Guerlain La Petite Robe Noire Makeup Collection (Spring 2016)

petek, februar 12, 2016

Hej!

Redko z vami delim novosti v svetu HE znamk, tokrat pa sem naredila izjemo, saj me je nova kolekcija od Guerlain - La Petite Robe Noire očarala že na prvi pogled! Ta kolekcija pa je res prava paša za oči! Čisto spomladanska, sveža in na nek način tudi v znamenju praznika zaljubljenih, tako da sem jo preprosto morala deliti z vami (v kolikor je še niste zasledile v drogeriji).
Samo poglejte te krasne luksuzne embalaže in spomladansko igrive odtenke šmink za ustnice ter lakov za nohte. 
Kolekcija ponuja kar 20 različnih odtenkov šmink za ustnice: ''obstojna, odišavljena in ultra sijoča 3v1 rdečila za ustnice.''
 V kolekciji pa so tudi ''sijoči in odišavljeni laki za nohte.'' V kar 8 različnih odtenkih.
Kolekcija je na voljo od februarja, najdete pa jo lahko v drogerijah Müller. Guerlain je navdih za makeup kolekcijo črpal iz vsem dobro poznane dišave ''La Petite Robe Noire''. Mene zelo mika, da bi si privoščila kak kos iz te kolekcije (še posebej kakšno šminko), a vem, da trenutno nič ne ''potrebujem''. Priznam - imela bi kakšno dobroto že zaradi elegantne in privlačne embalaže. :)
Ste že ''preverile'' Guerlain La Petite Robe Noire kolekcijo? 
Si boste, oziroma bi si želele privoščiti kakšen kos iz kolekcije? :)



S.

You Might Also Like

4 komentarji

  1. Res so cudoviti! Tako lakci kot sminke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja! Jaz res razmišljam, da bi si privoščila kakšno šminko. :P

      Izbriši
    2. Tako bom rekla, ful bi si tudi jaz vzela, ampak razen fancy embalaže so tudi odtenki nori, ampak neki kar mi je zelo pomembno je obstojnost. Tukaj je ekstra slaba.

      Izbriši
    3. A res? To pa je škoda! :( Ampak po drugi strani - tako bo vsaj nekaj evrov ostalo v denarnici, ali pa bodo šli za kakšne druge (boljše) stvari.

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3