New In: JUNE #1

četrtek, junij 26, 2014

Hej, punce! :)

Ker imam kar veliiiko novih pridobitev, sem se tokrat odločila, da razdelim objavo na dva dela.
Tukaj je prvi del. :)

Najprej nekaj običajnih stvari, ki sem jih potrebovala:
Garnier micelarna vodica, ki je moj must-have izdelek za odstranjevanje makeupa (o njej sem pred kratkim pisala tukaj), zraven še kozmetične 'vatice' - tokrat Müllerjeve (Duchesse), Balea maslo za noge, ki ga vbistvu nisem tako 'nujno' potrebovala, a me je premamila nova in simpatična embalaža. In ker sta poletje in sezona natikačev/sandal že tu (čeprav vreme govori drugače) sem za probo vzela še piling za noge Barfuss in dve maski za noge za enkratno uporabo, prav tako Barfuss. Odločila sem se tudi, da preizkusim mandljevo olje za telo, ker sem slišala že veliko pohval - pomagalo naj bi namreč pri razdraženi koži (vzela sem naravno, hladno stiskano brez uporabe topil).

Nekaj običajnih stvari, ki jih NISEM potrebovala (:P):
In sicer me je v nakup 'prepričal' DM-ov novi katalog na začetku meseca, kjer sem opazila kar nekaj (novih) stvari. Še posebej sem si želela preizkusit nov Garnier piling za telo (imam identično olje za telo, ki je odlično) in Palmolive gel za tuširanje z vonjem kokosa (jap, obsedenka s kokosom!). Videla pa sem tudi akcijo 1+1 gratis na Schauma šampone za lase, ki me je premamila, sploh ker je embalaža ogromna. Tako sem vzela verzijo za poškodovane lase (z shea maslom in izvlečki KOKOSA - diši božansko!) in Fresh it up verzijo za mastno lasišče in suhe konice (jap, moji 'zakomplicirani' lasje).

+Še nakup v Tuševi drogeriji, ker me je premamila akcija I love..gelov za tuširanje, katere zadnje čase videvam povsod, zato sem se odločila, da jih tudi sama preizkusim (saj ne da bi potrebovala še kakšen gel za tuširanje). Vzela sem vonja Kokos&Cream in Jagoda&Milkshake.

Kozmetika:
V mesecu maju me je navdušil Essence bronz eyeliner iz Beach Cruisers kolekcije, zato sem ugotovila, da želim še turkiznega (02 keep calm and go to the beach!), ker še nimam nič podobnega v svoji zbirki, ta barva pa kar kliče po poletju. A nažalost te omejene kolekcije več ni bilo v Müllerju, zato sem se odločila, da pogledam v lokalno Tuš drogerijo, kjer sem našla še skoraj nedotaknjeno kolekcijo. In.. tam sem se 'zaljubila' še v B. Cruisers bronzer (Life is a Beach) s čudovitim motivom palme na sredini, ki sem ga preprosto morala vzeti, ker je primeren za poletne dni.
Pred kratkim se je v MS odprla kitajska trgovina in seveda sem tudi jaz morala zaviti tja, saj sem vedela, da imajo Yes Love lake, katere zadnje čase videvamo povsod na blogih, instagramu. Na izbiro imajo kar široko paleto barv in kar je meni bilo najbolj všeč - imajo odtenke, ki jih ne najdeš ravno povsod, pa še cena je ugodna (1.80€). Jaz sem vzela kar tri - 2 Neon glitter-a in enega Glow in the dark (jap, SE sveti v temi, če se slučajno sprašujete), eno manikuro lahko vidite tukaj.

Pa še nekaj pripomočkov za poletje in sončne dneve:
Blogerka Mateja me je navdušila z lahko obarvano sončno kremo za obraz Balea SUNdance (ZF 30). Navdušilo me je predvsem to, da je lahka in rahlo obarvana (super za vroče dni, ko je puder pretežek) - zaenkrat sem navdušena! Poleg tega sem kupila še Balea SUNdance sončno kremo z vonjem kokosa, ki sem si jo ogledovala že nekaj časa in diši b-o-ž-a-n-s-k-o. :) Pa še en Balea gel za tuširanje, ki je primeren za po sončenju, saj naj bi imel hladilen učinek.


Swatchi:
od zgoraj navzdol: Essence turkizen eyeliner, Balea obarvana krema, Essence bronzer/highlighter



Tako, tukaj je moj prvi del junijskih pridobitve. :) Ocene izdelkov sledijo tekom prihajajočega meseca. Katero ocene želite najprej? :)


S.

You Might Also Like

12 komentarji

  1. Lovely post, I bought some of the I love... shower gels too, they smell amazing! :)

    Laura x | http://www.laurasallmadeup.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. thank you. :)
      yes, they do although I haven't try them yet. Which scent is your favourite? :) x

      Izbriši
  2. Super izdelki:) Jaz sem tudi vzela tisti svetlo roza lak z pikicami in niti nisem vedela, da je glow in the dark. Sem bila zvečer tako presenečena, res super efekt:). Tudi sončna krema s kokosom res božansko diši:) Imam kar voljo se namazat, ko grem kam ven, ker potem dišim po kokosu:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala. :)
      ja, jaz tudi na začetku nisem ravno verjela, da se bo svetil v temi, tak da sem bla pozitivno presenečena. :D
      mmm,res diši božansko. jaz sem jo že samo zaradi vonja vzela, ker mamo itak doma sončne kreme, ampak nobene z vonjem kokosa. :P

      Izbriši
  3. Me veseli, da ti je tonirana sončna krema všeč :) Jaz jo uporabljam vsak dan :)

    Ko imaš že tako rada kokos, ti priporočam YR Noix de Coco Malaysian Coconut parfum (vem, si ga že videla pri meni na blogu), ker je absolutno fantastičen, prav pravi kokos vonj. Pa nova omejena izdaja tekočega mila kokos od Müller znamke tudi čudovito diši :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, tvojim objavam vedno zaupam, me še noben izdelek ni razočaral. :)) Sem prav vesela, da je odtenek ravno pravi za nas, bolj svetle punce. :)

      Se spomnim tega YR parfuma, ampak ga še vedno nisem preverila na njihovi spletni strani. :) Dobro, da si me spomnila. :) Pa hvala tudi za drugi predlog, nisem vedela za tole novo milo, bom pobrskala. :P

      Izbriši
  4. Hi! Love your blog, would you like to follow each other?

    OdgovoriIzbriši
  5. Tale šampon od Schaume izgleda zanimivo (za mastno lasišče in suhe konice), če drugega ne je embalaža čudovita. :) Sem pa ena redkih, ki je ni očarala Baleina obarvana sončna krema - sem imela občutek, da se mi ne vpije fajn v kožo, pa mozoljčki so se mi pojavili (čeprav ni nujno, da je bila kriva krema). Drugače pa, super izdelki! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, me prav zanima, kako se bo obnesel. :) Embalaža pa je tudi simpatična. :))
      O, to pa škoda. :/ za to ceno je res fajn izdelek, sploh za tiste, ki majo rade tudi poleti kaj na obrazu za izenačenje tena. :)
      hvala.:)

      Izbriši
  6. Mene je prav presenetilo, kako močno se Yes Love laki svetijo v temi. Drugače pa super nove pridobitve, grem sedaj čekirat drugi del. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi mene. :) meni je na moment prav na živce šlo, me motila ta močna 'svetloba'. :D
      hvala. :))

      Izbriši
  7. Tudi jaz imam yes love lakce. Nanje sem naletela res čisto mimogrede in so mi res super! :)

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3