Autumn Wishlist

ponedeljek, oktober 21, 2019

Moja lepotna ''polička'' je trenutno precej polna različnih izdelkov, a kljub temu imam eno majhno listo želja produktov, ki si jih trenutno res zelo želim imeti in si jih v bistvu že kar nekaj časa na skrivaj ogledujem. 
Je pa na tokrat jesenski listi želja tokrat več dišečih izdelkov za dom, dišav za telo in nekaj za crkljanje kože na obrazu. Ličil imam trenutno preeveč in ne čutim potrebe po novih izdelkih. :)
Nivea čistilno olje za obraz: Nivea je čisto pred kratkim izdala tri različna čistilna olja za obraz. Delujejo mi je zelo zanimivo, saj je sama znamka izjemno ugodna, prav tako mi je všeč, da so na voljo verzije za različne tipe kože. Zame je čistilno olje obvezno vsak večer, saj si z njim odstranjujem ličila na obrazu in sončno kremo. Trenutno imam sicer doma že drugo odlično olje, a ker rada preizkušam nove stvari, je tole olje kar visoko na lepotni listi želja.

CeraVe krema za obraz: V jeseni pogosto spremenim svojo nego obraza in sicer iz poletno lahkotnih izdelkov preidem na bolj bogate in hranljive. Trenutno v svojo zbirki nimam nobene pametne kreme za obraz, ki bi bila malce bolj bogata, zato razmišljam o nakupu CeraVe kreme, o kateri ves čas berem le pozitivne ocene. Krema naj bi bila izjemno negovalna (za ohranjanje zdrave kožne bariere), primerna tudi za mastno kožo, hkrati pa s preprostimi in učinkovitim sestavinami (ceramidi, niacinamid).

Neostrata krema z retinolom Skin Active: V tem času tudi navadno začnem z uporabo najrazličnejših aktivov, oziroma kislin. Ena od teh je tudi retinol, ki mi je zadnje leto še posebej zanimiv za preizkušanje, saj je to ena najboljših sestavin proti gubam in aknam. Trenutno sicer imam en retinol v uporabi, a ker z njim nisem preveč zadovoljna, bi si zelo želela preizkusiti Neostrata - Skin Active, ki je zelo pohvaljen, saj je precej močno koncentriran. Imam pa tudi drugače že zelo dobre izkušnje z Neostrato, njihova mineralna sončna krema je namreč moja najljubša.

Obožujem sveče in jih kurim čez celotno leto, a v jeseni to še pride dosti bolj do izraza. Tokrat imam na listi želja kar dve sveči z jesenskim vonjem. 

Yankee Candle sveča Golden Chesnut: Prva na listi želja je sveča od Yankee Candle, ki diši zelo jesensko. Gre za toplejši, rahlo sladek oreškast vonj v kombinaciji z začimbami (kardamom, cimet). Sveča ima tudi rahlo gurmanski pridih. Ostale note: pomaranča, kostanj, jasmin, jantar, cedra, sandalovina.

Bath & Body Works sveča Pumpkin Cupcake: Na listi želja imam tudi Bath & Body Works sveče, ki so ene mojih ljubših. Doma jih imam kar nekaj in moram reči, da vse zelo lepo, enakomerno gorijo in imajo precej intenziven vonj. V jeseni imajo vedno na voljo vonje z bučami, ki so pri njih v tem času res izredno popularne. V zbirki imam že eno njihovo svečo z vonjem po buči in je med mojimi top 3 vonji sveč vseh časov. Tako da bi z veseljem imela še kakšno. Trenutno me najbolj mika vonj Pumpkin Cupcake. Note: buča, cupcake, vanilija, smetana in vonj pečenja.

Lancome parfumska voda La Nuit Tresor Musc Diamant: Trenutno imam v zbirki res veliko parfumov, a zadnja dva meseca mi iz glave vseeno ne gre ena določena dišava. Gre za novejšo dišavo Lancome La Nuit Tresor Musc Diamant (za njo je prišla ven bolj znana dišava Idole)La Nuit Tresor Musc Diamant je zame osebno zelo posebna dišava. Glavna nota je mošus, ki je sicer pogosto prisoten v parfumih, a definitivno to ni še zgolj ena tipična dišava z mošusom. Sama bi jo opisala kot nežno, bolj čisto dišavo, ki ni vsiljiva, oziroma premočna, temveč se lepo poveže s tvojim naravnim vonjem in ne izstopa tako kot npr. La Vie est Belle in podobne. Je tudi malce topla, z gurmanskim pridihom. Poleg mošusa precej izstopa še kremasta nota mandljev, čuti pa se še kanček maline in cvetlične note nekje v ozadju. Zelo čutna dišava z nežnim, luksuznim pridihom. Tudi steklenička je krasna. Zgornje note: malina, list vijolice, beli mošus; srednje note: damaščanska vrtnica, frezija, cvetovi jasmina, beli mošus; spodnje note: beli mošus, sandalovina, mandelj, pačuli, vanilija.

Kaj pa je trenutno na vaši listi želja?



You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3