Valentinovo se približuje: Najlepša kozmetična darila za ženske

četrtek, februar 04, 2016

Živjo! :)

Ker je praznik zaljubljenih - Valentinovo, že skoraj pred vrati, sem se odločila, da tokrat z vami delim nekaj idej za lepotna darila, ki jih lahko podarite svoji najdražji ali pa kar same sebi (ženske)! Mislim, da je prav, da ob takih dneh tudi same sebi podarimo kakšno malenkost. Ker smo preprosto čudovite in posebne osebe, ki kdaj pa kdaj potrebujemo kakšen kozmetični sladkorček, da se pocrkljamo po napornem dnevu ali celo mesecu.
Skratka, tukaj je nekaj mojih idej, kako dan polepšati sebi ali ljubljeni osebi nežnejšega spola. Čeprav še vedno menim, da je čisto dovolj, če se na našo ljubo osebo spomnimo s kakšno rožico ali s čokolado in lepo besedo. :)
Naj tukaj omenim, da praznik zaljubljenih ni namenjen le parom, temveč je lepo, če se spomnimo tudi na svoje prijateljice, mame, babice, tete in druge, ki nam veliko pomenijo.
Morda pa komu moji predlogi pridejo prav še za kakšen rojstni dan, dan žena ali obletnico (tisti, ki v prihodnjih dneh, tednih karkoli praznujete).
1. L'Occitane Valentinov komplet Češnjev cvet: L'Occitane nas večkrat letno očara s posebnimi, dišečimi in unikatnimi kolekcijami izdelkov. Seveda pri L'Occitane niso pozabili tudi na letošnje Valentinovo in odločili so se, da nas začarajo z omamno in že kar spomladansko kolekcijo Razposajeni češnjevi cvetovi. Kolekcija, ki ponuja kar pet novih izdelkov (toaletno vodo, gel za tuširanje, mleko za telo, kremo za roke in osvežilno meglico za obraz). Kolekcija, ki te zlahka očara že zaradi luksuzne, svetle in spomladansko roza embalaže. Sama vam predlagam, da preizkusite, oziroma podarite kar njihov Valentinov komplet, s katerim nikakor ne morete zgrešiti, saj ponuja skorajda vse izdelke iz nove kolekcije (razen osvežilno meglico za obraz) - v manjših velikostih, poleg pa spada še spomladansko obarvana toaletna torbica. Cena: 22,50€.
Darilni set lahko kupite tukaj ali v katerikoli od prodajaln L'Occitane. 

2. L'Occitane komplet Blažilni in negovalni ritual: V kolikor pa vi ali vaša ljubljena oseba niste/ni ljubitelj cvetličnih vonjev, pa lahko podarite vsestranski komplet Blažilni in negovalni ritual, ki je pisan na kožo vsake ženske. Komplet dejansko skriva 5 izdelkov (v manjših velikostih), ki jih potrebuje vsaka ženska. V njem se torej skrivajo sledeči izdelki: Karitejevo blažilno olje, karitejeva lahka sproščajoča krema, karitejevo čistilno olje, karitejev nežni tonik, krema za roke cvetovi vanilije. Setek je odličen za zimsko nego kože, saj so izdelki namenjeni navlažitvi kože (=lastnosti kariteja). Ne smem pozabiti še na dodano luštno toaletno torbico s pletenim vzorcem. Cena: 17€.
Darilni set lahko kupite tukaj ali v katerikoli od prodajaln L'Occitane.

3. Kozmetika Afrodita darilni paket Bouquet of Flowers: Tudi Kozmetika Afrodita je pripravila pravo negovalno poslastico za praznik zaljubljenih. Ponuja namreč čudovit darilni paket, imenovan Bouquet of Flowers, oziroma Šopek rož. V darilnem paketu se nahajata kremni gel za prhanje in negovalno mleko za telo z vonjem cvetlic. Izdelka se nahajata v lični embalaži, ki je čisto spomladansko in cvetlično obarvana. Tudi izdelka sta v privlačnih rožnatih barvah! Odlična ideja za pravo romantično vzdušje in narisan nasmeh na obraz. Cena: 4,90€. Najdete ga v naših drogerijah po Sloveniji in v njihovi spletni trgovini.

4 & 5: Kozmetika Afrodita 100% SPA mousse in piling za telo Jagoda: Še dva izdelka Kozmetike Afrodite, ki sta izšla pred kratkim. Tudi tokrat gre za dva negovalna izdelka, namenjena razvajanju telesa. Prvi je t.i. ''mousse'' za telo, oziroma neke vrste maslo za telo s ''puhasto'' in lahko teksturo. Izdelek vsebuje vlažilno kakavovo maslo in vitamin E. Izdali pa so tudi ujemajoč piling za telo (oboje iz odlične linije 100% SPA) z oljem makadamije in karite masla. Kar je pa najbolj razburljivo in privlačno - izdelka dišita po SLASTNIH IN SLADKIH JAGODAH, njami! Tudi sama sem že nekajkrat želela kupiti oba izdelka, pa mi vedno uspe najti prazno poličko, saj sta izdelka že postala zelo priljubljena, zato je potrebno malce bolj pobrskati ali preiskati v večih drogerijah. Na voljo pa sta tudi v spletni trgovini (mousse TUKAJ, piling TUKAJ). Cena: 5,60€ vsak.
6. I Love..negovalni izdelki za telo: Valentinovo razvajanje nikakor ne sme manjkati z I Love izdelki. Še posebej zato, ker že njihovo ime nakazuje na to, da so primerni za romantične trenutke. Meni so njihovi izdelki zelo všeč, saj imajo res prijetne sladke vonje, imajo pa tudi širok nabor izdelkov - tuš geli, masla za telo, kreme za roke, glosi za ustnice, spreji za telo. Sama ponavadi kupujem gele za tuširanje, čeprav njihova tekstura ni nič posebnega, vendar pa imajo zelo prijetne in posebne vonje. Moji najljubši vonji so Tangerine Dream (spominja me na pomarančni sirup - sok, ki ga mešaš z vodo), Coconut&Cream (zelo sladek kokos), Choca Mocha Lala (kot čokoladno mleko/kakav ali milkšejk) in Minty Choco Chip (kot čokoladice After Eight - čokoladice z mentolnim polnilom). Mimogrede v Tuš Drogerijah v februarju poteka akcija na njihove izdelke (-40%). Sama sem ravno danes kupila dva njihova tuš gela (cena znižanega je 2,09€ / 250ml).  

7. Lush piling za ustnice The Kiss: Tudi Lush nas večkrat na leto razvaja s posebnimi izdajami in različnimi izdelki, od gelov za tuširanje, pa vse do kopalnih kroglic/bombic in celo DARIL, ki vključujejo več različnih dobrot za razvajanje. Tudi letos niso pozabili na Valentinovo in tako so za Lush oboževalce pripravili več različnih dišečih izdelkov. Eden izmed izdelkov, ki se meni zdi najboljše darilo iz njihove trgovinice, je vsekakor piling za ustnice. Njihovi pilingi so res TOP (sama imam božično verzijo in ga obožujem!), saj imajo prijetno kompaktno teksturo, narejeni so iz sladkorja, kateri dobro zdrgne odmrlo kožo z ustnic, poleg tega pa ustnic ne izsušijo. Vsak piling pa je po svoje poseben (imajo več vrst, med drugim Bubblegum, Popcorn, Mint Julips), saj so različnih barv in vonjev. The Kiss verzija je roza barve in vsebuje tudi mini mrvice in srčke, kot se za Valentinovo spodobi. Cena: 8,50€.
Nakup možen tukaj ali v kateri od Lush prodajaln.

8. Lush kopalna bombica Lover Lamp: Seveda pa je Valentinovo tudi idealen čas za razvajanje z vročo in dišečo kopeljo, ki si jo čez leto že tako vse preredko privoščimo (vsaj jaz osebno). Ni pomembno, ali boste to počeli sami, ali v dvoje, vendar pa za to potrebujete res slastno dišečo kopalno bombico. Lush slovi po kopalnih bombicah, zato vam priporočam, da si privoščite bombico imenovano Lover Lamp, ki diši citrusno in sladko - po pomarančah in čokoladi. Tukaj naj samo omenim, da mi je zelo žal, da nimajo več bombice Love Locket, ki sem jo eno leto imela tudi jaz in sem bila nad njo noro navdušena, saj je bila iz večih srčkov. Skratka, sem že sprobala nekaj njihovih kopalnih bombic in vse so bile zelo prijetne!
Cena: 5,95€. Nakup možen tukaj ali v kateri od prodajaln Lush.

9. Avon Perfectly Matte šminke za ustnice: Tudi Avon se je pred kratkim pridružil trendu mat ustnic in izdal celo linijo šmink z mat efektom. Poleg odlične mat formule, ki je udobna na ustnicah (na blogu Sare in Petre že lahko najdete podrobne ocene in ''swatche''), pa ponujajo res veliiiik nabor odtenkov (15 različnih). Najbolj všečno pri tem je, da je veliko unikatnih in spomladanskih odtenkov, ki bodo prevzeli vsako ljubiteljico mat ustnic, še posebej pa tiste, ki imajo rade ''rozike''. Mene so ti odtenki tako očarali, da še vedno močno razmišljam, katere si naj prvo privoščim (tako je to, ko si zaljubljen v vse roza odtenke šmink). Skratka, Avon mat šminka bo odlično darilo za vsa dekleta, ki so zaljubljena v pomlad in predvsem v roza barvo. Avon šminke lahko najdete v njihovem katalogu. Trenutno so na voljo po akcijski ceni, 4,50€.

10. Victoria's Secret vodice za telo: Da ne bo govora samo o izdelkih za tuširanje, mlekih za telo, kopalnih kroglicah, pa je tu še vodica/meglica za telo, zaradi katere bo vaša ljubljena oseba še posebej lepo dišala. Meni so zelo, zelo všeč vodice/meglice za telo od Victoria's Secret, ki je v tujini kar precej priljubljena. Izjemno mi je všeč, da imajo na voljo veliko slastnih, sladkih in sexy dišav, zaradi katerih se uporabnice teh meglic res lahko počutijo kot Victorijini angelčki. Morda niso vsem všeč, ampak meni se zdijo na pogled kar malce luksuzne in res lepo izgledajo na polički s parfumi. Niso sicer extra obstojne (konec koncev gre za meglico), pa vendar lepo odišavijo kožo, poleg tega pa je embalaža zelo velika in traja za dolgo časa. Sama sem obsedena z vonjem Coconut Passion, obstaja pa še veliko drugih vonjev - za vse okuse. Nekaj vonjev je na voljo v Müllerju, vendar pri nas največji izbor lahko najdete na Salma.si, kjer so poleg meglic na voljo tudi geli za tuširanje, kreme za telo, losjoni, parfumi (celoten izbor VS izdelkov tukaj). Nekaj mojih drugih najljubših vonjev (ki so tudi zelo primerni za Valentinovo): Love Spell (češnjev cvet in breskev), Pure Seduction (rdeča sliva in frezija), Sheer Love (bombaž in lilija), Lost in Fantasy (brazilska orhideja in kivi) in Strawberry&Champagne (divja jagoda in šampanjec). Cena: od 9,50€ naprej.

11. Curaprox 5460 Ultra Soft I Love You zobna ščetka: Curaprox zobne ščetke so meni ene boljših in oba s fantom jih redno uporabljava. Všeč so mi, da so ščetine res mehke (verzija 5460 Ultra Soft) in tanke, da ne poškodujejo dlesni, obenem pa lepo dosežejo vsa mesta. Posebej fajn je tudi, da ščetine po ščetkanju dejansko ostanejo enake in ščetka ni tako hitro zanič, kot ostale  ''navadne'' ščetke. Za Valentinovo se mi zdi zelo luštna njihova izdaja dveh zobnih ščetk, kjer je na vsaki ščetki polovička srčeka in tako imaš eno zase, drugo pa za partnerja ali partnerico. Obstajajo različne barve ščetk: roza&vijola, roza&modra, roza&rdeča. Tudi sama bom zagotovo en paketek kupila za naju s fantom, sicer sem ga želela že lani, a sem zamudila ''ponudbo''. Curaprox ščetke lahko dobite v spletni trgovini Salma.si. Cena: 9,28€.

Upam, da ste dobili kakšno idejo za Valentinovo ali kakšen drug ''praznik''. :)


Lep večer,
S.

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Dobra izbira, Curaprox par mi je še posebej padel v oči. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Ta Curaprox dvojec je res nekaj posebnega in še takšna ''nujna'' stvar je, ki jo itak vsak dan uporabljaš. :)

      Izbriši
  2. Odlična objava, najbolj mi je všeč L'occitane set in Avon mat šminke. Victoria's Secret spreje pa jaz tudi kupujem na tej strani.. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      L'Occitane seta in Avon šminke ti še posebej priporočam, ker so to sami zelooo dobri izdelki! :) Pa še cene so prijetne. :)

      Izbriši
  3. No, prvi del objave, L'Occitane kompletka in piling sta na moji WL, pa naj bo valentinovo gor al dol- from me to me bo to.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi večina teh stvari je na moji WL.:)
      Super, se je treba malo razvajat, Valentinovo pa je še dodaten "izgovor"! :D

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3