Review: Gliss Kur 6 Miracles Oil Essence

četrtek, julij 03, 2014

Hej! :)

Nekaj časa nazaj sem pisala o olju, ki me je najbolj razočaralo (tukaj), tokrat pa bom pisala o svojem trenutno najljubšem olju za lase. 
Zgoraj omenjeno olje uporabljam že več kot mesec dni in mislim, da je čas, da podam svojo oceno.
Najprej moram povedati, da sem z Gliss/Gliss Kur izdelki zelo zadovoljna, zato veliko kupujem njihove šampone, maske za lase, olja, itd. Do zdaj me (moram potrkati), še niso razočarali.
Še posebej me je navdušilo tole olje za lase.


Najprej..poglejmo, kaj piše v opisu izdelka:
S kompozicijo iz edinstvenih negovalnih olj, izpolni 6 negovalnih potreb - za luksuzno polepšane lase. 6 v 1 regeneracija za lase: Protislamnati efekt, zaščita pred vročino med sušenjem las, reduciranje razcepljanja in več odpornosti, boljši oprijem za dolgotrajno urejanje pričeske, luksuriozni lasje zaradi intenzivne nege. Uporaba: nanesite na vlažne ali suhe lase. Varčna uporaba (1-2 pumpici) dajte po dolžini in na konice.


Vseh lastnosti sama sicer ne morem potrditi, še posebej ne 'zaščite pred vročino med sušenjem las', saj si skoraj vedno lase posušim z brisačo, prav tako ne dejstva 'boljši oprijem za dolgotrajno urejanje pričeske', ker si skoraj nikoli ne delam nekih posebnih pričesk - ampak imam večinoma lase spuščene/proste. Se pa vsekakor strinjam z ostalim dejstvi. Kar je mene najbolj prepričalo je, da so lasje in konice z uporabo tega olja veliko lepše/i, izgledajo bolj zdrave, sijoče in veliko manj poškodovane.
Super je tudi to, da ga lahko brez problema uporabljam tako na vlažnih, kot tudi suhih laseh. Olje se namreč hitro vpije, a obenem lase tudi dobro nahrani/navlaži, tako da izgledajo res sijoči in mehki. Moram pa poudariti, da olje večinoma uporabljam le na konicah, saj so te pogosto suhe, medtem, ko imam lasišče hitro mastno. Je pa olje vsekakor dobro tudi za uporabo po celotni dolžini, ker se - kot sem že omenila - hitro vpije.

Embalaža: Je zelo lepa in 'luksuzna'. Še posebej škatlica, ki je, kot vidite, po več kot mesecu dni še vedno nisem zavrgla in res dvomim, da jo bom. :) Le-ta je zlate barve, z vzorčki po celotni površini. Spredaj je tudi odprtina, kjer je dobro vidna embalaža samega olja. Embalaža samega olja je zelo trpežna, plastična 'tubica' zelo lepe oblike. Izdelek je na pumpico, ki vsebuje še pokrovček, zato se izdelek ne more nepričakovani razliti. Je torej super za potovanja oz. prenašanje v torbici (embalaža ni preveč velika).


Poleg tega, da izdelek zelo dobro izgleda, tudi zelo, zelo lepo diši. Kot sem že nekje omenila, je to najbolj dišeče olje za lase, ki sem ga kadarkoli imela. Diši verjetno po 'čudežnih' oljih, ki jih vsebuje. Mene vonj spominja na neko sladko sadje. Zelo njami! Pa še zelo dolgo se obdrži na laseh.
Tako kot piše na opisu izdelka, je uporaba res varčna. Na slikah lahko vidite stanje olja po približno mesecu in pol.


Za 75 ml sem odštela okoli 10€.


Ste že preizkusile tole olje?
Katero olje za lase uporabljate? :)


S.


You Might Also Like

19 komentarji

  1. Tega sem si pa kupila nekaj časa nazaj, ker sem imela ravno bon za - 50% na ta izdelek :) Je pa res da ga še nisem sprobala. Že sam opis se sliši super, in tudi sama sem zadovlojna z vsemi njihovimi izdelki, ki sem jih imela do sedaj, tako da ne dvomim, da mi bo tudi ta všeč :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super! :) sporoči, če bo tebi tudi tako všeč, kot meni! :))

      Izbriši
  2. trenutno uporabljam avonovo olje za lase (ubistvu je serum ampak ga uporabljam tako kot olja) :) ko ga porabim pa preizkusim tega ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako si zadovoljna? :) Jaz sem slišala veliko pohval za Avonovo Moroccan Argan olje, tako, da ga v bližnji prihodnosti definitivno preizkusim. :)
      Za tega pa ti pomoje res ne bo žal, če ga boš vzela. :) Pa mislim, da zdaj po domovih pošiljajo DM kupončke, kjer je tudi -50% popust na tole olje (in ostala Gliss-ova) - vsaj jaz sem prejela.

      Izbriši
  3. Jst sm ful zadovoljna z avonovim arganovim oljem. Moji lasje so res navlaženi in mehki. Predčasom sm se ostrigla na paž in si morm po usakem pranju navijat konice, da mi lepo stoji frizura. Posledica tega so zelo izsušeni lasje in pred časom sm s5 začela uporabljat to olje in je fajn. Sam bi pa rada preizkusila kako novo in izdelki od gliss so že na moji wishlisti in sedaj mam ta bon in verjetno bom kupila lih to olje in še nek spray :))) Ful dora objava :) Hvala, da si predstavila to olje, ker se že nekaj časa sprašujem ali je učinkovito ali ne :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javi, kako ti bo všeč. :)
      Avonovo pa res vsi zelo hvalite. :D

      Izbriši
  4. Jaz uporabljam isto olje in mi je zelo všeč, super za moje lase ki so skodrani :)
    Se pa strinjam z pretty purple, arganovo olje je tudi super :)

    http://dreamland1234.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, da ti je všeč. :)
      Joj, bom ga morala enkrat kupit, čeprav sem ravno včeraj kupila enega drugega. :D Mam toliko olj na spisku za probat.. :))

      Izbriši
  5. Nice post
    Very usefull

    Please visit: http://trendybutterfly.blogspot.pt/

    OdgovoriIzbriši
  6. Hehe ista si kot jaz glede škatlice, ker se mi zdi da je tok lepa in mam zato še zmeri olje kar v njej spravljeno :P Drugače se pa strinjam s tvojo oceno, olje je izredno dobro in lase lepo nahrani .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, super, da nisem edina! :) Sem se že čudno počutila, ampak res tako fajn zgleda v škatlici.:P

      Izbriši
  7. Jaz zdaj čakam, da porabim vsa ostala olja, ki jih imam za lase, potem pa tega kupim. Sicer sem zelo zadovoljna z Avonovim, ampak bi nekaj drugega še preizkusila, ker rada testiram nove izdelke. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš obvezno poročati, kako ti bo všeč. :)
      Jaz tudi vedno rada testiram nove izdelke, četudi imam včasih kakšnega, s katerim sem res zadovoljna. :P

      Izbriši
  8. No danes sem zaupala tvojemu postu in kupila zo olje. O moj bog I'm in heaven. Ze po prvi uporabi so lasje mehkejsi,sijoci in disijo tako lepo,da bi olje kar cel dan mela pred nosom. Hvala. U saved my life. Sicer vidim,da pri tebi ni tako hitro sel,ampak sama imam po novem postopoma frizuro in se mi zdi da bo prej sel:( kako pogosto ga sama uporabljas oz si ga?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, sem zeeelo vesela, da ti je všeč olje. :)) Mene je tudi takoj navdušilo. :) Ja, jaz sem ga uporabljala malo, ker imam zelo tanke lase, ki se hitro mastijo in nisem hotela preveč dajat na konice. :) Čist odvisno od tipa in dolžine las. :))
      Sem pa ga uporabljala na opranih laseh, pa še kdaj vmes, ko sem čutila, da lasje rabijo nekaj ''hrane''. :)

      Izbriši
    2. Sama mam enak tip las ampak sem ugotovila, da je to prvo olje ever ki mi ne masti las oz vsaj ne tako hitro kot nekateri.

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3