Bath and Body Works Candles: Winter & Frosted Cranberry

nedelja, december 23, 2018

V tokratni objavi vam predstavljam dve Bath and Body Works svečki, ki sem ju kupila pred časom in sta me popolnoma navdušili.
Pozimi izredno rada kurim dišeče svečke, saj le-te nemudoma pričarajo občutek domačnosti, topline in mi polepšajo tudi najbolj turben, meglen in hladen zimski dan/večer.
Bath and Body Works svečke so moje najljubše, zato si vsekakor zaslužijo tudi samostojno objavo.
Obstajata dve vrsti Bath and Body Works sveč - in sicer svečke s tremi stenji in svečke z enim stenjem. Najbolj popularne so tiste s tremi stenji, vendar bom sama danes govorila o dveh svečkah, ki imata en stenj. Čeprav le-te niso tako popularne, pa so vseeno enako kvalitetne. Namreč prav tako lepo, enakomerno gorijo in močno odišavijo prostor.
Sama imam trenutno dva vonja, ki sta zelo primerna za tale letni čas in tudi praznike. To sta vonja Winter in Frosted Cranberry.
Winter: Prva svečka ima zelo zimski, začinjen vonj, s svežo noto. Vonj je sicer začinjen, a je še vseeno čist in svež. Sama osebno pri tej sveči najbolj vonjam klinčke in smrekove iglice, medtem, ko je nekje v ozadju še nota sveže pomaranče. Kot sem že omenila v svoji prejšnji objavi o svečah, je tale svečka tudi v resnici zelo posebna in definitivno izstopa med drugimi zimskimi vonji, saj je zelo ''neklasična'', a še vedno ima močan zimski pridih. Meni osebno najljubša zimska sveča v tem trenutku. Asociira me predvsem na zasneženo pokrajino, oziroma na zasnežene smrečice. 
Frosted Cranberry: Tudi tale svečka ima bolj zimski vonj, vendar je le-ta bolj saden in sladkoben. Kot ljubiteljici bolj sadnih vonjev, mi je tale svečka izjemno všeč, saj se mi zdi, da ima ravno pravo mero sadne note - je sladka, a ni pocukrana in vsiljiva. Meni osebno diši predvsem po zamrznjenih brusnicah s kančkom lesa, nekje v ozadju pa je moč zaznati tudi sladkobo sočnih rdečih jabolk. Ob tej svečki imam občutek, kot da se sprehajam po gozdu polnem sladkih zamrznjenih brusnic. Vonj, ki definitivno asociira na zimo v udobju toplega doma z brusničnim čajem v roki.
Oba vonja sta mi izredno všeč, saj sta popolna za hladnejše mesece. Doma imam kar nekaj sveč, vendar zadnje dneve večinoma uporabljam le ti dve. Obe se dobita na Notino.si, kjer imajo kar velik izbor njihovih sveč - nekaj sveč z enim stenjem in veliko sveč s tremi stenji. Sama si bom v kratkem privoščila še nekaj drugih vonjev - moja lista želja se namreč kar veča in veča. 

Ste že preizkusili kakšno Bath and Body Works svečo?



You Might Also Like

2 komentarji

  1. Kako sta lepi. Teh sveč še ne poznam, sem tokrat prvič slišala zanje... ampak mislim, da bomo to hitro popravili. :) Že samo po opisu si predstavljam njun vonj in mislim, da moram nujno imeti nekaj podobnega. ❤

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Priznam, mene sta prvo kupili z embalažo. :) Drugače pa so Bath and Body Works sveče zelo priznane, predvsem tiste večje s tremi stenji. Tiste so v Ameriki pravi hit. :))
      Drugače pa zelo priporočam ti svečki. Noro dišita pa se mi zdi, da dolgo gorita.✨

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3