Review: Cien Repair Conditioner with Fortifying Keratin

ponedeljek, november 03, 2014

Heejla! :)

Danes po dolgem času ocena balzama za lase! Sama vedno rada sprobam kakšen nov balzam za lase oz. na splošno izdelek za lase, ker moji lasje potrebujejo veliko nege. So bolj 'slamnati' in šibki ter hitro postanejo poškodovani (konice), za piko na i jim manjka še sijaj. Nekaj časa nazaj me je v Lidlu pritegnil tale balzam. Moram reči, da sem opazila, da ima Lidl kar nekaj zanimive negovalne kozmetike (z imenom Cien) - piling za obraz, kreme za obraz/telo, itd. Kdo bi si mislil. :P
No, jaz sem se odločila, da dam temu balzamu priložnost.. In tukaj je moja ocena. :)
Embalaža: Balzam za lase se nahaja v plastični tubici, ki ima pokrovček na 'klik', tako da je uporaba res enostavna. Drugače pa je tudi na pogled embalaža privlačna. Ima malce prelivajoče metalik barve - od bele do temnejše roza. Na embalaži piše, da izdelek popravi uničene lase in jih naredi svilnato mehke. Torej zagotavlja svilnat sijaj in obnovljeno strukturo.
Moje mnenje o izdelku: Balzam je bele barve in je precej gost, kot nekakšna krema. Že zaradi tega dobiš občutek, da bo izdelek nahranil lase. Moram poudariti, da sem se  izogibala nanašanju balzama na zgornjo tretjino las, saj mi balzami lasišče ponavadi dodatno zmastijo. 
Mene je izdelek zelo pozitivno presenetil, saj sem opazila, da so že med umivanjem lasje bili zelooo mehkiTudi kasneje, ko so posušeni, je občutek na laseh res dober. So zelo mehki, sijoči in gladki. Res se jih včasih kar ne morem nehati dotikat, čeprav vem, da to ni preveč zdravo! :P  Poleg tega sem po več kot mesečni uporabi opazila, da so lasje veliko manj poškodovani (jih je pohvalila tudi frizerka, ko sem pred nekaj dnevi bila pri njej). Sicer ne vem, če izdelek res obnovi njihovo strukturo, vsekakor pa drži, da postanejo svilnato mehki in so veliko manj poškodovani.
Ima prijeten vonj, ki pa še na laseh ne obdrži dolgo časa.
Všeč mi je tudi cena, ki se giblje okoli 2€ (točno ceno sem pozabila) za 200 ml produkta!
Ravno zaradi tega bi rekla, da je izdelek vredno poskusiti, saj ne moreš veliko izgubiti, v primerjavi s kakšnimi dražjimi balzami za lase, ki mogoče ne naredijo ničesar!

Mene je ta izdelek prepričal, da še večkrat pokukam k njihovim negovalnim izdelkom, saj lahko tudi v ''običajni trgovini s špecerijo'' dobiš dober in poceni izdelek negovalne kozmetike! 

Imate tudi ve kakšen Cien (Lidlov) izdelek? Katerega mi priporočate? 



S.



You Might Also Like

7 komentarji

  1. Mene so tudi ti Cien izdelki prijetno presenetili. Moram sprobat se body butter. Priprorcam pa ti tudi z Evro spina arganovo olje za konice. Res super stvar:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene tudi zelo mika njihovo maslo s karitejem, pa tudi kokosom. :P
      Hvala za predlog, bom pogledala kdaj, čeprav res zelo zelo redko hodim v Evrošpin, medtem ko se v Lidlu kar dostikrat ustavim. :D

      Izbriši
    2. Ja saj jaz tudi,ker nama je blizu. Meni je zadnjic sestricna rekla za to,pa sem rekla ,da tak brezveze ker ne hodim tja,pa mi je kar svojega dala in je res super pa niti 3evre ne stane.

      Izbriši
  2. Res poceni zadeva :) Jaz imam Lidlovo trgovino najbližje, tako da se pogosto znajdem tam in sem zadnjič kupila kremo za roke Cien z mandljem in karitejevim maslom - super je, ker tako lepo diši pa še vpije se izredno hitro. Mislim da bom še kakšen Cien izdelek sprobala :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz mam jo tudi dokaj blizu (vsekakor bližje kot kakšno drogerijo) in kar dosti hodim tja. :)
      Tale krema za roke se bere odlično, sploh če se hitro vpije - ni mi hujšega pri kremah za roke, če potrebujejo veliko časa, da se vpijejo. :)) Hvala za predlog.
      Pri meni je zdaj prvo na seznamu njihovo maslo za telo v tistem steklenem kozarčku. :)

      Izbriši
  3. Uau, to je pa super da je ta balzam tako v redu! Mi imamo doma zelen tuš gel in je precej v redu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je super! :)) A veš, da mi tudi. :D Je ravno proti koncu in smo ga imeli res dolgo (velika verzija). :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3