March Haul

sobota, april 02, 2016

Hej, punce! :)

Kar ne morem verjeti, da smo že zakorakali v muhasti april. Se mi zdi, kot da je še pred kratkim bilo novo leto, sedaj pa je že pomlad in zunaj vse cveti ter se prebuja. Vendar pa sem vesela, da so pred nami končno toplejši in sončni dnevi, poletje pa je vse bližje in bližje.
Tako kot vsak svež mesec, tudi tokrat z vami delim lepotne pridobitve iz preteklega meseca. Se mi zdi, da ta mesec nisem kaj preveč nakupovala, ker iskreno, trenutno nimam velike želje po nakupovanju, saj imam toliko drugih stvari za stestirat. :) Vseeno pa sem za dušo morala kupiti nekaj kozmetičnih sladkorčkov, prav tako so me podjetja spet zelo prijetno presenetila. Hvala vsakemu posebej!

KAJ SEM KUPILA:

Prvo me je k nakupu pritegnil popust v drogeriji Tuš in sicer na Bourjois podlage, korektorje, rdečila. Tako sem kupila kar dva korektorja za pod očmi. Korektor CC Eye Cream je ponovni nakup, ker ga obožujem, vendar se mi v redni prodaji enostavno zdi predrag - za količino, ki jo dobiš. Počasi mi ga bo zmanjkalo, zato sem si seveda morala kupiti rezervo - tokrat se je res splačalo. Drugi korektor Radiance Reveal pa sem kupila, ker je novost in me je pač premagala radovednost (+prebrala sem nekaj pozitivnih ocen na blogih), čeprav ga res ne potrebujem trenutno. :P Seveda sem ga na hitro že preizkusila in mi je zaenkrat kar všeč.
Od ličil sem v mesecu marcu kupila še novo Alverde Color & Care Mix Your Makeup podlago za mešanje, oziroma posvetlitev pudra. Nisem še je sprobala, ampak ker doma nimam pudrov, ki bi bili temnejši za več kot za en odtenek, sploh ne dvomim, da mi podlaga ne bi ustrezala.
Prejšnji mesec se je L'Occitane, tako kot vsako leto, spet izkazal z dobrodelno noto. Izdal je vsestranski Dobrodelni karitejev balzam z Vrtnico, ki je namenjen za nego vseh suhih predelov po telesu. Izdelek je res odlične kvalitete, zelo poceni, za piko na i pa ves dobiček od nakupa gre nevladnim organizacijam za osamosvojitev žensk v afriškem Burkina Fasu. Moje vtise o izdelku si lahko preberete tukaj.
Naslednji izdelek, ki sem ga kupila, pa je zares poseben. Blogerka Aida (link do njenega bloga) je namreč šla na potovanje v ZDA in je bila tako prijazna, da je nekaterim blogerkam prinesla nekaj dobrot, ki se jih ne da dobiti pri nas. Sama sem si zaželela paletko za oči Natural eyes, znamke Too Faced. Že dolgo sem si želela, da bi lahko preizkusila kakšno dobroto od Too Faced, vendar je ta znamka tukaj zelo težko dostopna, zato sem sedaj izkoristila to izredno priložnost in Aido prosila, da mi jo prinese iz ZDA. :P Nad paleto sem enostavno navdušena, saj ima odličen nabor naravnih odtenkov, s katerimi se da doseči tako preprost, kot tudi zadimljen, močnejši videz. Da ne govorim o embalaži, ki je res luksuzna in izdelana iz kvalitetnega materiala. Se je kar ne morem nagledati! Paletke še sicer nisem preizkusila dovolj dobro, da bi lahko podala mnenje, vendar pa so senčke izredno dobro pigmentirane in zelo mehke, kremaste. Hvala, Aida! <3
V Müllerju pa sem pretekli mesec kupila tudi tri izdelke za lase, ki so bili znižani. Kupila sem kar dva šampona, znamke SebaMed, od katere še nikoli prej nisem ničesar preizkusila. En šampon je namenjen za odpravo prhljaja, drugi pa je za občutljivo lasišče. Ker sem navdušena nad Aussie izdelki za lase (mojo ocena nekaterih Aussie izdelkov najdete tukaj), sem tokrat kupila njihov balzam za lase Aussome Volume, ki je namenjen tankim in slabim lasem. Zaenkrat nisem preizkusila še nobenega izdelka, saj trenutno uporabljam nekaj drugega.

KAJ SEM PREJELA:

Kot sem že omenila v uvodu, so me v preteklem mesecu podjetja spet na veliko razvajala.
Najprej smo blogerke nepričakovano prejele paket dobrot od Avona, ki nas je tako lepo presenetil z darilom za dan žena. Prejele smo True Colour mat paletko za oči v rjavih odtenkih (Au Naturale), maskaro za trepalnice Big&Multiplified, kremo za roke/nohte/obnohtno kožico Pink jasmin in slasten gel za tuširanje Naturals - Vrtnica in breskev. Zraven je bilo dodano še zelo pozorno sporočilo. <3 Hvala vam!
Od podjetja Mediforma sem v test prejela nekaj stvari znamke Phyto (za lase) in SVR (za nego obraza). Prejela sem Phyto šampon za barvane in posvetljene lase Phytocitrus in testerje hranilne maske za suhe lase ter balzama za normalne do suhe lase. Od znamke SVR pa so mi poslali matirajočo kremo za mastno kožo Lysalpha in pa testerje Chronolys energijske in vlažilne kreme za obraz. Izdelki zaenkrat še čakajo na testiranje.
Po velikonočnih praznikih pa me je presenetil še paket ličil od ekipe Dominur in Natalije. Poslali so mi nekaj novosti Catrice in Essence. Prejela sem Catrice paleto roza rdečil (020 CorAll I Need), Catrice Gel like lak za nohte 2v1 (kot basecoat in kot topcoat), Essence Velvet Stick Matt Lip Colour šminko za ustnice v stiku (05 plum perfect) in Essence senčilo&eyeliner za oči 2v1 (06 she's got the mauve!).
Zaenkrat nisem še ničesar preizkusila, vendar pa so vsi izdelki čisto po mojem okusu. Najbolj pa so mi všeč odtenki v paleti rdečil, ker obožujem roza in šimrasta rdečila!
Torej, moram priznati, da sem zelo zadovoljna z izkopičkom izdelkov, ki sem jih kupila, saj tokrat res nisem pretiravala in sem kupila zgolj tisto, kar sem si res želela ter stvari, za katere vem, da bodo pri meni resnično v uporabi. 
Skratka, tukaj je spet veliko odličnih stvari za preizkusit in stestirat. Komaj čakam!

S čim pa ste se ve razvajale v preteklem mesecu? :)


Lep vikend,
S.  

You Might Also Like

8 komentarji

  1. same krasne nove pridobitve, me pa ful zanima ocena too faced paletke!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Rebeka. :) Ocena ziher bo, samo vprašanje kdaj. :P Mam zdaj veliko drugih ocen v planu + jo bo treba prej res dobro potestirat, potem pa ziher napišem. :D

      Izbriši
  2. Awwwh ♡ mene tudi Too Faced zanima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bom se potrudila, da čim prej poročam. :) zaenkrat mi je zelo všeč! :) <3

      Izbriši
  3. Luštne pridobitve! Vse mi je všeč in še bolj mi je všeč, da ni "preveč" vsega :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Tamara.:D Zadnje čase se res trudim, da čim manj kupujem.:) čeprav "brez" gre bolj težko. ;P

      Izbriši
  4. Kako ti je všeč korektor Radiance Reveal? Meni je super, vsak dan ga uporabljam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi meni je super. :) Sicer mi je CC eye cream korektor še malo ljubši, ker je bolj obstojen, sem pa tudi z radiance precej zadovoljna. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3