January 2016 Haul

sobota, februar 13, 2016

Živjo! :)

Tokrat je pred vami obsežna objava o mojih januarskih pridobitvah - malce z zamudo, a vseeno! :)
Pretekli mesec sem namreč praznovala rojstni dan, zato sem se res precej razvajala, je pa tudi veliko stvari, ki sem jih prejela v dar. :)
Glede mojih pridobitev nimam slabe vesti, saj vem, da bom v prihodnjih mesecih veliko manj nakupovala, saj želim porabiti kar nekaj stvari, predvsem ličil (že delam na t.i. "project pan" projektih).


KAJ SEM KUPILA:

Začela bom kar z nujnimi potrebščinami, oziroma izdelki, ki jih vedno potrebujem.
DM ima vedno dobre ponudbe 1+1 izdelkov, oziroma t.i. ''Cenovni bonbonček'', zato sem tokrat nakupila nekaj bolj ali manj nujnih stvari. Kupila sem Cotoneve vatne blazinice, ker pač blazinice vedno uporabljam za odstranjevanje ličil in laka za nohte; L'Oreal nežen odstranjevalec vodoodpornih ličil (še nikoli nisem preizkusila dvofaznega odstranjevalca), L'Oreal micelarno vodico za normalno/mešano kožo (definitivno boljša od roza verzije!) in Kozmetika Afrodita tonik za mešano kožo (najbolj ustreza moji mastni koži). Za nego telesa pa sem nakupila nove deodorante in sicer od znamke Fa (Fresh&Dry, Floral Protect, Luxurious Moments, Glamorous Moments) in Rexona (Sexy Bouquet, Happy Morning).
Že dlje časa sem želela preizkusit izdelke od Biobaze in ker sem bila ravno v Müllerju, kjer imajo Biobazo (na voljo je le v večjih Müllerjih), sem vzela dva izdelka: Biobaza mešanica micelarne vode za čiščenje in odstranjevanje ličil in deo roll-on silky comfort deodorant (ki je mimogrede naraven!).
Potem nekaj drugih stvari iz različnih trgovin: Razpršilka za parfum (imam nekaj parfumov, ki nimajo razpršila, kar me odvrača od njihove uporabe), gobica za nanašanje tekočega pudra Body&Soul, ponoven nakup dišave Refan - imitacija Lancome La Vie Est Belle (še vedno oklevam pri nakupu original verzije, čeprav si ga želim že vsaj dve leti) in UniqOne tretma za lase Kokos, ki ga obožujem (trenutna embalaža bo počasi prazna).
Končno sem dobila priložnost, da preizkusim nekaj The Body Shop izdelkov. Ker sem ljubiteljica kokosa in medu, sem kupila veliko verzijo The Body Shop gela za tuširanje Honeymania in The Body Shop maslo za telo Kokos. Oboje mi je neverjetno všeč, še posebej tekstura masla za telo (mi je postalo jasno, zakaj so njihova masla tako opevana). Privoščila sem si tudi nekaj HE ličil in sicer dveh znamk, ki ju še nikoli prej nisem preizkusila - Lancome in Urban Decay. Od Lancome sem kupila dve čudoviti šminki L'absolu Nu in sicer v nežno roza odtenku (301 Rose Subtil) in v malo temnejšem roza odtenku (304 Rose Dentelle). Prav tako sem na znižanju dobila Lancome praznični set ličil Doll Look, ki vključuje manjšo verzijo svinčnika za očimaskaro za trepalnice Hypnose Doll Eyes v ''full size'' velikosti, mini glossek/perfektor za ustnice Lip Lover (odt. Rose Attrape-Cceur) in lak za nohte (Sugar Rose 301M). Od Urban Decay pa sem si privoščila potovani set 5ih eyelinerjev za oči - Delirious (zelo rada uporabljam eyelinerje!).
Pretekli mesec sem si naročila tudi nekaj novih Avon ličil. Nad njihovimi izdelki sem že nekaj let navdušena, zato se tu in tam rada pocrkljam s kakšnim kosom ličila. Tokrat sem si naredila zalogo vodoodporne maskare Avon Big&Daring, ki je decembra postala moja najljubša maskara in jo redno uporabljam, zato nočem ostati brez nje. :) Že nekaj let uporabljam tudi njihova Diamonds glimmerstick črtala za oči (večinoma črnega in včasih modrega), zato sem se tokrat odločila, da vzamem dva druga odtenka, saj bi rada malo eksperimentirala z barvnimi črtali. Vzela sem zelenkast odtenek (Emerald Glow) in vijoličast (Sugar Plum). Zadnja dva izdelka od Avona pa sta Ultra Colour barvici za ustnice, v kateri sem se zagledala na blogu Sare - Passing Fancy; odtenka Charming Pink in Raspberry Rush.
Po večih mesecih odlašanja, sem iz svoje liste želja končno prečrtala nekaj Lush izdelkov, ki sem jih na spletni strani opazovala že kar nekaj časa. Tako sem kupila Lush masko/piling za obraz Cup O' Coffee (diši omamno, kožo pa naredi otroško mehko!), piling za roke Salted Coconut (zelo prijeten piling z malce umetnim vonjem, a me spominja na čokoladico s polnilom žlahtnega marcipana, mmm), šampon za lase I love Juicy (ki naj bi dobro očistil mastne lase) in piling za obraz Ocean Salt (= moj ponovni nakup in moj najljubši piling!).
Yves Rocher vsako leto v času božiča/zime izda slastne vonje gelov in pilingov za telo, zato sem pretekli mesec tudi jaz klonila in si kupila nekaj izdelkov. Vzela sem: Yves Rocher gel za prhanje slastno jabolkogel za prhanje pikantna vanilijagel piling za telo pomaranča/cimetpiling za telo pomaranča/cimetpiling za telo pomaranča/mandelj. Ker mi je zmanjkalo moje ljube Yves Rocher toaletne kokosove vodice (omenjena v prejšnji empties objavi), sem obenem vzela še veliko stekleničko le-te + gel za prhanje z brazilsko kavo, ki so ga hvalile nekatere slovenske blogerke.
Za konec pa še nakup L'Occitane in Melvita izdelkov (imela sem rojstno-dnevne popuste): L'Occitane Angelika ultramat fluid za obraz (preizkusila sem testerčke in se zaljubila v lahko teksturo in efekt na koži); Melvita očiščevalni žele za čiščenje kožeMelvita cvetna vodica prave sivke z razpršilkoMelvita rožni nektar 3 divje vrtnice za ustnice in suhe predele ter Melvita zobna krema za bele zobe.

KAJ SEM PREJELA:

V mesecu januarju me je z ogromnim paketom presenetil Avon, ki mi je poslal same krasne in dišeče dobrote. Razvajali so me kar s tremi odtenki obarvanih balzamov za ustnice (Caring Coral, Reviving Raspberry, Berry Smooth) in dvema izdelkoma iz njihove omamno dišeče kakavove linije (krema za obraz, telo in roke s kakavomkrema za roke, nohte in obnohtno kožico). Hvala, dragi Avon!
Prijetno ganila in presenetila pa je me tudi Natalija skupaj z ekipo Dominur. Poslali so mi rojstno-dnevno darilo in sicer luštni Spicy Graffiti posodici za sol&poper (v obliki pločevinke), Essence the gel lak za nohte (odt. Va-va-voom), Catrice šminko za ustnice Ultimate Colour (odt. Rose-Mantic Nights), zraven pa je bila dodana še rojstno-dnevna čestitka. Hvala vam. <3 
Pa še nekaj daril, ki sem jih prejela od domačih (poleg vseh sladkarij, šampanjca, likerjev, svečk, denarja, letne vinjete in drugih uporabnih stvari): Kozmetično ogledalo (manjka na sliki - je že pri fantu v uporabi), Catrice Chocolate Nudes paletka za oči, L'Angelica darilni set, Balea darilni set, Balmi balzam za ustnice KokosEscada toaletna vodica Island Kiss. HVALA vsem za suuuper darila. <3
To je vse od mojih januarskih pridobitev. Spet imam veliko čudovitih stvari za preizkušanje in testiranje! Naslednji mesec, oziroma v marcu planiram še nakup Zoeva čopičev in nekaj drugih drobnarij, potem pa grem na t.i. ''Low buy'', da malce porabim svoje zaloge in naredim prostor za nove izdelke.
Če bi o katerem izdelku v prihodnosti še posebej rade brale, mi kar napišite, da ga dam na ''prednostno'' listo. :)

Hvala vsem za branje.

Kaj lepega pa ste si ve privoščile v januarju?



S.

You Might Also Like

18 komentarji

  1. Oh, same super stvari :) Tale Lancome set sem tudi jaz kupila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Super. :) Se mi zdi, da se je set res splačal, sploh ker dobiš full size maskaro, pa še nekaj ostalih manjših izdelkov za sprobat. :D

      Izbriši
  2. To je pa bil obsežen post. :) Mene najbolj zanima kako se ti bo obnesla Biobaza micelarna vodica, šampon od Lusha i love juicy za mastne lase in Melvitin rožni nektar za ustnice. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, se je kar nabralo stvari. :P
      Super, bom dala te 3 stvari na vrh seznama ocen za spisat in takoj poročam, ko dobro stestiram. :)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. Nisem še ga preizkusila. Si je pa takrat še fant kupil moško verzijo njihovega deodoranta in je super zadovoljen! Ni neprijetnega vonja, pa še ne draži mu kože. Upam, da bo meni moj tudi odgovarjal, ampak glede na vse pohvale, ki sem jih slišala okrog njihovih deodorantov, mam občutek, da bo super! :)

      Izbriši
  4. Jooj koliko čudovitih stvari. Komaj čakam na review objave <3 xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Neža! :)
      Reviewi definitivno bodo - eni prej, eni kasneje. :)) xx <3

      Izbriši
  5. Joj, to je vse od januarskih....sliši se kot, da je bilo zelo malo :D
    Ne vem niti kje naj se lotim...od izdelkov imam Lushev Ocean Salt že dolgo na WL pa se odločam a bi si ga kar sama naredila- sem dobila na Youtube njihove recepte :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glavno, da se ne sliši, kot da je bilo zelo veliko, hihi. :P Ta mesec bo definitivno manj, potem pa upam, da sčasoma ne bom več nakupovala, ali pa res zmanjšala na minimum. :)
      Lush piling za obraz je meni the best! Ma od vseh možnih pilingov, ki sem jih sprobala, je zmagovalec. Ampak zanimivo, da se da dobiti njihove recepte..bom mogla malo pobrskati na YT, če ne drugo iz radovednosti. :D

      Izbriši
  6. Hej, kako se ti zdijo izdelki od Melvite torej Melvita očiščevalni žele za čiščenje kože in Melvita cvetna vodica prave sivke z razpršilko
    in če imaš mogoče tudi njihovo kremico očiščevalni fluid za matiranje?
    Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisem še sprobala. Do sedaj sem preizkusila samo cvetno vodico vrtnice in mi je bila zelo všeč! :)
      Žal pa nimam njihovega fluida za matiranje - imam pa od L'Occitane angelika matte fluid in mi je zakon (slika je v tej objavi, sem ga kupila ravno januarja)!

      Izbriši
  7. Hvala. Kaj mi svetuješ pa za aknasto kožo, ki je mešana do mastna s suho povrhnjico? Katere izdelke bi mi priporočila?
    Misliš, da je boljše da posežem bolj po naravni kozmetiki kot je Melvita ali recimo bolj kisline in te zadeve za akne?
    Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priporočam ti en nežen in kremast čistilni gel, kakšen tonik za obraz (da navlaži kožo) in kakšno matirajočo kremo za obraz, da se ne svetiš. Kisline pa jaz uporabljam le zvečer.
      Malo pobrskaj med Melvitinimi, L'Occitane in Paula's Choice izdelki. Pa Kozmetika Afrodita ima super tonike za obraz. :))

      Izbriši
    2. Misliš, da bi bili ti vredu ali mi svetuješ katere druge(konkretno): Gledala sem od Melvite torej - OČIŠČEVALNI ŽELE ZA ČIŠČENJE, CVETNA VODICA SIVKE potem pa ali OLJE ČRNE KUMINE ali pa OČIŠČEVALNI FLUID ZA MATIRANJE, ne vem katerega bi prej izbrala?
      Katere kisline pa a BHA 2% Liquid? :)
      Hvala :)

      Izbriši
    3. Pomoje bi bili ti izdelki super za tebe. Očiščevalni fluid za matiranje morda čez dan, olje črne kumine pa za zvečer. :) P.S.: Poglej tudi mojo najnovejšo objavo, omejena izdelka - Bioderma, sta tudi idealna za mastno in nečisto kožo. :))

      Izbriši
  8. Super stvari :)
    Kje si pa kupila tole razpršilko za parfum? Nisem še nikjer videla (je pa res da niti nisem gledala, haha). Jaz imam tudi par testerjev, ki nimajo razpršila (sploh ti ki so po 1 ml) in mi tudi ni všeč jih uporabljat brez razpršila...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)
      Tole razpršilko pa sem kupila v Müllerju, bila je na polički med čopiči za ličenje in drugih "pripomočkov" (gobice za MU, itd.). Res je uporabna zadeva.

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3