Valentine's Day Gift Ideas #2

petek, februar 08, 2019

In je tukaj še drugi del mojih predlogov za darila, ki jih lahko podarite ob prihajajočem prazniku ljubezni. 
Predstavljam vam nekaj makeup kosov, ki so preverjeno kvalitetni (jih imam tudi sama in jih rada uporabljam) in hkrati še zelo ugodni (razen kakšne izjeme).
theBalm osvetljevalec za obraz Mary-Lou Manizer
En od dveh malce dražjih izdelkov iz te objave. theBalm Mary-Lou Manizer osvetljevalec je sicer res malo dražji produkt, a je po mojem mnenju vreden svojega denarja. Je krasnega odtenka (zlat šampanjec odtenek), ličnicam da lep sijaj, je precej pigmentiran, vseeno pa ga lahko nosite tudi bolj na diskreten način. Všeč mi je, da ne vsebuje velikih bleščic, vseeno pa je lepo opazen na koži. Lahko se uporablja tudi kot senčilo. Kljub temu, da je tako vsestranski (je za osvetljevanje obraza, notranjih kotičkov oči, loka nad obrvmi, kot senčilo), pa se zelo počasi porablja, kar pomeni, da ga imate za dolgo časa. Tudi embalaža je zanimiva in malce posebna (ima retro pridih).
Max Factor rdečilo za lica Creme Puff (odt. Lovely Pink)
Predstavljam pa vam tudi moje najljubše rdečilo za lica. Sama običajno nisem preveč navdušena nad rdečili, saj imam že naravno bolj rožnata lička, zato jih pogosto niti ne maram uporabljati (razen pri bolj prekrivnih pudrih, ko izgledam bolj bleda), oziroma mi je le redko kateri zares všeč. Max Factor Creme Puff rdečilo je eno redkih, ki mi ustreza. Všeč mi je topla, nežno rožnata barva, ki je popolna za moj ten. Ta odtenek je poseben tudi zato, ker vsebuje mini zlat šimer, ki ličkam da poseben sijaj. Pigmentiranost je ravno pravšnja - ne preveč, niti premalo, izgled na koži pa je zares čudovit. Obstojnost je dobra, tudi na moji mastni koži. Na voljo je več odtenkov (rabim še kakšnega!).
Maybelline paleta senčil The Burgundy Bar
Vsaka ženska v svoji zbirki potrebuje vsaj eno malce bolj drzno paleto senčil, ki vsebuje tudi bolj barvite senčke za večerne izhode. Pri nas je takšnih palet bolj malo, no, vsaj takšnih, ki bi bile kvalitetne in obenem še ugodne. Ena takih, posebnih, barvitih in obenem kvalitetnih je na primer Maybelline The Burgundy Bar paleta, ki vsebuje res čudovite odtenke. V njej najdete vijolične, bakrene in celo rdečkaste odtenke - v mat in bleščičastem finišu. Kljub temu, da gre za barvite odtenke, je pigmentacija res vrhunska. Meni se zdi odlično darilo za vse ljubiteljice senčil, saj ni še ena tistih povprečnih palet v naravnih rjavih odtenkih, ki jo ima doma že čisto vsaka. 
Maybelline maskara za trepalnice Lash Sensational
Makeup izdelek s katerim zagotovo ne morete zgrešiti, saj ga uporabljajo tudi najbolj ''naravno naličene'' punce, je maskara za trepalnice. Ne poznam ženske, ki si ne želi dolgih in gostih trepalnic. Zato je vsaka vesela kvalitetne maskare. Ena boljših je na primer Maybelline Lash Sensational maskara, ki ima ukrivljeno plastično ščetko, ki lepo zajame vse trepalnice in s katero se da trepalnice lepo ločit. Obenem tale maskara da ogromno volumna, trepalnice priviha in jih precej podaljša. Privlačna embalaža pa je itak vedno plus.
L'oreal tekoča mat šminka les Chocolats 
Če želite podariti kakšno šminkico za ustnice, imate nešteto možnosti. Meni prvo na misel pride L'orealova novejša tekoča mat šminka, ki ne boste verjeli, diši po čokoladi! Ima res omamen vonj po pravi čokoladi, pa tudi sama šminka ima pravi mat efekt (hitro se posuši) in je zelo, zelo dobro obstojna. Zlahka preživi tudi lahkotne poljubčke, sama formula pa za moje pojme ni preveč izsušujoča. Šminka je popolno darilo za vse čokoholičarke. Na voljo je v večih nude odtenkih, obstaja pa tudi en rdečkast, ki bi bil idealen za prihajajoče Valentinovo. 
Collistar šminka za ustnice Duo Extraordinary/Rosetto Duo
Predstavljam pa vam še eno malce dražjo šminko za ustnice, v kremnem finišu, ki izgleda in tudi deluje luksuzno. Torej gre za produkt, ki je namenjen vsem, ki obožujejo malce bolj luksuzne šminke. Ta šminka je precej zanimiva, saj vsebuje kar dva odtenka, ki pa se med seboj lepo ujemata. En odtenek je temnejši, drug pa svetlejši. Temnejši del deluje kot črtalo za obrobo ustnic, medtem ko svetlejši del dopolni notranjost ustnic. Odtenka tako ustvarita rahel ombre efekt, ki ustnice naredi polnejše. Šminka ima ozko embalažo zlate barve, ki ne deluje ceneno. Tudi sama formula šminke je dobra - je kremasta in ne izsušujoča na ustnicah.
Makeup Revolution ovalni čopiči za obraz Pro Precision Brush
Niso pa samo ličila tista, ki razveselijo marsikatero navdušenko nad kozmetiko. Priročno in ne tako pogosto darilo je lahko tudi kakšen pripomoček za ličenje. Tu ciljam predvsem na kakšne čopiče, katerih je vesela vsaka, ki se liči, saj brez njih pravega makeup niti ne moreš ustvariti. Seveda ni vseeno, kakšne čopiče izberete. Le-ti morajo biti kvalitetni, priročni, obenem pa še lepo izgledati (tako je pač uporaba prijetnejša). Definitivno ne škodi, če so čopiči tudi malce bolj posebni, oziroma niso standardni, kakršne verjetno že ima vsaka doma. Zanimivi in praktični so na primer Makeup Revolution čopiči za obraz v obliki ''krtačke'', oziroma ovalni, ki so zadnja leta precej popularni. Tudi sama lahko potrdim, da so ti čopiči res dobri in so dejansko uporabni. Dobite jih lahko posamezno ali pa v setu Makeup Revolution Pro Precision Contour, kjer so trije čopiči v različnih velikostih. Sama majhnega na primer uporabljam za zabrisovanje korektorja pod očmi, saj je ravno pravšnje velikosti, da lepo zajema področje pod očmi. Srednjega imam za zabrisovanje bronzerja, predvsem kremnega; medtem, ko po velikem posežem, ko zabrisujem tekoči puder. Sama imam te tri čopiče v svoji zbirki približno tri leta in od takrat iskreno po drugih ne posegam več toliko. Uporabljam jih tako za zabrisovanje kremnih, kot tudi izdelkov v prahu. Ščetine so goste in mehke.



Katerega makeup kosa pa bi bile ve najbolj vesele?



You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3