New In: December 2015

sobota, januar 16, 2016

Hej! :)

Pa sem nazaj, po mesecu počitka! :) V decembru se je dogajalo toliko stvari, da enostavno ni bilo časa in koncentracije za blog, poleg tega pa sem praznike preživela v krogu najbližjih ter (večinoma) oddaljena od socialnih omrežij.
Kot se za vrnitev nazaj spodobi, bom ga začela kar z moji novimi pridobitvami, ki sem jih kupila in prejela v zadnjem mesecu leta 2015. Mesec je tudi tokrat bil bogat (pa ne samo s pridobitvami :P), kot se za najlepši in najbolj prazničen mesec v letu tudi spodobi. :)



KAJ SEM KUPILA:
Že nekaj časa sem si po tihem želela preizkusit znamko Ziaja, predvsem kreme za obraz. Tokrat sem imela srečo, saj so bile znižane v DMu. Kupila sem kar tri kreme za obraz: s kakavom, dnevno s kozjim mlekom in s kumaricami. Do sedaj sem uspela preizkusit le kakavovo, ki se mi zdi dobro vlažilna za zimski čas.
Kupila sem še nekaj drugih izdelkov za nego obraza. In sicer čistilno peno za obraz Cadeavera, ki je moj ponoven nakup, saj me je ta izdelek res navdušil. Najraje jo uporabljam za čiščenje obraza zjutraj. Pa še dva nova tonika za obraz, ki ju nisem preizkusila še nikoli poprej. L'oreal tonik za obraz za suho kožo in Kozmetika Afrodita tonik za obraz za mastno kožo (do sedaj sem imela le verzijo za mastno kožo). Trenutno preizkušam L'oreal tonik, ki se mi zdi kar zanimive konsistence, saj ni navaden ''voden'' tonik, ampak ima malce gostejšo, gel teksturo, vendar pa ravno tako lepo navlaži obraz in ne pušča lepljivega občutka.
V bleščečem decembru sem si privoščila le eno makeup dobroto. In sicer sem s svoje dolge liste želja MAC izdelkov prečrtala matte šminko v nežno roza odtenku Please me, ki sem jo dolgo občudovala pri marsikateri Youtuberki. Navdušena sem nad odtenkom, ki je super za vsakodnevne priložnosti.


KAJ SEM PREJELA:
Pretekli mesec sem prejela OGROMNO izdelkov, večino za testiranje, nekaj pa je tudi božičnih daril (poleg ''beauty'' izdelkov sem prejela še zimski plašček, svečke, darilni bon, spodnje perilo, topla oblačila, domač čokoladni liker, domačo čokoladno klobaso,...)
Začetek meseca se je začel še posebej dobro. Avon me je namreč presenetil s t.i. predbožičnim darilom, ki je vseboval dišečo penečo kopel v obliki simpatičnega snežaka Mr. Frosty (božični vonj začinjene brusnice in pomaranče), paleto za oči (Nude Shimmer), rdečo šminko za ustnice Ruby Shock (moja najljubša rdečka trenutno!) in kompaktni puder (Light Medium). Embalaža je prava paša za oči!
Nivea mi je zopet radodarno poslala dva izdelka za preizkusit. Tokrat sem prejela šampon in balzam za suhe, izčrpane lase.
Več kot prijazna Natalija, ki zastopa najboljši drogerijski kozmetiki - Catrice in Essence, me je presenetila s paketom dobrot. Poslala mi je dva Catrice in dva Essence izdelka. 
Catrice paletka za oči in svinčnik za obrvi iz omejene izdaje Graphic Grace (na voljo od februarja naprej). Essence senčilo za oči v stiku in bel kompaktni puder, iz omejene izdaje Valentine - Who cares? (prav tako bo na voljo od februarja naprej).
Konec meseca, tik pred novoletnimi prazniki, pa me je obdaril še Dvorec Trebnik. Poslal mi je velikodušno darilo, ki je poleg njihovega arganovega mazila, olja za masažo Vanilija in gela za tuširanje Juicy Orange; vsebovalo še zanimivo knjigo Lepo: o lepoti, staranju in estetski kirurgiji; avtorja Franca Planinška! Prekrasno darilo. Hvala vam iz srca! Izdelki se že preizkušajo, za knjigo pa imam že sedaj občutek, da bom jo dobesedno ''požirala'' - besedo, za besedo. :)
Pa še nekaj božičnih beauty daril od domačih: domač piling za telo, domače kopalne kroglice, Aveo balzam za ustnice Mango in Marakuja, BodySoul krtača za lase (ki sem jo seveda pozabila pofotografirati, saj je ostala pri fantu) in lak s snežinkami v obliki snežaka. Še posebej sem navdušena nad doma narejenima izdelkoma, ker vem, da je vanju bilo vloženega veliko truda, volje in ljubezni (tu zraven sem prejela še že zgoraj omenjen domač čokoladni liker in domačo čokoladno klobaso). <3
Zadnji mesec leta 2015 je bil res čudovit, poln veselih trenutkov preživetih z ljubljenimi osebami, praznovanja, dobre hrane, pijače in seveda novih lepotnih pridobitvah, v katerih že veselo uživam. :P
Jutri pa je moj rojstni dan, tako da lahko konec meseca ali v začetku februarja pričakujete veliiiko novih pridobitev, ki sem si jih že - in si še jih bom - privoščila. Ups! :P


P.S.: Srečno, veselo in zadovoljstva polno Novo leto 2016, lepotičke! <3




S.

You Might Also Like

10 komentarji

  1. Tudi jaz sem si na novo kupila Ziajino kremo s kakvovim maslom in mi je zelo všeč za te mrzle mesece. Jo uporabljam kot nočno kremo in je res lepo hranilna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je fajna, tak hranilen pbčutek pusti na koži. :) meni se tudi zdi bolj primerna za večerno nego, ker za čez dan premastna za mojo kožo.

      Izbriši
  2. Super nove pridobitve. Avonova praznična embalaža pudra (mislim, da je še maskare in nečesa) je bila res čudovita :). Sem jo občudovala iz kataloga. Domači piling, boš delila z nami recept? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Jaa, prekrasen praznični potisk. Mislim, da je še na tistih barvicah za ustnice tak potisk. Res imajo vedno boljše in lepše izdelke. <3
      Hmm, če vas zanima recept, z veseljem. :) bom povprašala ustvarjalca pilinga, pa bom delila.:)) meni je božanski! Zelo zmehča kožo + nahrani, ker je malce bolj oljnati.

      Izbriši
  3. Srečno in zdravo tud tebi :) Decembra se tudi meni ni posrečilo preveč blogati :) preveč vsega je blo :)) fajne pridobitve, me prav zanimajo ocene :) ziajo sem tud jaz preizkusila,pa me zaenkrat ni preveč navdušila,me pa zanimajo drugi vtisi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :)) <3
      Bomo pa zdaj po novem letu nadoknadile z objavami. December je itak vedno crazy mesec.:)
      Hvala, ocene definitivno bodo, ampak šele čez kar nekaj časa.:)

      Izbriši
  4. MAC šminka <3 Tudi jaz sem si prejšnji mesec kupila prvo :) Lep odtenek :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, odtenek mi je res zelo, zelo všeč, ker je tak nosljiv. :)
      Sem videla fotko tvoje šminke in je tudi zelo lepaa.:))

      Izbriši
  5. Fajn nove pridobitve :) kaj tisti tuš gel od DT juicy orange lepo pristno diši ali vleče kaj na umetno?
    Tole je pa čisto btw, ampak jaz sem se zdaj spomnila na tvoje objave Houston, we have a problem, ki so bile super in jaz bi z veseljem videla še kakšno nadaljevanje. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Meni ta DT tuš gel diši zelo pristno! :) kot po svežih, sočnih in ravno olupljenih pomarančah. Prav njami.:P
      A res? :)) Si mi polepšala večer s tem komenatarjem!! :)) to serijo objav sem zaenkrat res dala malce na stran, ker se še druge objave komaj uspela spisat, ampak imam že plan kaj bo v naslednji Houston, we have a problem; objavi. :) bom se zdaj potrudila, dade jo preeej vrnem nazaj na blog. Bom jo dala na vrh seznam med objave, ki jih moram čimprej napisat.:D hvala še enkrat, res me veseli, da so ti te objave všeč.:) <3

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3