Review*: Fabulous hair with Aussie (Miracle Moist & Miracle Shine Line)

sreda, marec 30, 2016

Živjo, dekleta! :)

Danes je na ''sporedu'' objava o Aussie izdelkih za lase, ki sem jih pred nekaj meseci prejela v test. Aussie izdelki so na naše poličke prišli šele lansko jesen, zato sem se zelo razveselila povabila k sodelovanju, predvsem, ker sem slišala veliko pohval od tujih blogerk.
Testirala sem tri izdelke in sicer iz linije Miracle Moist in Miracle Shine.
Če so njihovi izdelki res tako dobri, kot pravijo tuje blogerke, pa več v nadaljevanju.
Najprej nekaj o znamki Aussie
Super premium blagovna znamka, ki slovi po avstralskih sestavinah, nelepljivi formuli, božanskem vonju in vsem, kar bo tvoje lase spremenilo v frizuro. 
''V življenju obstajajo pomembnejše stvari, kot lasje, vendar lahko začnemo pri njih.'' To je filozofija znamke Aussie. :)

Pri nas je na voljo kar 7 različnih linij:
>MIRACLE MOIST: Za suhe in poškodovane lase. Vsebuje olja avstralskih oreščkov in makadamije. 
>MIRACLE SHINE: Za biserni sijaj na laseh. Vsebuje izvlečke avstralskega ginsenga in biserni prah. 
>AUSSOME VOLUME: Namenjen slabim in tankim lasem. Vsebuje ekstrakt avstralskega hmelja.
>MEGA ISTANT: Za vsakodnevno uporabo. Vsebuje ekstrakte skrivnostne avstralske rastline Anigozanthos Flavidus. 
>COLOUR MATE: Za barvane in neukrotljive lase. Vsebuje ekstrakt čudovite avstralske breskve.
>LUSCIOUS LONG: Za dolge lase. Vsebuje ekstrakt gorske rastline, ki raste v odmaknjenih predelih gorovja Blue Mountains. Z ekstraktom avstralskega evkaliptusa in avokadovega olja.
>MIRACLE REPAIR

Prvo vam moram omeniti embalažo Aussie izdelkov, ki je naravnost čudovita in je prava paša za oči. Vsi izdelki imajo tipično svetlo embalažo z vijola pokrovčki, pod pokrovčki na embalaži pa je še potisk majhnih kengurujčkov. Izdelki se nahajajo v mehki plastenki, ki je enostavna za uporabo. Doziranje pri šamponih in balzamih je skozi pokrovček na ''klik'', ki je sicer zelo priporočen pri samem umivanju las, saj tako ni potrebno odvijanje pokrovčka z mokrimi rokami. Vendar pa se mi embalaža ne zdi primerna za potovanja, oziroma prenašanje, saj se lažje odpre. Sem imela situacijo, ko se mi je le-ta v kovčku odprla in tako se mi je malce šampona izlilo iz embalaže. Na srečo sem pravočasno ugotovila in nisem imela večjih težav. Skratka, embalaža je zelo luštna in priročna za uporabo doma. 

Aussie Miracle Moist šampon za lase: Sprva sem bila skeptična pri uporabi tega šampona, saj je moj tip las masten (lasišče), vendar sem se vseeno odločila, da ga preizkusim, saj imam suhe in poškodovane konice. In, kako se je izdelek izkazal na mojih laseh? 
Šampon je marelično-rumene perlaste barve, ima krasno gosto kremno teksturo, na laseh pa ustvari zelo bogato peno. Lase zelo dobro očisti in jim podari potrebno vlago, vendar pa se meni šampon vseeno ne zdi preveč vlažilen (kot bi pričakovala glede na ime linije). Moji lasje so po šamponiranju bili izredno mehki - kot svila; gladki in niti malo zavozlani ter obteženi. V bistvu je efekt na mojih laseh bil naravno fantastičen - lasje so bili zelo lahki in zračni. Zdi se mi, da so se celo zmastili kasneje. Ponavadi si moram lase umivati na vsake 3 dni, ko so že zelo mastni, mastiti pa se mi običajno začnejo še naslednje jutro po pranju (lasje, ki mi lezejo na čelo). Kadar sem uporabljala ta šampon, so se mi lasje začeli mastiti šele naslednji večer po pranju ali jutro po tem, kar se mi zdi dober rezultat. Skratka, gre za razmeroma negovalen šampon, ki je primeren tudi za tiste, ki imate mastne lase, vendar vaše konice rabijo nekaj dodatne vlage. Šampon bi priporočala tudi tistim z normalnim tipom lasem. Zdi pa se mi, da bi bil šampon iz te linije premalo vlažilen za tiste, ki imate zelo suhe lase. Verjetno bi takrat potrebovali še balzam za lase iz iste linije, ki ga sama nisem preizkusila. 
Vsi Aussie izdelki, ki jih imam izjemno lepo dišijo in tudi ta ni izjema. Ima sladek, tropski vonj po žvečilnih bonbonih. Sicer vsi Aussie izdelki nimajo čisto enakega vonja, vendar ta diši enako kot njihov najbolj popularen negovalni izdelek (sem ga imela tudi sama) ''3 minute miracle reconstructor'' - moje kratko mnenje o slednjem najdete tukaj.
Ocena: 5/5
Aussie Miracle Shine šampon za lase: Šampon, ki obljublja sijoč videz las. Tudi tale šampon ima gosto kremno teksturo, ki na laseh ustvari veliko pene, barva šampona pa je bela in perlasta. Šampon dobro očisti lase, še preveč, saj so le-ti po šamponiranju malce bolj suhi in zavozlani. V primerjavi s tem šamponom je torej zgornji šampon vseeno malce bolj vlažilen (ni pa extra vlažilen). Skratka, če se vrnem k temu šamponu. Šampon Miracle Shine mi sam po sebi ni preveč všeč, vendar pa se odlično ujema z balzamom iz iste linije - Miracle Shine, ki ''popravi'' efekt suhih in zavozlanih las. Pri tem šamponu torej nikakor ne morete pričakovati kakšnih posebnih vlažilnih učinkov, zato izdelek ne bo primeren za suhe lase. Če pa imate zavozlane in poškodovane lase, pa vam bo šampon najverjetneje všeč le v kombinaciji z balzamom, ki bo poskrbel za gladke in mehke lase. Najbolj bi sam šampon priporočala tistim, ki nimate težav s suhimi/poškodovanimi/zavozlanimi lasmi, vendar pa imate zelo mastne lase, ki hitro postanejo obteženi. Ta šampon namreč las ne obteži, ampak jih naredi lahkotne. Šampon lasem tudi podari obljubljeni sijaj, vendar pa je efekt veliko boljši v kombinaciji z balzamom iz iste linije - pa še lasje so občutneje mehkejši in gladki. Zdi se mi, da šampon vseeno ni slab, vendar pa morate biti pozorni na svoj tip las in šampon uporabljati v skladu s svojimi ''potrebami'' (z balzamom iz iste linije, če je npr. to potrebno za vaše lase). Mojim lasem, ki so mastni (lasišče) in obenem poškodovani ter zavozlani, torej najbolj ustreza kombinacija šampona in balzama, ki moje lase zmehčata in navlažita brez obtežitve, obenem pa dasta obljubljeni sijaj. 
Pri šamponu Miracle Shine mi je izredno, izredno všeč tudi vonj. Ta linija ima namreč drugačen vonj, kot linija Miracle Moist. Vonj ni po žvečilnih bonbonih, ampak je manj ''osvežilno-tropski'' in bolj sladek, skoraj meden - malce spominja na zelo sladek ananas. Že nad vonjem iz linije Miracle Moist sem navdušena, vendar je ta še boljši. 
Ocena: 3,5/5
Aussie Miracle Shine balzam za lase: In za konec še balzam za lase, ki prav tako obljublja sijoč videz las. Tudi ta izdelek ima kremno teksturo, ki je gosta, a vseeno ni preveč ''bogata''. Po teksturi gre kar za ''klasičen'' balzam za lase bele barve. Balzam že med pranjem lase občutno zmehča in kasneje se lasje lažje razčešejo. Nisem opazila tistega velikega ''wau'' efekta, kar se tiče sijaja, vendar je razlika vseeno malce očitna - v primerjavi z običajnimi balzami za lase, ki sijaja pač ne obljubljajo. Lasje so negovani, svilnati in imajo nekaj dodatnega sijaja, vendar pa niso obteženi. 
Kot sem že pri zgornjem šamponu omenila, ima linija Shine še veliko slajši vonj od linije Moist. Vonj je tudi prijetno intenziven, kar mi je všeč. Me je pa zelo presenetilo, da se vonj dejansko obdrži na laseh! Ponavadi sem imela občutek, da gre za pretiravanje, ko je kdo omenil, da se vonj kakšnega balzama na laseh obdrži dlje časa. Ampak očitno je pri nekaterih balzamih možno tudi to - brez heca! Ta vonj balzama se na mojih laseh obdrži res zelo dobro, saj se mi pri drugih balzamih še ni zgodilo, da bi mi po pranju lasje še dišali. Pri tem pa je čisto drugače. Vonj je kasneje, po sušenju (na ''zraku'' ali s fenom) in nanosu nege-olja, še vedno precej zaznaven. Sčasoma pa vonj postane vedno manj intenziven in izgine nekje do večera (običajno si lase umivam zgodaj zjutraj). Res sem izredno presenečena nad efektom in velikokrat se zalotim, da si vonjam lase. :P Mi je izredno všeč vonj te linije in že zaradi tega bi izdelke kupila ponovno. Mi je pa všeč tudi, da linija (kot obljubljeno) da nekaj sijaja lasem in da le-ti izgledajo gladki in voljni.
Ocena: 5/5
Na splošno sem zelo zadovoljna z Aussie izdelki za lase, ker se mi zdijo zares posebni - že zaradi embalaže + imajo zanimiv koncept. 
Imajo tudi veliko različnih linij, tako da vsak najdete nekaj zase. Sama bi sicer želela še, da bi obstajala posebej linija za mastne lase, vendar pa se še vedno med njihovimi izdelki najde nekaj tudi za ta tip las. 
Aussie izdelki so zelo znani tudi po zelo dišečih izdelkih in da se vonj na laseh dejansko nekaj časa tudi obdrži. Pri uporabi njihovih izdelkov imaš namreč občutek, da si lase umivaš v kakšnem ''fancy'' frizerskem salonu, ker kasneje lasje vedno tako lepo in omamno dišijo, učinek pa ni le kratkotrajen ali slabo zaznaven.
Ste že preizkusile kakšen Aussie izdelek? 
Kateri izdelek, oziroma linija je vaša najljubša?



S.

*PR izdelki

You Might Also Like

4 komentarji

  1. I purchased my first Aussie product last week and I love the scent of it, I will definitely buy more!

    Yiota
    Pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yes, their products really smell amazing! :) I will buy some more products from them, as well! :D

      Izbriši
  2. Lepo dišijo... ampak jaz nisem zaznala grozno velikih spremembn :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res ni nekih drastičnih sprememb, vseeno pa sem opazila vsaj majhno razliko pri sijaju.:)) se pa mi zdi, da sem pri 3 minut miracle reconstructorju vidla večjo spremembo, vsaj na daljši rok so se manj cepili.:) sicer pa važno, da vsaj zmehčajo lase in jih odišavijo, pa sem čist happy.:D

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3