Nega telesa z izdelki Dvorca Trebnik*: gel za tuširanje Sočna Pomaranča, arganovo mazilo, olje za masažo Vanilija

sreda, junij 22, 2016

Živjo, dekleta! :)

Danes objavo posvečam trem odličnim izdelkom slovenskega podjetja ~ Dvorec Trebnik. To, da sem nad njihovimi izdelki impresionirana, že veste, zato ne bom izgubljala besed. Lahko pa vse moje ocene njihovih izdelkov najdete v stolpcu desno, pod oznako Dvorec Trebnik. :) 
Gel za tuširanje Sočna pomaranča (2,99€ / 200ml): En najbolj omamnih gelov za tuširanje v moji zbirki. Večina sadnih gelov, ki sem jih kdaj poskusila, je imela precej umeten vonj, pri tem pa je drugače. Ta gel ima namreč tak pristen, naraven in slasten vonj. Dejansko diši po sveže olupljeni ali celo izstisnjeni pomaranči. Vonj je tak sočno sladek, a obenem dovolj svež, da ni pocukran. Me pa med tuširanjem vonj malce spominja tudi na ene pomarančne žele bonbone, le da je vonj tega gela malo bolj svež. Najbolj pa mi je všeč, da moja koža še kar nekaj časa diši po sočni pomaranči, prav tako kopalnica. Definitivno en mojih najljubših vonjev, sploh za poletje, ker te prijetno osveži in prebudi. Me ob tem kar zamika, da bi si privoščila kozarec sveže izstisnjenega pomarančnega soka, njam. Tekstura gela je malce bolj gelasta in gosta. Gel se odlično peni, tako da je za tuširanje potrebna majhna količina. Meni osebno je gel dovolj vlažilen za kožo, ampak je res, da moja koža pač ni zahtevna. Tistim s suho kožo, bi verjetno sam gel za tuširanje bil premalo negovalen, oziroma hranilen. Gel je primeren tudi za občutljivo kožo, saj je ne draži.
Če obožujete pomaranče, oziroma imate rade osvežilne in sočne sadne vonje, morate nujno poskusiti tega. :)
Izdelek je brez parabenov, mineralnih olj, sintetičnih barvil in silikonov.
Vsestransko arganovo mazilo (7,69€ / 50ml): Mazilo se nahaja v lončku in je kompaktne teksture. Vendar pa se pod toploto in pritiskom prstov zmehča in postane bolj topljivo, kremasto in rahlo oljnato (mazljivost je odlična!). Izdelek je bolj masten in zato odličen za mehčanje suhih predelov. Mazilo je izjemno vsestransko, saj ga lahko uporabljate praktično povsod: na rokah, obnohtni kožici, komolcih, stopalih, celo na lasnih konicah in še kje. Meni osebno je mazilo najljubšo za uporabo na stopalih, ker imam tam precej grobo in trdo kožo. Ker je mazilo zelo hranilno in pusti sijoč videz na koži, ga uporabljam izključno zvečer. Zjutraj so moja stopala dosti bolj mehka, ob redni uporabi pa trda koža na petah izgine. Kot sem že omenila, je mazilo prijetno mehke teksture, ki pa potrebuje več časa, da se vpije, zato ga lahko uporabite tudi za rahlo masažo kože. Mazilo je odlično za vse tipe kože, jaz sem po njem najraje posegala v zimskem času, saj je izdelek lepo negoval in pomiril mojo izsušeno ter razdraženo kožo. Piko na i mazilu doda še naraven in osvežujoč vonj po citronu, ki prijetno razvaja vašo kožo in nosnice.
Mazilo vsebuje minimalno 95% naravnih sestavin.
Olje za masažo Vanilija (10,79€ / 250ml): V njihovo olje za masažo sem se zaljubila že lansko leto, ko sem prejela olje z vonjem Rakitovca (oceno lahko najdete na tej povezavi). In tudi pri tem olju ni nič drugače. V bistvu mi je olje z vonjem vanilije še malenkost ljubše, zaradi vonja in ker nima takšne intenzivne barve, kot verzija z Rakitovcem. Olje za masažo Vanilija odlikuje krasen sladkast vonj po vaniliji, ki je meni zelo prijeten. Pri njihovih oljih za masažo mi je zelo všeč, da so lahke in nemastne teksture ter da se zlahka razmažejo po telesu. So dosti bolj enostaven produkt od vseh teh masel za telo, ki jih moraš še dodatno razmazati, da se vpijejo v kožo in ne pustijo kakšne sledi. Olje ima torej krasno oljnato teksturo, ki pa kljub lahkotnosti odlično vlaži in hrani kožo. Rezultat po nanosu je izjemno mehka, prožna in sladkobno odišavljena koža, brez mastnih ali lepljivih sledi. Čeprav gre za olje, ki je namenjeno za masažo, je idealno tudi za nego telesa po tuširanju, še posebej, če uporabljate kakšen agresiven gel za tuširanje, ki vam zna kožo izsušiti. Dvorec Trebnik se je pri oljih še posebej potrudil z embalažo, saj se le-ta nahajajo v lahki, a trpežni embalaži na pumpico, ki omogoča enostavno in kontolirano doziranje. Olje vsebuje mandljevo olje in olje mareličnih pešk, ki je obogateno z vitaminoma A in E. 
Njihova olja za masažo so en najboljših produktov, ki jih izdelujejo v podjetju.
Olje z vanilijo se je znašlo tudi v mojih zadnjih favoritih.
Vsebuje minimalno 95% naravnih sestavin.
Podjetje Dvorec Trebnik me res vedno bolj preseneča, saj ima odlične izdelke (kar nekaj jih je z naravnimi sestavinami), cena pa je temu primerna in še vedno zelo dostopna. Ponosna sem, da imamo tudi pri nas tako dobra podjetja! 
Vsem tistim, ki še niste preizkusili nič od njih, pa ne veste, kje bi začeli.. Najbolj bi vam priporočala gel za tuširanje Sočna pomaranča, olja za tuširanje, olja za masažo; sedaj v poletnih mesecih pa tudi njihovo kokosovo linijo in nujno svetlikajoče olje za telo in lase Sparkle Star
Njihove izdelke najdete na spletu in v Mercator trgovinah.
Ste že preizkusili kakšen njihov izdelek? Kateri je vaš najljubši? :)




*PR izdelki

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Vedno znova sem navdušena nad tvojimi fotkami, noro lepe in žive barve so :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oooo, najlepša hvalaaa, Klavdija. <3 Means a lot! :)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Ja, odlično jee. :)) Pa ta vonj po vanilijiiii. <3 :PP

      Izbriši
  3. Tole vanilijevo olje je odlično! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim, da smo kar vse, ki smo probale to olje, istega mnenja. :) Jaz ga res obožujem! <3 Čeprav zdaj poleti malo bolj posegam po Nuxe - suhim z bleščicami in Bio Beaute satenastim. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3