Forever Repurchased products #1

petek, avgust 17, 2018

Zadnje čase sem kar veliko razmišljala o izdelkih, katerim sem zvesta, oziroma jih pogosto kupim, zato sem se odločila, da vam v tokratni objavi predstavim nekaj izdelkov, ki se vedno znova znajdejo v moji nakupovalni košarici. :)
Urban Decay 24/7 Glide-on svinčnik za oči Perversion
Prvi izdelek spada v višji cenovni rang, a je zame tako odličen, da ga kupim vedno znova. Mislim, da večina mojih zvestih bralk že ve, da sem navdušena nad Urban Decay Glide-on svinčnikom za oči, v črnem odtenku. Ko uporabljam senčila za oči, namreč rada uporabim tudi črn svinčnik za oči, v vodni liniji (t.i. ''waterline''-u). Ta je definitivno daleč najboljši od vseh, ki sem jih kdaj imela možnost preizkusiti. Je lepo kremast, kar pomeni, da se lepo nanaša, je odlično pigmentiran (dovolj je že en ''poteg'' po waterline-u), je dolgo obstojen in se torej dolgo ne razmaže. Edini minus je hitra poraba, a ker ima toliko pozitivnih lastnosti, ki so zame ključne, mu tale minus pač odpustim.
Urban Decay primer za veke Primer Potion Original
Še en odličen izdelek znamke Urban Decay. Izdelek je res vrhunski in zame nenadomestljiv, saj odlično podaljša obstojnost vseh senčil za oči, tudi tistih cenejših, oziroma manj kakovostnih. Poleg tega pa tale primer za veke lepo izenači tudi ten na mojih vekah, omogoča, da se senčila potem lažje zabrisujejo in da so barve senčil bolj intenzivne. Preizkusila sem že kar nekaj primerjev za veke, a se do sedaj še noben ni tako dobro obnesel. Pri tem primerju nisem opazila nobenega bledenja ali nabiranja senčil v očesni gubi. Priznam, da se mi morda enkrat na leto zgodi tudi, da grem s senčilom spat (kakšna zabava/dogodek, ki traja dolgo v noč) in tudi takrat senčilo ostane nedotaknjeno na očeh še ves naslednji dan (p.s.: vseeno ne počnite tega!). Skratka, nimam pripomb. Gre sicer za dražji izdelek, a ker za eno ličenje potrebujem zelo majhno količino, ga imam za res dolgo. Moja najljubša verzija je Original, ki je kožne barve, obstajajo pa še druge verzije (tudi anti-aging verzija je super). Tudi embalaža mi je zelo všeč. Je na aplikator, zato je uporaba zelo higienska + ko gre izdelek proti koncu, ga zlahka tudi ''iztisnete'' iz tubice ali prerežete ter ga tako porabite do zadnje ''pikice''. O Urban Decay izdelkih sem že pisala v posebni objavi.
Ombia dvofazni odstranjevalec ličil
Sledi izdelek za odstranjevanje očesnih ličil, ki sem mu zvesta že precej časa. Mislim, da sem porabila že najmanj osem embalaž tega odstranjevalca. Odkar sem ga prvič preizkusila, drugih sploh več ne kupujem. Všeč mi je, da je zelo nežen/neiritirajoč, a vendar učinkovit. Zlahka odstrani očesni makeup, tudi eyeliner ali vodoodporna maskara mu ne delata nobenih težav. Če uporabljam trdnovratnejši makeup, preprosto z odstranjevalcem prepojeno kozmetično vatico dlje časa pustim na očeh, da produkt ''zmehča'' in raztopi npr. vodoodporno maskaro in gre potem vse skupaj veliko lažje dol. Drugače pa odstranjevalec ni tako ''masten'' kot večina dvofazni odstranjevalcev, ne naredi mojega vida ''meglenega'' in ne maši mojih por. Res odličen produkt, ki je povrhu še poceni, napram vsem drugim podobnim odstranjevalcem. Ombia odstranjevalec sem na blogu omenila že večkrat, je skoraj v vsaki moji ''empties'' objavi.

Lush piling za obraz Ocean Salt

Tiste, ki me spremljate redno, že veste, da obožujem Lush in da je njihov piling za obraz Ocean Salt, en mojih najljubših Lush produktov. Gre za bolj grobo vrsto pilinga, kar meni ustreza. Kljub temu, da je piling bolj grob (je iz morske soli), pa ima prijetno kremasto teksturo, zato se lepo nanaša in ga ne potrebujem veliko. Pri pilingu mi je najbolj všeč, da dobro zdrgne mojo kožo in da moja polt po uporabi vedno izgleda tako dobro - pore so videti manjše, polt enakomernejša; tudi na otip je koža mehka ter gladka. Čeprav je torej piling precej grob, pa moje občutljive kože ne iritira, niti je ne izsuši. Opazila sem tudi, da piling malce pomiri rdečico, ki je posledica mozoljčkov in da se mozoljčki hitreje posušijo. Vonj (in tudi izgled) pilinga je eksotičen in zelo poleten - svež. Piling se lahko uporablja tudi po telesu, vendar je meni ljubši za uporabo na obrazu, saj ga drugače hitro porabim + moja koža na telesu ni tako ''zahtevna'', zato mi ga je za tisti del škoda.
O pilingu sem napisala tudi oceno - tukaj.
Batiste suhi šamponi za lase
Še en nenadomestljiv produkt, ki sem ga kupila že vsaj desetkrat in je v skoraj vsaki ''empties'' objavi. Enostavno ne najdem podobnega izdelka za suho pranje las, ki bi se lahko kosal z Batiste suhim šamponom.
Pri Batiste suhem šamponu mi je všeč, da prah ni tako bel, kot pri drugih podobnih izdelkih (se zlahka odstrani/izčeše), se v laseh sploh ne čuti preveč in da ni preagresiven (mi ne draži lasišča). Po uporabi tega šampona imam lase vedno lepo očiščene, so osveženi, lepo dišijo, za piko na i pa pridobijo še na volumnu. Zahvaljujoč Batisteju, si tako las ne rabim več prati vsak drugi dan, kot včasih. Suhi šampon mi tako pravo pranje las prestavi za vsaj en dan (včasih tudi dva - odvisno od temperatur). Super izdelek za takrat, ko se ti ne da prati las, se ti mudi ali se pač želiš izogniti pravemu pranju in agresivnim šamponom (vsakodnevno pranje pač ni zdravo za lasišče). Na voljo je več različnih vonjev. Moja najljubša sta Tropical (z vonjem po kokosu) in Oriental (topel, rahlo začinjen orientalski vonj). Oceno o Batiste suhih šamponih najdeš tukaj (predstavila sem različne vonje).
Kateri izdelek pa ti kupuješ vedno znova in znova?




You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3