WISHLIST (Hair products) #2

nedelja, maj 11, 2014

Hejla! :)

Tukaj je še drugi del moje wishliste izdelkov za lase. Prvi del si lahko pogledate tukaj.

Pokazala vam bom še tretmaje brez izpiranja, maske in olja za lase.

Tretmaji brez izpiranja:

1) Uniq One Care regeneracijska kura za vse tipe las
Gre za tretma brez izpiranja, ki naj bi obnavljal in regeneriral lase. Še posebej me je navdušilo dejstvo, da naj bi dal volumen lasem, jih zaščitil pred toplotno obdelavo, zgladil konice, itd. +še diši po kokosu (mmm, obožujem kokos<3). Skratka, ima veliiko funkcij - na embalaži piše, da naj bi jih imel 10!

2) Kérastase Resistance balzam brez spiranja za fine in tanke lase
Gre za lahek sprej, ki je namenjen finim, a tankim lasem. Formula naj bi lasem dala volumen, moč in vitalnost. Tanki lasje tako izgledajo veliko gostejši, bujnejši in hkrati mehki ter gladki na otip. Sliši se kot idealen izdelek za moje tanke, a nežne lase.


Maske za lase:
1) L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Cellular regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase
Gre za regeneracijski masko, ki obnovi poškodovane lase in ščiti lasna vlakna. Prav tako zgladi površino lasu, jim da sijaj in celo olajša česanje las. Pa še sadni vonj melone in citrusov ima, mmm. 


2) Macadamia Natural Oil Care maska za suhe in poškodovane lase
Maska obnavlja, globinsko vlaži suhe in poškodovane lase, izboljša tudi njihovo elastičnost. Lasje naj bi bili že po prvi uporabi nahranjeni, obnovljeni in polni življenja. Vsebuje kombinacijo makadamijevega in arganovega olja, z izvlečki morskih alg.

Olja za lase:

1Orofluido Beauty olje za vse tipe las
Vem, da sem še v kameni dobi, glede na to, da vas je velika večina že poskusila tole olje, a sama se še žal nisem dokopala do njega. Zdaj, ko vem, da ga prodajajo tudi na Salma.si, bo kaj kmalu pristalo tudi v moji nakupovalni košarici.  Olje se odlično vpije in deluje znotraj lasu. Prav tako lasem da moč, sijaj, jih neguje ter navlaži. Olje združuje kar tri različna olja: arganovo olje, olje ostrice in laneno olje.

2) Kérastase Elixir Ultime olje za poškodovane lase
Olje mehča in gladi lase, prepreči nastanek krepastih las (kakršne imam občasno tudi jaz!), lase zaščiti pred zunanjimi vplivi, globinsko neguje in krepi. Naj bi celo spodbujalo obnovo celic! Je hitro vpijajoče in ne pušča mastnega filma.

3) Kérastase Elixir Ultime olje za tanke lase
Tole olje vsebuje vitamin E in Oleo kompleks. Je namenjeno izključno tankim lasem, saj jih ne obremeni, lasje pa si vseeno sijoči. V opisu izdelka tudi piše, da naj bi regeneriral lase, jim dal potrebno 'prehrano' in jih zaščitil pred zunanjimi vplivi, ki so za tanke lase še posebej škodljivi.


4) Macadamia Natural Oil Care olje za vse tipe las
Olje nudi takojšno nego lasem (se hitro vpije), jim da čudovit lesk, jih zmehča in navlaži. Lase naj bi tudi zaščitil pred UV žarki in je zato zelo primerno tudi za barvane lase (podaljša njeno obstojnost). Navdušilo me je tudi dejstvo, da se po uporabi olja lasje lažje oblikujejo in razčesejo.  

5) Nuxe Huile Prodigieuse večnamenske suho olje
Mene je pri tem olju najbolj navdušila njegova vsestranskost: primeren je za obraz, telo in lase. Sama bi ga zagotovo uporabljala na laseh in telesu. Za obraz nisem čisto prepričana, saj je moja koža precej občutljiva, mastna in nagnjena k nepravilnostim, tako da posledično ne želim še večjega izbruha/mastnosti. Čeprav sem slišala, da naj bi bila olja dobra za obraz. No, če se odločim za nakup, mu mogoče vseeno dam priložnost tudi na obrazu. Bi pa vsekakor našla del na telesu, ki bi mu olje ustrezalo.  Drugače pa gre za suho olje, ki vsebuje 30% dragocenih rastlinskih olj in vitamin E. Lasje naj bi pridobili na volumnu, postali sijoči in nahranjeni.


Ali poznate/uporabljate katerega izmed teh izdelkov? Ali bi mi katerega še posebej priporočili/odsvetovali?
Ali bi morda kupili katerega izmed omenjenih izdelkov?


S.

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Uniq One Care sem imela testerček in mi ni bil čisto nič všeč. Mi je zlepil lase in jih naredil trde. Kerastase Resistance balzam brez izpiranja, ne vem če sem sploh kje videla, sliši se super:) Drugače pa od Kerastase bi ti vse priporočala, ker dobiš dobre izdelke, čeprav je res da niso poceni, ampak so vredni:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uff, to je pa škoda. :/ bom zdaj naročila testerček, pa bom videla..
      jaz sem tale Kerastase balzam brez izpiranja našla na: http://www.salma.si/kerastase/resistance-balzam-brez-spiranja-za-fine-in-mlahave-lase/ :)
      o, super! :)) ker mam večinoma na WL njihove izdelke, ampak sem nekak skeptična, ravno zaradi cene.. no, če praviš, da so vredni, bom brez strahu kakšnega naročila. :)) samo še moram preštudirati, kateri izdelek trenutno naajbolj potrebujem. :P

      Izbriši
    2. O hvala, nisem vedela, da tukaj tudi prodajajo Kerastase. Po mojem ne boš obžalovala nakupa, samo res izberi tisto kar lasje najbolj potrebujejo:)

      Izbriši
    3. Malenkost. :) jaz sem tudi šele pred kratkim odkrila tole stran in mi je prav fajn, ker majo tudi take stvari, ki v nobeni slovenski spletni trgovini ne dobiš..iz tujine pa zaenkrat ne morem naročat.. tak da zdaj malo brskam po tej strani za produkti za lase. :)
      hvala, vsekakor bom. :))

      Izbriši
  2. Oh Orofluido, še vedno si ga nisem naročila čeprav ga imam na WL že 100let. Ampak sem si zdaj premislila in bom prvo probala tisti Gliss Kur 6miracles oil essence, tako da zdaj vem zakaj Orofluido nikoli ne pride na vrsto :)
    Meni je pa za razliko od Petre Uniq One (v rdeči embalaži) po učinku na laseh všeč, ker so moji lasje po uporabi mehki in gladki, nenormalno lahko se razčešejo pa še lepo se lesketajo. Tako da si drugič definitivno kupim tistega v beli embalaži z vonjem kokosa, ker mi ta rdeči nima ravno najlepšega vonja ampak se da preživeti tudi z njim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I feel you! :) jaz si ga tudi kar nekaj časa že želim preizkusit, samo sem vedno mislila, da se da samo iz tujine naročit.. potem pa sem pri tebi videla, da je tudi na Salma.si.. sem mislila, da bom takoj 'znorela' in ga še isti dan naročila, pa se to ni zgodilo.. :) mam še namen prej Avonovo probat, samo še moram nekoga najt, ki naročuje za njih.
      Ja, sem videla tvojo oceno na blogu in si ga od takrat želim preizkusit.. sem pa zdaj za prvo naročila testerček, ker očitno vsakemu ni všeč. :/ upam, da bo tudi meni fajn, ker zgleda zelo obetavno. :) uuu, tistega bi jaz tudi imela (obožujem kokos!<3), samo ga na Salma.si jaz nisem zasledila. :/ a mogoče veš, kje bi še ga imeli?

      Izbriši
  3. Prvi izdelek ti odsvetujem, je "karneki" dobesedno.
    Macadamia izdelki isto, za to ceno dobiš veliko drugih boljših izdelkov. Izdelki so primerljivi z drugimi nižjega cenovnega razreda. Maska ni nič posebnega.
    Lorealova maska ki si jo zgoraj prilimala je pa mega! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala za nasvet! :) sicer sem testerček Uniq One že naročila,da se še sama prepričam, da ni ok. :) sem bila že tako malo skeptična, ker sem slišala kar nekaj pohval, pa tudi kritik, tako da bom očitno morala na svojih laseh še stestirati.
      uff, potem verjetno ne bom nič naročila od Macadamie, ker cena je res kar zasoljena, sploh če praviš, da niso vredni cene. :)
      A res? :) Super, sem razmišljala, da bi jo v zelo kratkem naročila, sploh ker je trenutno znižana na Salma.si. :)

      Izbriši
  4. Sem imela Uniq One, je ok za razčesavanje, ampak načeloma nič posebnega. Las pa ne naredi trdih, tako da mi je čuden zgornji komentar. Vonj mi ni tako zelo všeč, saj morda malo spominja na neko čistilo (ne znam opisati, ampak se oba z mojim strinjava). Imela sem tudi Orofluido, ampak je kar nekaj boljših olj - Maroccan Oil, Schwarzhopf Professional ima ful dobre (linija Oil Miracle) in Mythic Oil kolekcija od L'Oreala je tudi fenomenalna (to si pa verjetno že prebrala na mojem blogu?) :)

    www.ajdas.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sem naročila testerček Uniq One, da sprobam, ker vidim, da so zelo različna mnenja glede te kure. :) če ne drugo, bo fajn za razčesavanje, ker mam s tem včasih kar težave.
      Moroccainoil ti je všeč? :) zanimivo, sem slišala, kar nekaj kritik, večinoma, da je prehvaljen.. mam pa že nekaj časa tester doma, samo še ga nisem preizkusila..
      tale Oil Miracle linija pa se tudi sliši super, moram malo pobrskati. :) jaa, sem prebrala prej tvojo objavo in bi zelo rada probala, samo še frizerski salon, ki prodaja tole kolekcijo, moram najti. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3