Review: MuLondon Foaming Face Wash Organic Rose, Rosehip & Rosemary Moisturiser

ponedeljek, marec 16, 2015

Heej! :)

Danes imam po dolgem času za vas pripravljeno oceno izdelka za nego obraza. Najprej moram poudariti, da mi je tale izdelek res prijeten in ga uporabljam vsakodnevno, vendar prej nekako nisem našla časa, da bi ga podrobneje ocenila.
Če vas zanima, zakaj mi je MuLondon pena za obraz z vrtnico tako všeč, berite dalje..
Najprej nekaj besed o MuLondon znamki, če je mogoče še katera ne pozna. Gre za angleško znamko, s sedežem v Londonu (kot to pove že ime). MuLondon znamka slovi po tem, da vsebuje LE naravne, organske in čiste sestavine. Poleg tega pa izdelki ne vsebujejo živalskih sestavin, niso testirani na živalih in so zato primerni tudi za vegane
Moram omeniti tudi, da je ustanovitelj in izdelovalec izdelkov prijazen Boris, ki mi je tudi poslal nagrado in ki prihaja iz Srbije! :)

Kaj pravijo o čistilni peni z vrtnico: Vsebuje olje Rose Otto ter izvlečke šipka in rožmarina. Čudovit trio očisti kožo, vzpostavi njeno naravno ravnovesje, ter nahrani suho, iritirano in občutljivo kožo. Skrbno izbrani, dragoceni rastlinski izvlečki in olja so ročno obdelani in skrbno sestavljeni v certificirano bio-kastilja milo. Receptura sestavlja edinstveno, lahko, dišečo in nežno penečo se teksturo, polno hranil za vašo kožo.
Embalaža: Pena se nahaja v plastični embalaži s pumpico, ki je značilna za pene ter omogoča lažje doziranje izdelka. Skozi embalažo (na zadnji strani) je lepo vidna preostala količina izdelka. 

Moje izkušnje z izdelkom: Peno sem prejela lansko leto od blogerke Jane, kjer sem jo zraven ostalih MuLondon dobrot (ocene kmalu), prejela v nagradni igri. Priznam, da sem od vseh prejeti izdelkov ravno od tega pričakovala najmanj. Namreč, moje izkušnje s penami niso preveč dobre. Glede na to, da imam mastno kožo, se mi zdi, da so prelahke oz. premalo očistijo/razmastijo moj obraz. Moj obraz se po penah običajno hitro začne svetit, zato raje posežem po kremastih čistilnih gelih. Po drugi strani pa so nekatere pene celo za mojo mastno kožo zelo izsušujoče, kar spet ni vredu.
No, pri tej peni je popolnoma drugače. Zelo mi je všeč njena tekstura! Je namreč kremasta, ni torej prelahka; poleg tega pa se lepo nanaša in očisti moj obraz. Najraje jo uporabljam zjutraj, saj se mi zdi, da poleg čiščenja, še lepo prebudi in osveži moj obraz.
Čeprav pena lepo očisti moj obraz in odstrani vso 'maščobo', ki se je nabrala čez noč, mojo kožo še dodatno neguje in vlaži. Do večera na obrazu nisem opazila nobenega mastnega sijaja. Moja koža je po uporabi vedno lepo mehka, nežna, navlažena in očiščena. Naj omenim še, da sem sama ena tistih 'srečnic', ki imamo precej občutljivo kožo, zato lahko brez oklevanja in z veseljem potrdim, da ta čistilna pena moje kože ne iritira oz. do nje ni agresivna. Pena je zelo nežna in mojo kožo še dodatno pomiri.
Čistilna pena ima vonj po vrtnicah, ki sicer ni moj najljubši, vendar sem se ga navadila + vonj ne ostane dolgo na obrazu, kar je še dodaten plus.
Na voljo je več različnih vonjev. Meni zelo zanimivo deluje še vonj sivke, ki že na splošno na občutljivo in problematično kožo deluje zelo blagodejno. Morda pa to verzijo preizkusim kdaj v prihodnosti.
Kot zanimivost naj omenim še, da se pena lahko uporablja tudi namesto pene za britje, česar pa sama nisem preizkusila, saj se mi vseeno zdi bolj primerna za čiščenje obraza.      

Za konec pa še sestavine: Aqua (Water), Potassium Sunflowerate (Saponified Sunflower Oil)*, Potassium Cocoate (Saponified Coconut Oil)*, Glycerin (vegetable, naturally occurring)*, Potassium Chloride, Potassium Citrate (Potassium Salts), Simmondsia Chinensis (Jojoba Oil)*, Rosa Damascena (Rose Otto Essential Oil)*, Rosa Canina (Rosehip Extract)*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary Extract)*.
*Denotes Certified Organic Ingredients

Pri MuLondon čistilni peni oz. nasplošno njihovih izdelkih, mi je najbolj všeč, da so naravni.

MuLondon izdelke lahko kupite na njihovi spletni strani ali na spletni strani Ecco Verde.


Ste že preizkusile kakšen izdelek od MuLondon?



S.

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Prvič slišim za to znamko ampak, po opisu sodeč, deluje zanimivo. Sama sicer nimam pozitivnih izkušenj s penami, saj imam tako kot ti bolj mastno kožo, ki se hitro izsuši. Mogoče pa, ko bom porabila vsaj nekaj izdelkov, ki jih imam sedaj doma, kupim tudi kaj njihovega ;)

    xoxo, Nyx
    (http://nyxsbeautyblog.blogspot.com/ )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz sem zanjo prvič izvedela pri Jani (Small bits of Loveliness) in me je takoj pritegnila. :) Sem res vesela, da sem lahko sprobala njihove izdelke. :)
      Potem pa sva isti..jaz od te pene res nisem pričakovala dobrih rezultatov, ampak me je res presenetila in zdaj vem, da ni vedno dobro sodit po drugih izdelkih/penah. :)

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3