Summer Holiday Beauty Essentials

petek, julij 15, 2016

Jutri zgodaj zjutraj se s fantom za dva tedna odpravljava na morje in tako kot vsako leto, tudi tokrat z vami delim svoje ''must-have'' kozmetične produkte, ki bom jih vzela s seboj.
Kot vedno, vam ne bom kazala dolgočasnih stvari (kozmetičnih blazinic, šamponov za lase, gelov za tuširanje, itd.), ampak le tiste zanimivejše poletno obarvane kozmetične potrebščine za morje in pa izdelke za sonce. :)


Najprej bom začela kar pri klasičnih zadevah za sonce, od znamk Balea in SUNDANCE. Pred kratkim sem o tem napisala posebno objavo, tako da bom izdelke tukaj le naštela. Če pa vas zanima moje mnenje o posameznih izdelkih, pa si lahko vse preberete na tej povezavi
S seboj bom tako vzela sledeče izdelke: SUNDANCE balzam za zaščito ustnic pred soncem ZF30, SUNDANCE tonirani fluid za obraz ZF30, SUNDANCE MED ultra sensitive balzam za zaščito pred soncem ZF50, SUNDANCE samoporjavitveni tonik za obraz.

SUNDANCE losjon za zaščito pred soncem ZF20, SUNDANCE transparentni sprej za zaščito pred soncem ZF50.


Balea After Sun gel za tuširanje po sončenju, SUNDANCE fluid za nego kože po sončenju (z bleščicami), Balea peni za tuširanje.


Balea Professional After Sun šampon in balzam za lase 2v1, Balea Professional After Sun intenzivna maska za lase.


OBRAZ:
Avon Naturals meglica za obraz z alojo in bombažem 
Prijetna, osvežujoča meglica za obraz, ki je nežna do koža in jo lepo navlaži ter osveži. Pri tej vodici ne najdem niti ene negativne lastnosti in ker je tako sveža, bo idealna za osvežitev obraza na morju. Ima tudi prijeten in nežen vonj po aloe veri ter bombažu.


Melvita cvetna vodica prave sivke
Še ena odlična vodica za obraz. To bom vzela s seboj, ker jo lahko uporabljam tudi namesto tonika, obenem pa pomirjevalno deluje na rdečico in mozoljčke, za piko na i pa uravnava še izločanje sebuma v vročih dneh. Pred kratkim sem o njej pisala tukaj.

L'Occitane CC krema za obraz Popolna potonika
Ta krema je skoraj skozi celotno leto moja spremljevalka, še toliko bolj pa v vročih, poletnih dneh, ko si na koži želim le nekaj lahkega, kar nežno in naravno prekrije mojo rdečico ter mojo kožo naredi bolj enakomerno. Odtenek je dovolj svetel za mojo kožo, tekstura kreme pa je lahkotna, vlažilna in nemastna. Za piko na i, pa krema vsebuje še zaščitni faktor. Ne bom se spuščala v detajle, saj sem o njej že govorila tukaj. Pa tudi tiste, ki jo imate, veste, da je res odličen produkt, še posebej za poletne dneve.


L'Occitane Ultra Matte Fluid
Moja najljubša dnevna krema za obraz. Je zelo lahka, dovolj vlažilna; na moji mastni koži pa dejansko ustvari mat efekt, ki traja zelo dolgo. Edini izdelek, ki mi na dolgi rok pomaga pri mastni in sijoči koži. Super se obnese tudi pod ličili. Na morju bom jo uporabljala takrat, ko ne bom na plaži/soncu, saj fluid ne vsebuje zaščitnega faktorja. Več o fluidu si lahko preberete na tej povezavi.

Avon SUN+ vlažilna krema za obraz ZF30
Sončna krema za obraz klasične bele barve in z malo gostejšo strukturo. Me je pa pri njej pozitivno presenetilo, da niti ni tako zelo mastna, kot večina tovrstnih krem in da se hitro vpije v kožo. Zdi se mi dobro vlažilna, na koži pa ne pusti sijaja, čeprav jo ob dotiku vseeno rahlo čutim, nikakor pa ni mastna ali težka (niti na moji mastni koži - kar je vedno plus).

Catrice Sound of Silence Fluid Glow
Zelo poletno obarvan izdelek, ki sem ga kupila nedavno nazaj. Izgleda kot tekoče zlato v krasni embalaži s kapalko. Pri tem fluidu mi je najbolj všeč, da ga lahko nanesem različno močno in ustvarim dva različna ''videza'' - za rahlo/zdravo sijoč efekt, ali za bolj močan/metalik efekt. Najljubši mi je za uporabo na ličnicah (kot osvetljevalec) ali po telesu - zmešan skupaj s sončno kremo telesu doda nekaj zdravega sijaja, ki se na soncu lepo in diskretno zablešči. Lahko se meša tudi skupaj s tekočim pudrom ali pa se nanese na veke - skratka, gre za precej uporaben izdelek, ki je kot ustvarjen za poletje.

Avon Glow perlice za obraz
Še en izjemno vsestranski poletni produkt, ki lahko nadomesti kar tri vrste ličil: bronzer, rdečilo za lica in celo osvetljevalec. V posodici se nahajajo perlice v dveh različnih odtenkih: ene so temnejše breskvaste barve s šimrom, medtem ko so druge v svetli, nude barvi. Kot že rečeno, lahko perlice uporabljate skoraj povsod na obrazu in zaradi krasnega odtenka, bodo perlice obrazu v trenutku dodale več barve, sijaja in dimenzije. Perlice gredo z menoj na morje predvsem zato, ker zlahka nadomestijo tudi rdečilo in osvetljevalec - tako ne rabim s seboj nositi vsakega izdelka posebej.

Rimmel matirni puder Stay Matte
Izdelek, brez katerega nikoli ne grem na morje. Sicer se na morju ličilom izogibam, vendar pa mi ta matirni puder pride zelo prav, če se recimo odločim, da bom na obrazu imela SUNDANCE obarvano zaščitno kremo ali L'Occitanovo CC kremo, saj mi matirni puder omogoča daljšo obstojnost, obenem pa mi kožo matira in se dlje časa ne svetim. Puder je zelo fin in na koži deluje lahkotno. Če želite, si lahko preberete tudi mojo oceno.

Essence bronz puder Beach Cruisers LE (Life is a Beach)
Bronzer, ki me spremlja že od lanskega poletja. Dejansko je to edini bronzer, ki ga poleti uporabljam. Všeč mi je, ker ima krasen dizajn (Essence se pri tem vedno zelo potrudi) in da je v dveh delih. Vsebuje namreč mat bronzer, ki ni zelo oranžen in pa osvetljevalec, ki ga lahko uporabljate samostojno ali pa ga dodate na vrh bronzerja. Odličen poletni izdelek, ki ima še rahel vonj po kokosu.
USTNICE:
MAC šminka Viva Glam Miley Cyrus
Šminka v čudovitem vibrantnem in toplem poletnem odtenku fuksije. Gre za amplified finiš, tako da je šminka prijetno vlažilna, obenem pa tudi obstojna. Še celo ko jo odstranim, šminka na ustnicah pusti močan "stain", ki se precej oprime ustnic. En izmed najpogosteje uporabljenih odtenkov v moji poletni zbirki šmink.

MAC šminka Candy Yum-Yum
Poleti rada posegam po živih odtenkih šmink z mat efektom. In tudi ta šminka spada v to kategorijo, zato jo v toplih mesecih res rada uporabljam. Je dobro pigmentirana, zelo obstojna in na ustnicah izgleda skoraj neonsko (gre za živ roza odtenek s hladnim modrim podtonom) - spet odtenek, ki je idealen za na morje.

MAC šminka Girl about Town
Še ena odlična poletna šminka, znamke MAC. Ta je v primerjavi z odtenkom Viva Glam Miley Cyrus temnejša in manj topla. Gre namreč za temnejši rozast-fuksija odtenek, ki rahlo povleče na barvo jagodičevja/malin, še vseeno pa je barva zelo poletna. To šminko sem v svojo zbirko dodala letos in odtenek je kljub temu moj najpogosteje nošen odtenek od MAC (''prekaša'' celo Viva Glam MC šminko). Šminka ima podobno formulo kot Viva Glam MC: je prijetno vlažilna in izjemno obstojna (na ustnicah pusti tudi ''stain'').

Collistar Extraordinary Duo šminka
Obožujem to šminko, ker je res nekaj posebnega - nekaj kar ne vidiš pogosto na našem/slo kozmetičnem trgu. Gre za šminko v dveh ujemajočih se odtenkih. Temnejši odtenek deluje podobno kot svinčnik za ustnice, saj obrobi zunanjo linijo ustnic, medtem ko svetlejši odtenek zapolni notranjost ustnic. Tako ustnice navidezno izgledajo bolj polne in obenem dobimo lep ombre efekt, kar je super za poletne dni. Tudi moja odtenka sta čisto poletna - izbrala sem si namreč šminko v svetlejši in temnejši roza-fuksija barvi. Tudi formula je odlična, saj gre za lepo mazljivo in udobno kremno teksturo.

Revlon Colorburst Matte Balm Unapologetic
Še ena odlična šminkica z lahkotnim mat efektom. V primerjavi z MACovim mat šminkami, formula pri tej ni tako izsušujoča, saj ima bolj kremasto-mat efekt. To šminko zelo rada uporabljam, saj se zlahka nanaša (predvsem zaradi formule in ''svinčnik'' oblike) in je krasne poživljajoče barve: svetla, živa roza barva s koralnim pridihom. Če bi iz svoje obsežne zbirke izdelkov za ustnice morala izbrati eno poletno šminko z mat efektom, bi to definitivno bila tale!

Lancome L'Absolu Nu šminka 301
Čeprav v poletnih dneh posegam bolj po živih, vibrantnih odtenkih šmink, pa mi včasih ''zapaše'' nekaj bolj umirjenega, oziroma nevtralnega. En mojih najljubših nude odtenkov je trenutno tale. Gre za umazano rozast odtenek, ki ni torej ni klasično rjav, ampak ima v sebi nekaj rožnatega pridiha. Šminka na ustnicah še vseeno ni preveč opazna ali zelo roza in definitivno spada v kategorijo nude šmink. Pigmentiranost tukaj ni zelo močna, ampak gre za malo bolj sijočo in vlažilno šminko. Se pa odtenek da še dodatno nadgraditi.

Avon Ultra Colour šminka v svinčniku Notice me nude
Nude šminka, ki pa je vseeno dovolj posebna, da izstopa med vsemi mojimi nevtralnimi produkti za ustnice. Namreč gre za malo temnejši nevtralen odtenek, ki vsebuje tudi drobne srebrne bleščice in ima rahel bronz pridih. Obraz tako takoj dobi nekaj zagorele barve. Edina stvari, ki me pri tej šminki moti: formula je bolj suha in izsuši ustnice; čeprav naj bi šlo za kremno šminko.
Od spodaj navzgor: MAC Viva Glam, MAC Candy Yum-Yum, MAC Girl about Town, Collistar Extr. Duo šminka, Revlon Matte Balm, Lancome L'absolu Nu, Avon Notice me Nude.

Bourjois Rouge Edition Velvet Ole Flamingo & So Hap'Pink
Poleti brez Bourjoisovih Velvetov ne morem. So namreč zelo obstojni, ustvarijo perfekten mat efekt, obenem pa se odtenek ne ''lušči'' z ustnic, kot pri nekaterih tekočih mat šminkah drugih znamk. V svoji zbirki imam veliko različnih odtenkov, vendar bom s seboj na morje vzela le dva - enega v vibrantno roza-fuksija odtenku Ole Flamingo (moj najljubši) in enega bolj nežnega, v nude roza odtenku (So Hap'Pink).

L'Occitane balzam za ustnice Popolna potonika (Nude Rose)
Balzam za ustnice, ki je zame res popoln. Ustnicam da lepo naravno rožnato barvo, kar mi je zelo všeč. Ni sicer zelo pigmentiran, vseeno pa lepo obarva ustnice in ga zelo rada uporabljam takrat, ko si ne želim šminke, ampak nekaj bolj vlažilnega in rahlo obarvanega. Se pa da pigmentacijo še vseeno do neke mere nadgraditi. Balzam deluje precej luksuzno, predvsem zaradi sladkastega vonja po potonikah in privlačne kovinske embalaže. Doma imam kar nekaj obarvanih balzamov različnih znamk, ampak odkar imam tega, ostale precej zanemarjam in tudi na morje bo z menoj odšel le ta (balzam vsebuje tudi ZF25).

Biobaza balzam za ustnice Sun Therapy ZF15
Balzam s čebeljim voskom v poletni rumeno-oranžni barvi, ki pa na ustnicah ne pušča rumene sledi. Balzam ima prijetno udobno in lepo mazljivo strukturo, ki ni gosta, niti voskasta, ampak odlično navlaži ustnice. Izdelek vsebuje olje korenja, lešnika in čilske maline z naravnim faktorjem. Vsebuje tudi vitamin E, ki ščiti pred oksidativnim stresom. Ima srednji ZF - 15 in bo odličen za uporabo v senci ali v poznih popoldanskih urah. Balzam ima rahel poletni vonj, ki še najbolj spominja na umeten vonj po kokosu.
Od leve proti desni: Bourjois Rouge Edition Velvet Ole Flamingo & So Hap'Pink; L'Occitane balzam Nude Rose in Biobaza Sun Therapy balzam 

OČI:
Maybelline Color Tattoo On and On bronz senčilo
Na morje nikoli s seboj ne vlačim paletk za oči in čopičev. Vedno pa vzamem Maybelline Color Tattoo, saj ima kremasto teksturo in ga lahko preprosto nanesem - kar s prsti. Temu potem dodam še svinčnik za oči in maskaro, pa sem pripravljena za odhod v mesto. Čeprav sem večino časa na morju kar brez ličil ali pa uporabim le (vodoodporno) maskaro. Skratka, to je edino senčilo, ki ga vzamem s seboj. Včasih vzamem še kak drug odtenek (imam okrog 5 odtenkov teh tatujčkov), mi je pa ta odtenek najljubši, ker je tak poleten - bronzast odtenek, ki kljub nekričeči barvi še vseeno na vekah pride do izraza.

L'oreal Volume Million Lashes Excess in Waterproof maskari za trepalnice
Obožujem L'orealove maskare in bil bi greh, če s seboj na morje ne bi vzela svojih najljubših maskar za trepalnice. O Excess verziji sem nekaj besed že zapisala tukaj. Ampak na kratko lahko rečem, da mojim trepalnicam da res noro lep volumen, jih ne zlepi, obenem pa jih priviha in podaljša. Maskara, ki ponuja vse, kar rabim. Seveda pa bom s seboj vzela še vodoodporno verzijo, saj občasno tudi na plaži želim imeti poudarjene in privihane trepalnice. Tudi ta maskara je odlična, saj trepalnice poudari, jih precej priviha in obenem še podaljša. Maskari sta res TOP in všeč mi je, da mi že vsaka posamezno da lep efekt - tako ne rabim dve različni maskari za ''eno ličenje''.

Urban Decay svinčnik za oči Perversion 
Trenutno moj najljubši črni svinčnik za obrobo oči. Moj prvi izdelek od UD in hkrati moj prvi najdražji svinčnik za oči. Ampak dejansko v primerjavi s cenejšimi eyelinerji, naredi razliko! Se lepo maže, saj ni pretrd/presuh, obenem pa je zelo obstojen - tako na zgornji veki, kot tudi v ''waterline-u''. Skratka, zelo mi je všeč in res prekaša vse drogerijske svinčnike, ki sem jih preizkusila (preizkusila sem že skorajda vse).

Max Factor svinčnik za oči Natural Glaze
Poleti redko uporabljam črn svinčnik v ''waterline-u'', ampak imam raje svetlejši svinčnik v kožni barvi, ki odpre moj pogled. Najljubši mi je ravno ta od Max Factorja, saj se dobro obdrži v waterline-u, pa še ni presvetel/neviden (je rahlo rozast), zato lepo odpre moje oči in jih naredi večje ter manj utrujene.
LASJE:
UniqOne All In One sprej/tretma za lase Kokos
Sprej, ki je moj must-have poletni izdelek že dve leti. Všeč mi je, ker je precej lahek, vseeno pa je zelo negovalen in vlažilen. Ima tudi veliko pozitivnih lastnosti - obljublja kar 10 funkcij. Še posebej mi je ljub za uporabo na morju, saj moje lase varuje pred toploto, preprečuje poškodovanost las, doda volumen, obenem pa lase zgladi in jih globinsko neguje, tako da tudi po ''namakanju'' v slani vodi in kljub vzpostavljenosti soncu, niso uničeni. Čez dan ga preprosto popršim po laseh, ko si lase umijem, pa ga nanesem na dlan in razmažem po konicah, ki potem izgledajo tako gladke in niso zavozlane.

Schwarzkopf maska za lase Bonacure Sun Protect
Gosta in kompaktna maska namenjena lasem, ki so izpostavljeni soncu, morski vodi in drugimi vremenskim vplivom. Ta maska se mi zdi res zelo vlažilna in negovalna za moje tanke in slamnate lase, saj jih lepo navlaži, zgladi, obenem pa še zmehča. Tudi izgledajo bolj zdravi in sijoči. 

Lee Strafford maska za lase Coco Loco
Moje nedavna pridobitev. Masko sem že nekajkrat preizkusila doma in ker se mi zaradi kokosa zdi izredno negovalna, sem se odločila, da jo odnesem s seboj na morje. Maska je bolj goste in kompaktne teksture, lase pa precej neguje, zato je za konice potrebujem res malo, drugače mi lahko lase obteži. Maska ima tudi prijeten vonj po kokosovem orehu, ki je sicer malo umeten, a meni še vseeno diši.

OGX olje za lase v spreju Coconut Water
To olje za lase sem kupila pred kratkim, saj me je zamikalo zaradi vonja po kokosovi vodi in ker naj bi šlo za lahkoten izdelek, ki lasem podari vlago, obenem pa jih ne obteži. Všeč mi je enostavno doziranje, saj izdelek preprosto popršim po laseh, da jih malo osvežim/navlažim, lahko pa ga posprejam v roko in nanesem na konice. Se pa mi zdi olje najbolj primerno za pršenje po laseh, saj se potem lažje razvozlajo, pa še osveženi so. Gre za precej lahkotno in nemastno olje (se lepo razprši in deluje kot neke vrste voda v spreju), ki je primerno za nego na morju, oziroma v vročih dneh, ko se lasje hitreje mastijo in potrebujejo le nekaj lahkotnega (izjema so konice).
TELO:
H&M piling za telo Caribbean Crush
Gre za neke vrste gel-piling, saj se piling za telo nahaja v obliki gostejšega gela za tuširanje, ki vsebuje manjše in ne zelo grobe granule, ki delujejo kot piling. Piling torej ni zelo grob, niti ni čisto nežen ali neučinkovit. Po uporabi namreč izdelek kožo pusti zelo mehko in gladko, tako da kljub manjšim delcem, piling učinkovito odstrani odmrlo kožo. Piling tako lahko uporabljam skoraj vsakodnevno ali celo namesto tuš gela. Izdelek bo super za uporabo na morju, saj ima prijeten sladek vonj po tropskem sadju - še najbolj me spominja na mango.

Nuxe Huile Prodigieuse OR suho olje
Pri meni ni poletja brez tega suhega olja. Olje je lahke in nemastne teksture ter ima dodane prečudovite bronz bleščice, ki na koži (zagoreli ali tudi ne) ustvarijo prečudovit lesk. Ne bom lagala, najlepše mi izgleda na koži, ko malo porjavim, saj je takrat zagorelost še bolj poudarjena in koža deluje še bolj zapeljivo, kot sicer. Kar se tiče bleščic, sem poleti malo bolj pogumna, zato olje rada uporabljam tudi na konicah las, vekah in celo ličnicah - ki se potem tako lepo in diskretno svetijo, še posebej, ko se jih ''dotakne'' sonce. Suho olje ima še vlažilne učinke in podaljša zagorelost kože, obenem pa kožo še odišavi s prijetnim cvetličnim vonjem, ki te kar ponese na plažo. Mojo podrobno oceno olja lahko najdete tukaj

Nuxe Bio Beaute satenasto olje
Poleti ponavadi ne posegam po negovalnih oljih za telo, vendar sta ti od Nuxe izjemi. Le-to je v bistvu zelo posebno, saj že zaradi vonja deluje precej sveže, obenem pa ima neverjetno lahko, nemastno in satenasto teksturo. V kožo se vpije hitro, na njej pa pusti satenast in mehak občutek, ki ni masten ali kakorkoli neprijeten na dotik. Olje kožo prijetno nahrani, napne in odišavi. Koža po nanosu dobi res lep, zdrav in satenast videz. Izdelek ima prečudovit in res WAAAU vonj po citronki s Korzike, ki telo osveži, obenem pa mu doda tudi nekaj sladkobe. Kadar nočem bleščic na svoji koži, najraje posežem ravno po tem olju, ker je učinek res lahkoten in dobesedno satenast. En najboljših izdelkov tega leta. Podrobna ocena sledi kmalu.

The Body Shop Pinita Colada sorbet
Gre za neke vrste kremo za telo z lahkotno, a vlažilno teksturo sorbeta. Krema je super za navlažitev kože v poletnih dneh, saj se izredno hitro vpije in ne pušča nobenega sloja. Je prijetna in izjemno lahkotna. Odlikuje pa jo še odličen poletni vonj po ananasu in kokosu, oziroma po vsem znani tropski pijači PinaColada. Vonj je prijetno sladek, a ne preveč. Definitivno pa linija diši bolj po sočnem, tropskem ananasu, kot pa kokosu (ki je tukaj bolj rahel in v ozadju). En mojih najljubših izdelkov. P.S.: Ta linija je v omejeni izdaji, tako da če vas mika in imate priložnost, si jo privoščite, dokler lahko. :)
Kozmetika Afrodita marmelada in Biobaza marmelada z bleščicami
Za letos sem se odločila, da bom preizkusila kar dve marmeladi za hitrejšo pridobivanje zagorele polti. Nisem človek, ki bi se cele dneve pražil na soncu, še manj pa brez zaščite, zato sem se odločila, da bom letos raje preizkusila ti dve slavni marmeladi, kot da se zavedno pražim brez vsega. Me zanima, če bo kakšen učinek, v tistem času, ko bom pač na soncu - ampak to definitivno ne bo v najhujši vročini (+seveda bo spodaj prišla še sončna krema). Nisem sicer nora na zelo porjavelo polt, vendar ker bom na morju kar dva tedna, bi rada pridobila vsaj malo barve (v običajnih razmerah ne porjavim tako zelo hitro, zato me zanima učinek marmelad). Nisem se mogla odločiti zgolj za samo eno marmelado in sem vzela obe - Afroditina mi neverjetno lepo diši (+hotela sem jo že lani), Biobazino pa tudi zelo hvalijo, pa še bleščice ima (obožujem zlate bleščice v poletni dneh!).


Biobaza losjon za podaljšanje zagorelosti kože
Četudi me poleti sonce ne speče preveč, prav tako pa redko močno porjavim, pa se mi po morju pogosto dogaja, da mi zagorela koža hitreje zbledi (v primerjavi z mojim fantom npr.). Zato sem se odločila, da si tokrat kupim in s seboj na morje vzamem losjon za podaljšanje zagorelosti. Odločila sem se za Biobazo, saj sem slišala veliko pohval o njihovih izdelkih za sonce. Pri tem losjonu mi je zelo všeč sama tekstura. Je malce gostejša, vendar pa se lepo razmaže. Izdelek se mi zdi precej vlažilen, vseeno pa ni masten. Ima tudi zanimiv vonj, ki pa ga težko opišem. Lahko pa rečem, da diši poletno in prijetno, zraven še vonjam tudi neko sadje (rahlo me spominja na breskov jogurt). Primeren je za vse tipe kože in se lahko uporablja tudi na obrazu.
DIŠAVE:
Toaletna vodica Escada Born in Paradise
Od vseh tropskih Escada dišav, ki jih poznam, je ta moja najljubša. V to dišavo sem se zaljubila lansko poletje in tudi letos me spremlja na skoraj vsakem koraku. Všeč mi je, ker diši tako sladko, tropsko in spominja na pijačo PinaColada (+diši še po nekih sadnih bonbonih). Vonj te dišave me vedno spravi v dobro voljo in je en najbolj nošenih vonjev v moji zbirki (žal bo kmalu steklenička prazna). Note.

Toaletna vodica Escada Island Kiss
Še ena odlična Escadina vodica s tropskim vonjem. Ta dišava je v primerjavi z zgornjo malo lahkotnejša, oziroma ni tako pocukrana/sladkobna. Se mi zdi, da tale diši malo bolj sočno-tropsko, vonj me najbolj spominja na mango in breskev. Note.

Parfum Escada Especially
Občasno potrebujem ''odklop'' od vseh teh tropskih in sladkobnih dišav - takrat pa na vrsto pride parfum Escada Especially (verjetno ste že opazile, da obožujem njihove dišave?). Ta je za razliko od ostalih dveh Escadinih dišav bolj sveža in nežna - cvetlična. Parfum diši predvsem po hruški in vrtnicah, vendar vonj za moj okus ni preveč cvetličen. Note.

Toaletna vodica Yves Rocher Noix de Coco
Ta poletna vodica me je na morje spremljala že lani in predlani, in tudi tokrat ni nič drugače. Vodica mi je zelo pri srcu, saj ima pristen in gurmanski vonj po kokosu, zato je uporaba te dišave na morju nujna. Ni preveč obstojna, a za dneve na morju je odlična. Prav pride za odhod na plažo, potep po mestu, za na kavico, včasih celo za lahkotno večerjo. Mislim, da je ta dišava nujna za vse prave ljubiteljice kokosa.
To so torej moje poletno obarvane potrebščine za najin dopust na morju. Kot že rečeno, tistih vsakdanjih izdelkov nisem vključevala (šamponov, micelarne vodice, tuš gelov, deodorantov,...), ampak le tiste bolj zanimive in bolj ''poletne''. :)


Želim vam lepo preživete dneve, kjerkoli že boste!


P.S.: Tudi med mojim dopustom lahko pričakujete nekaj novih objav. ;)



Se tudi ve odpravljate kam na morje?
Kaj vse boste vzele s seboj? :)






You Might Also Like

2 komentarji

  1. Res imaš dober okus za izdelke :D Kokos vedno in povsod! :D
    Sama sicer hitro ogorim, ko sem na morju ampak neenakomerno...vedno sem flekasta...marmelada mi pa pri tem res pomaga :D
    Pa uživajta!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvalaaaa.:P <3
      Res je, brez kokosa ne gre. Niti pozimi, kaj šele poletiii. D <333
      Katero marmelado pa uporabljaš? Afroditino? :)
      Pa hvala! :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3