MAC Wishlist: Nude Lip(stick)s

četrtek, april 09, 2015

Hej, punce! :)

Že kar nekaj časa nisem objavila nobene liste želje, tokrat pa je ta malce bolj posebna, saj gre za listo, na kateri se nahajajo nude odtenki šmink, ki si jih želim in sicer znamke MAC.
Zadnje čase so mi namreč zelo všeč nude odtenki, sploh takšni, ki imajo malce roza/lila/sivega pridiha in niso čisto kožni. Tale navdušenost se je začela prejšnji mesec, ko sem kupila Essence šminko Come Naturally, ki vleče malce na lila barvo, še vseeno pa je odtenek precej nude. :)
Naj omenim še, da sama nimam veliko nude odtenkov, ker me nikoli niso preveč pritegnili, zato bi vsekakor morala dodati kakšnega v svojo zbirko. Najbolj mikavni pa so mi odtenki od MAC, ki ponujajo res veliko izbiro odtenkov, šminke pa so zelo kvalitetne in lahke za nošenje. V prihodnosti si vsekakor nameravam privoščiti kakšno njihovo nude šminko, če ne drugo vsaj kakšen tester - ki jih mimogrede lahko dobite na spletni strani TheBodyNeeds. :)
Na moji listi želja se torej nahaja nekaj nežnejših nude odtenkov, ki bi lepo dopolnili moje skromno MAC zbirko.

1. Hue: Odtenek šminke, ki ni značilen za moj okus. Gre za precej svetel odtenek šminke, ki je mlečno roza barve, vendar v sebi skriva tudi nekaj breskvastega pridiha. Sama se ponavadi breskvastih odtenkov izogibam, ampak ta me je po swatchi na internetu zelo pritegnil, ker lepo izpade tudi na bolj bledi koži in je zelo nosljiv. Ima t.i. ''glaze'' finiš. En izmed swatchev iz interneta, klik.

2. Angel: Odtenek, ki ga občudujem že zelo, zelo dolgo! Že ime pove, da gre za nežen odtenek, roza odtenek, ki je malce bolj na hladni strani. V primerjavi z zgornjim odtenkom, je temnejši in bolj rozasto hladen odtenek. Ne dolgo nazaj sem slišala tudi, da naj bi bil en najljubših odtenkov zvezdnice Kim Kardashian. Mene osebno zaradi tega ne pritegne nič bolj, vendar pa je vseeno ta odtenek en najbolj prodajanih MAC odtenkov. Ima pa t.i. ''frosty'' finiš, vendar le-ta naj ne bi bil preveč opazen na ustnicah. 
En izmed swatchev iz interneta, klik.

3. Faux: Ta odtenek mi je padel oči, ko sem ga videla na Instagramu blogerke Sare, ki ga je kupila nekaj časa nazaj. Zelo mi je všeč ta rozasto rjava niansa, oz. bolj znana kot  'mauve' barva. Definitivno odtenek, ki kljub nude barvi še vedno pride do izraza in bi bil primeren za vse priložnosti. Ima t.i. ''satin'' finiš. Tale odtenek je visoko na moji listi želja! 
En izmed swatchev iz interneta, klik.

4. Viva Glam II: In še en odtenek, ki sem ga opazila na Sarinem blogu, in sicer v njeni MAC kolekciji šmink za ustnice. Sicer nisem prepričana, če je ta odtenek še na voljo v prodajalnah, na njihovi spletni strani ga vsekakor lahko zasledite. Gre za srednje rjave odtenek, z sivim podtonom. Odtenek ima t.i. ''satin'' finiš
En izmed swatchev iz interneta, klik.

5. Brave: Odtenek, za katerega je zagotovo slišala večina od vas oz. vsaka večja navdušenka nad ličili. Spet odtenek, ki je en najbolj prodajalnih MAC odtenkov. Gre za čudovit, nevtralen rjav odtenek, ki je trenutno zelo popularen v kombinaciji z MAC lip linerjem Soar, ki skupaj ustvarita t.i. ''Kylie Jenner ustnice''. Pri odtenku mi je zelo všeč, da ni popolnoma rjav, ampak povleče na roza. Ima t.i. ''satin'' finiš. Odtenek, ki si ga poleg Faux najbolj želim.
En izmed swatchev iz interneta, klik.

Seveda ima MAC še veliko izbiro drugih nude odtenkov, vendar bi te nekako uvrstila med najlepše in meni osebno najbolj interesantne.
Nagledanih pa imam tudi ogromno roza in vijoličnih odtenkov, ki vam jih pokažem kdaj drugič. :P

Imate katerega izmed teh odtenkov? Mi priporočate še kakšen drug nude odtenek?



S.

You Might Also Like

11 komentarji

  1. Škoda izgubljat besed ob vseh teh odtenkih..se pa že veselim tudi liste rožnatih, te so meni še bolj pisani na kožo kot pa nude:) Jst tudi mislim, da si bom vzela kakšne testerje. Tiste vsaj vem, da bom porabla:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom vsekakor v kratkem naredila wishlisto še tistih. :) Imam tudi jaz najraje roza odtenke. <3 Drugače pa odkar sem preizkusila MAC šminke, se moja lista njihovih šmink, ki jih želim kar povečuje in povečuje. :)
      Za testerje pa se strinjam s tabo + tako tudi lažje vidiš, kateri odtenek njihove šminke ti res pristaja, preden odšteješ zanj 20€ in ti na koncu mogoče niti ne ustreza.

      Izbriši
  2. Angel in Faux sta mi zelo všečni barvi! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Odtenek Mehr <3 Je matte finish in takooo lep :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ravno prej sem ga opazila nekajkrat, ko sem iskala primerne swatche teh zgornjih odtenkov. :) Zgleda res lušten, tako da bom tudi tega mogla prečekirati v živo. :))

      Izbriši
  4. Jaz sem namesto Angel raje vzela Cream Cup :). Sem ju v trgovini swatchala drugo ob drugi, pa mi je Cream Cup lepša ker ima kremni finiš, pa še boljša tekstura se mi je zdela. Je swatch od Creme Cup nekje na mojem blogu, če te zanima.
    Imam pa tudi Hue, ki je res prekrasen odtenek, ampak mi je novejši odtenek, ki se mu reče Peach Blossom malo lepši, čeprav sta praktično isti barvi. Imam primerjavo spet na blogu.
    Ti pa The Body Needs zelo priporočam, pa vzemi verzijo v tubah, ne v lončkih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem imela oba odtenka napisana, ampak sem potem po številnih swatchi vidla, da sta res zelo podobna in sem samo Angel vključila, ker ga že dalj časa opazujem kot CC, ampak če je tekstura boljša pri slednjem, bi mogoče res morala še enkrat Cream Cup pogledati. :)
      Mislim pa, da sem Hue ravno pri tebi zasledila in mi je bil takoj zelo všeč.
      Na TBS pa moram nujno kdaj naročit, samo še na popust čakam, odtenke mam že skorajda izbrane. :D

      Izbriši
    2. Popusti so ponavadi na njihove praznike. Ne vem kateri je najbližji, verjetno kar 4th of July. Lahko, da bo še kaj prej. Sem pa enkrat na njihovi FB strani dobila bon za 10 $ v nagradni igri tako da se splača lajkat :)

      Izbriši
    3. Aha, bom mogla redno spremljat, da ne zamudim kakšnega. :) Za njihovo FB stran pa sem celo ugotovila, da imam lajkano, ampak nikoli nisem pregledovala podrobneje.

      Izbriši
  5. Angel in Faux sta tudi pri meni odtenki, ki bi ju vsekakor želela imeti pri sebi :)
    Na splošno imam že nekaj časa ogledane MAC šminke, nevem zakaj odlagam nakup, glede na to, da skoraj vsak dan zasledim kakšno objavo o teh šminkah, ki jih punce samo hvalijo in hvalijo. Če ne bom pa počakala do rojstnega dneva, da dobim to lepo pridobitev. Predvsem si jo želim zaradi res dolge obstojnosti. Mi grejo na živce šminke, ki gredo hitro dol, po vrhu pa na kakšnih kozarcih ostanejo še madeži :/

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3