Valentine's Day Gift Ideas #1

ponedeljek, februar 04, 2019

Komaj smo dobro pospravili božično drevo in lučke, pa je tukaj spet en lep ''praznik'' - Valentinovo. Valentinovo sicer zame osebno ni pravi praznik, saj poskušam do svojega dragega biti pozorna in ljubeča skozi celotno leto, pa vendar je fajn, da na tale dan svoje najdražje pocrkljamo še malce bolj. Vsaj s kakšno večerjo, pijačko, čokolado ali s kakšnim drugim drobcenim darilom. Seveda nikjer ne piše, da ne moremo preseneti tudi prijateljic, mam, babic, tet, sester..koncev koncev je ta praznik ljubezni za vse, ki jih imamo radi. 
Pripravila sem nekaj predlogov za darila, v kolikor bi želeli podariti tudi kakšno kozmetično darilo, pa ne veste kakšno. 
P.S.: Nič ni narobe, če s kakšno od teh pozornosti pocrkljate tudi same sebe.. :)

Tukaj je nekaj negovalnih predlogov, naslednjič pa podelim še ideje za makeup darila.
Caudalie meglica za obraz Beauty Elixir
Prvi izdelek za nego obraza je popoln za razvajanje kože in je zato res lepo darilo - enostaven produkt, ki je primeren za različne tipe kože, obenem pa ima pridih luksuza. Vsaj meni je občutek na koži po nanosu tako luksuzen, sproščujoč, v glavnem nekaj ''ekstra''. Gre pravzaprav za meglico za obraz, ki ima zelo fino razpršilo. Fina meglica je vedno plus, saj si noben ne želi ''premočenega'' obraza, ko uporablja tovrsten izdelek. Skratka, meglica se lepo razprši, koži da pravno pravšnjo količino vlage, lepo vlaži in da občutek svežine. Tudi sam vonj je izredno prijeten, pomirjajoč (diši zeliščno) in res deluje luksuzno. Sama ga uporabljam čez dan, kadar rabim osvežitev ali pa ko zaključim svoj makeup, saj meglica lepo odstrani pudrast videz ličil. 

Nuxe suho olje Huile Prodigiuse
Naslednji produkt je prav tako za nego obraza in prav tako deluje precej luksuzno. Že sama embalaža je zelo privlačna (izdelki v zlati barvi imajo vedno pridih luksuza). Gre za suho olje, ki je namenjeno negi kože (na obrazu, telesu) in tudi las. Ker je olje suhe teksture, na koži ne deluje mastno in se kar hitro vpije, za seboj pa pusti navlaženo, sijočo in mehko kožo. Všeč mi je, da je olje zelo vsestransko, saj ga lahko istočasno uporabljam tako na obrazu (najboljše deluje pozimi, ko je koža suha in luskasta), kot tudi na telesu ali celo na konicah las, ki so pri meni precej suhe. Na obrazu vam lahko služi kot dodatna nega (preko kreme) ali pa samostojno. 
Poleg tega pa olje še zelo lepo diši (sladko in cvetlično). Na voljo je celo parfum v tem vonju, če pa obožujete bleščice, pa lahko poskusite tudi Nuxe olje z bleščicami.

Paco Rabanne parfumska voda Olympea Intense
Sama sem mnenja, da za darila za Valentinovo ni treba zapraviti več kot le nekaj everčkov, pa vendar je tukaj en malce dražji predlogov, v koliko bi vseeno radi podarili kakšno bolj kvalitetno dišavo. En mojih ljubših je Paco Rabanne Olympea Intense dišava, ki je več kot primerna za tale čas. Je sladka, zapeljiva, opazna in luksuzna dišava. V ospredju je jantar, skupaj z vanilijo, v ozadju pa se skrivajo še cvetlične note (pomarančevca) skupaj s ščepcem slane karamele, ki dišavi doda tisto posebno noto in zaradi česar ta dišava izstopa od drugih dišav. Obstojnost je vrhunska, kar se za tako sladko dišavo tudi spodobi. V kratkem napišem še podrobno oceno.
Bath & Body Works meglica za telo Oahu Coconut Sunset
V kolikor bi radi podarili nekaj dišečega za telo, a ne želite zapraviti preveč denarja, je idealna izbira dišeča meglica za telo. Na voljo jih je ogromno, zato se najde vonj za čisto vsak okus. Sama pa bi definitivno izbrala Bath and Body Works meglico v vonju Oahu Coconut Sunset, s katerim boste obdarovanki pričarali vonj po plaži in poletju. Na splošno so Bath and Body Works meglice zelo dobre kvalitete, saj lepo dišijo, imajo za meglico dobro obstojnost (predvsem na oblačilih in v laseh se dobro obdržijo) in nenazadnje dobiš dobro količino za normalno ceno. Doma imam trenutno 6 meglic, je pa vonj Oahu Coconut Sunset res nekaj posebnega. Predvsem zato, ker diši res močno, kot kak parfum. Vonj je poseben in zelo spominja na poletje - diši sladko, vonj pa je sofisticiran in ''globok''. Zaznam predvsem kremaste note kokosa, ki se mešajo z jantarjem. Super se obnese čez leto namesto večernega parfuma (dišava je kar močna) ali poleti, kot dnevna dišava, ko želite malce dišati tudi po sončni kremi (ima note cvetov tiare).
Na notino.si imajo široko izbiro Bath & Body Works meglic.
Batiste suhi šampon za lase
Le-ta je must-have za vse, ki imajo težave z mastnim lasiščem in obupujejo nad skoraj vsakodnevnim pranjem las. V tem primeru s tem izdelkom ne morete zgrešiti. Sama imam namreč izjemno masten tip las in to je edini suhi šampon, ki mi ustreza. Lase hitro razmasti, ni preveč bel, zato se zlahka odstrani iz las, poleg tega pa las ne naredi lepljivih, oziroma se ne čuti preveč v laseh (je lahkoten tudi za moje, tanke lase). Moje lase nemudoma osveži (vzame mi le nekaj minutk), doda pa jim celo nekaj volumna. Na voljo je veliko različnih vonjev, zato po uporabi lasje tudi lepo dišijo.

Alterna CC Caviar krema za lase
Za vse, ki obožujejo lepe laske, oziroma veliko dajo na nego las, pa priporočam še en negovalen izdelek - Alterna CC Caviar izdelek za lase. Je sicer malce dražji, a je zaradi efekta, vreden svojega denarja. Gre za kremo za lase, ki se nanaša na z brisačo osušene lase in se ne spira. Ima gostejšo teksturo, ki pa las ne obtežuje. Precej hitro se vpije, lasje pa so takoj bolj mehki na dotik in zglajeni. Meni pomaga predvsem pri vozlanju las, da jih lažje in hitreje razčešem, poleg tega pa lasje kasneje niso tako štrenasti, na daljši rok pa se manj lomijo. Izdelek je super tudi za vse, ki lase veliko toplotno obdelujete, saj vsebuje še UV zaščito.

Eveline Cosmetics nega za nohte Nail Therapy 8v1
Od nege las pa še k negi nohtov. Nohti so mi marsikateri ženski pogosto krhki, mehki in se radi lomijo. Sama sicer menim, da je takšno težavo naprej treba popraviti od ''znotraj'' - torej s primerno prehrano, z jemanjem vitaminov in raznih dodatkov. Pa vendar veliko pomaga tudi dober lak za nego nohtov. Sama sem zadnje mesece preizkušala Eveline lak Nail Therapy, ki mi je precej pomagal. Moji nohtki so sedaj malce močnejši, se ne plastijo in se ne zlomijo tako hitro. Lak je mlečne barve, nanašati pa ga je potrebno dva dni zapored - vsak dan eno plast, tretji dan plasti odstraniti in postopek ponavljati en mesec. Super izdelek, ki ne vsebuje formaldehida, zato je primeren tudi za nosečnice. Pa še ugoden je, kar je vedno bonus.
Bath and Body Works sveče
Oh ja, seveda jaz ne bi bila jaz, če ne bi med predloge za darila, dodala tudi kakšne sveče. No, vsaj sama osebno se vedno razveselim takšnega darila. Je veliko žensk, ki imajo rade dišeče svečke, zato s tem redko lahko zgrešite (vseeno se prej pozanimajte, če uporablja kakšne sveče). Meni osebno so zelo zanimive na primer Bath and Body Works svečke, saj jih ne moreš dobiti kjerkoli, zato obstaja bolj malo možnosti, da jih obdarovanka že ima doma. Sama imam doma že kar nekaj njihovih sveč in so mi zelo všeč. Prvo kot prvo, imajo NORO lep dizajn, lepo gorijo in imajo zanimive vonje: cvetlične, sadne, začinjene ter celo posebne gurmanske-npr. Blueberry Maple Pancakes (le kdo si ne želi svečke z vonjem po palačinkah z borovnicami in javorjevim sirupom?). Na voljo so večje s tremi stenji in tudi takšne enojne. O teh dveh svečah na sliki sem že pisala, zato si tam lahko preberete kaj več.

To je torej nekaj predlogov za nego telesa, obraza, las, nohtkov in ''duše'', naslednjič pa vam predstavim še ličila. :)

Imate tudi ve kakšen predlog za darila za Valentinovo? Česa bi bile ve vesele?




You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3