WISHLIST (Hair Products) #1

sreda, maj 07, 2014

Hej punce! :)

Trenutno sem 'obsedena' z iskanjem super produktov za moje uboge lase, zato sem se odločila, da z vami podelim mojo trenutno 'wishlisto'.



Imam precej tanke lase, ki se hitro zmastijo, hkrati pa so konice zelo suhe. Nič kaj zabavna kombinacija, kajne? :/

Moram povedati, da sem bila prejšnja leta precej lena, kar se tiče skrbi za lase in sem zelo redko uporabljala kakšna olja, ali kaj podobnega za dodatno nego las. Zadnje čase pa pridno uporabljam olje za lase, masko, balzam (drogerijske). Od takrat so konice veliko lepše, kar je opazila tudi moja frizerka. Vseeno pa sama z rezultatom še nisem popolnoma zadovoljna, zato sem v iskanju še kakšnih boljših produktov (pa še tako radaa vedno sprobam kaj novega :P).

Zadnje dneve sem malo brskala po spletnih straneh in kar nekaj izdelkov (za nekatere pa sem tudi slišala na lepotnih blogih) je pritegnilo mojo pozornost.

Odločila sem se, da bom tole 'wishlisto' predstavila v dveh delih, saj zajema kar nekaj izdelkov in nočem, da bi prej 'obupali', kot objavo prebrali do konca.

V tej objavi bo govora o šamponih in balzamih, ki me trenutno najbolj zanimajo.


Šamponi za lase:

1) TIGI Bed Head Colour Combat Colour Goddess šampon za vse odtenke rjave in rdeče barve
Še nikoli nisem sprobala šampona, ki bi bil za določeno barvo las. In ker sem že kar nekaj časa rdečelaska, se tale šampon sliši res super. Sploh če bi mi vsaj malo pomagal pri obstojnosti barve.



2) Kérastase Resistance šampon za šibke, obremenjene lase
Moji lasje so že od nekdaj bolj krhki in šibki, Kerastase izdelki pa naj bi bili kljub višji ceni, odlični. Tale šampon naj bi lasem vračal moč, vitalnost, sijaj in nežnost. Obnavlja notranjo in zunanjo strukturo zeloo poškodovanih las. Sliši se kot super izdelek, kajne?

3) Redken Scalp Relief šampon proti prhljaju
Občasno moje lase napade prhljaj, sploh če po dolgem času zamenjam šampon. Poskusila sem že kar nekaj šamponov proti prhljaju (drogerijski, lekarniški), a me noben ni preveč navdušil. Tale naj bi očistil lasišče in popolnoma odpravil prhljaj. Piše, da naj bi bil celo za suho uporabo.


4) La Roche-Posay Kerium šampon proti izpadanju las
Ne samo, da so moji lasje precej tanki in krhki, ampak tudi radi izpadajo, zato sem v iskanju enega zares učinkovitega. Ta naj bi celo zgostil lase in jim dal volumen.

 5) Redken Intra Force regeneracijski šampon proti izpadanju las
Še en šampon proti izpadanju las, tokrat znamke Redken. Sliši se zelo zanimivo, saj naj bi imel tudi učinek regeneriranja las. Nisem pa sprobala še nič njihovega.

Balzami za lase:

1) Aussie 3-minutni balzam za poškodovane lase.
O tem balzamu sem slišala že ogromno pohval na lepotnih blogih in je visoko na moji wishlisti. Še dobro, da prihaja poletje, saj bom spet malo več na Hrvaškem in ga bom v bližnji prihodnosi preizkusila, jej! V samo 3 minutkah naj bi nahranil lase in je zelo primeren za poškodovane lase. Pa še diši baje zelo lepo - 'tropsko', yummy.<3

2) Kérastase Nutritive regeneracijski in hranilni balzam za suhe lase
Gre za balzam, ki naj bi lase nahranil, jim povrnil vlago in sijaj, prav tako jih varuje pred izsušenostjo. Meni deluje zanimiv že zaradi tega, ker gre za regeneracijski balzam.



Zdaj pa me zanima sledeče: Ali poznate/uporabljate katerega od teh izdelkov? Kako ste zadovoljni? Ali bi morda kupili katerega od omenjenih izdelkov?
Mi mogoče priporočate kakšen drug izdelek, ki je primeren za tanke in poškodovane lase? :)



S.


You Might Also Like

10 komentarji

  1. Aussija bi tudi jaz imela glede na to da je poceni pa ga tako hvalijo, samo kaj ko se nikakor ne spravim do Zagreba :) Redken proti izpadanju sem pa uporabljala nekaj časa nazaj, ko so mi lasje nenormalno izpadali pa mi ni bil preveč všeč učinek, proti izpadanju pa tudi ni nič kaj dosti pomagal :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vem, kako je to. :P včasih prav sovražim, da je pri nas v Sloveniji takšna slaba izbira kozmetike in ostalih izdelkov. :(
      hvala za tole! zdaj me več ne mika tako, sploh ker niti ni preveč poceni. :/ si potem mogoče našla kak drugi ok šampon proti izpadanju? :)

      Izbriši
    2. Prolab šampon me je skupaj s prehranskimi dopolnili rešil (http://www.click2chic.si/sl/Samponi/PROLAB-sampon-proti-izpadanju-las/) ampak moraš vztrajat, ker spremembe niso vidne takoj.

      Izbriši
    3. hvala! :) mogoče preizkusim, čeprav mi ne izpadajo tako zelo, da bi zdaj nujno rabila, ampak je pa vredno probat. :)

      Izbriši
  2. Bed Head izdelki so meni res dobri (in še dišijo tako lepo!), trenutno sicer nimam nobenega več sem pa imela pred kratkim kolekcijo doma ter so super vplivali na moje lase, tako da priporočam! Sicer pa vem kako je z rdečo barvo, sama sem bila rdeča že pred leti to se vse prehitro izpira, da sem obupala in šla nazaj na svojo naravno barvo >.<

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uuu, potem pa je vredno kakšnega sprobat. :P
      jaa, to je prava nočna mora. :/ se moram kar pogosto barvati in veš, da vbistvu jaz tudi že močno razmišljam, da bi šla nazaj na svojo barvo (sem že frizerko spraševala kako in kaj glede tega) + še fant me prepričuje, da bi zelo rad videl mojo naravno barvo.. mi je pa kar malo hudo, ker sem se že zelo navadila biti rdečelaska.. :)

      Izbriši
  3. Kerastase Nutritive is very good! I love it)) thanks for sharing this products :)

    http://tattivasilieva.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Zadnji balzam Kerastase sem imela že nekaj časa nazaj in ti iz prve roke lahko povem da je super zadevica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super! :) bom ga definitivno sprobala v kratkem. :) Za Kerastase pa slišim zelo veliko pohval, tako da verjetno z nobenim njihovim izdelkom ne morem preveč zgrešiti (vsaj upam). :) Še priporočaš mogoče kaj drugo od te znamke? :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3