priporočam vsem, ki ste nori na vonj kokosa!
Ponovni nakup: Že opravljen, v večji steklenički.

Katy Perry parfumska vodica Killer Queen: Precej sladka, lesnata in zapeljiva dišava, primerna za večerne izhode. Parfum, ki se meni zdi zelo ženstven in na nek način vzbuja skrivnostnost in očarljivost. Vonj je bil na meni zelo dobro obstojen in ker sem ljubiteljica precej sladkih not, mi je bil zelo všeč. Zares posebna pa je tudi embalaža, ki je v obliki rdečega rubina, na vrhu pa ima pokrovček v obliki zlate krone. Steklenička zelo lepo izgleda na kakšni polički. Če vas zanimajo podrobnejše note parfuma, jih najdete tukaj.
Ponovni nakup: Mogoče, vendar želim prej porabiti nekaj drugih dišav.

Zara toaletna vodica White: Za zaključek pa zelo sveža, spomladansko-poletna dišava. Gre za cvetlično dišavo, v kateri se skrivajo naslednje note: frezija, magnolija, jasmin in jantar. Dišava žal ni preveč obstojna, vendar je zares sveža in lahka. Dišavo sem zelo rada uporabljala poleti, vendar to leto želim preizkusiti kakšno novo.
Ponovni nakup: Ne.


Čestitke vsem, ki ste se prebili do konca objave. :) Res sem vesela, da sem se končno znebila teh praznih embalaž. Drug del verjetno na blog pride čez kak teden ali dva, potem pa bom poskušala te objave pisati vsaj na vsaka dva meseca.


Hvala vsem za branje. <3


Lep ponedeljkov večer,
S.

You Might Also Like

7 komentarji

  1. Tudi jaz uporabljam Inell micelarno vodico in mi je zelo všeč. Solidno opravi svojo nalogo, pa še poceni je :) Tale Acure šampon in pa balzam iz iste linije sem imela tudi jaz. Meni je bil super. Veš po čem je pa meni dišal? Po marcipanu! I swear! Sploh nisem mogla verjeti kako diši. Mi je bilo potem vedno žal, ker se vonj ni obdržal dalj časa na laseh. Drugače pa eden izmed boljših šamponov. Nasploh ima Acure fajn stvari :)
    Verjetno sem ena redkih, ki ni bila navdušena nad Batiste suhimi šamponi. No, ne vem če je kriva znamka, mislim, da bolj sam koncept suhega šampona. Pri meni ne deluje. Oz. deluje mogoče uro ali dve, potem je pa spet isto kot pred nanosom. Pa še v principu mi gredo grozno na živce mastni lasje. Škoda, ker sem res upala, da ga bom vzljubila. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za svojo ceno je micelarna res več kot odlična. :) a res?? Veš, da sem jaz tudi vedno pomislila na marcipan, ko sem uporabljala ta šampon, ampak ker nisem najboljša pri opisovanju vonjev, nisem vedela, če je to res pravi izraz ali je kak drug podoben vonj.:D tak da nisi edina, ki vonja marcipan.:P meni deluje kot neka mešanica med pocukranimi češnjami in marcipanom.:) prav njami.:))
      Moram enkrat spet naročit ta šampon, pa zelo rada bi probala še balzam. Kje ti naročaš, na iHerb?
      Oh, škoda, da ti suhi šampon ne odgovarja.:/ morda pa samo še nisi našla pravega. Meni je poleg Schaume samo Batiste všeč, ostali pa ne..morda poskusiš Schauma, če še nisi? :)

      Izbriši
    2. :) Vonj je res čudovit! Jaz naročam Acure kar na Iherb. Pa vedno merkam koliko težke stvari naročam, ker poštnino računajo po teži, grozno! Se pa izplača takrat, ko imajo tiste tedenske akcije -20% na določene znamke! ;) Jaz mislim, da nazadnje, ko sem naročala sta bila šampon in balzam v akciji, + potem še teh 20% povrhu, pa še neko kodo sem imela. Tako, da če se ne motim sem plačala za šampon in balzam in poštnino, vsega skupaj z odštetimi popusti tam nekje 7$ :D
      Ah, mogoče pa res sprobam od Schauma. Ampak ne vem no, mi sam koncept suhega šampona ni ravno ljub. Se trudim res umivat lase, vedno, ko so le malo mastne, ker me res živcirajo mastni lasje :D

      Izbriši
  2. Se ti je pa res nabralo izdelkov, komaj čakam še drugi del :D Inell micelarna vodica je meni zakon pa tako poceni!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uff, ja, za dve veliki vrečki.:) Bom probala čimprej napisat drugi del, če mi bo čas dopuščal, da se znebim teh smeti. :D Inell micelarna pa je bila res pravo odkritje preteklega leta.:)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Ja, tudi meni so zelo fajn! :) Jih tako rada pišem in berem. :))

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3