July Favourites

četrtek, julij 31, 2014

Hej, punce! :)

Prejšnji mesec sem najljubše izdelke meseca izpustila, saj preprosto nisem imela časa pa še zelo malo izdelkov sem uporabljala.
Upam, da mi bo tokrat uspelo te poste objavljati redno, saj jih obožujem!
Danes je zadnji dan v juliju in tukaj so izdelki, ki sem jih ta mesec najraje oz. najpogosteje uporabljala. :)

Essence I <3 Extreme maskara: Sem že skoraj pozabila, kako rada imam to maskaro! Namreč prejšnji mesec sem uporabljala dve drugi maskari, saj sem ju želela porabiti do konca. Ta mesec sem se vrnila k tej, a mi nekako ni bila več tako všeč (uporabljala sem jo brez klešč in v kombinaciji s senčili/eyelinerjem). Ni tako lepo podaljšala trepalnic, kot sem si želela. Potem pa sem se odločila, da spet poskusim z uporabo klešč (ja, precej lena sem kar se tiče tega koraka) in da si tokrat namažem SAMO trepalnice, brez eyelinerja (česar se nisem posluževala nikoli!) - navdušila me je blogerka Simona. Efekt me je prevzel! Moje (kratke) trepalnice so bile zeloo podaljšane in goste - res kot umetne pa še veliko bolj do izraza si prišle. Idealno za poletne dni, ko želiš poudariti oči, a ti je hkrati večina ličil (beri eyeliner/senčilo) odveč.

Makeup Revolution gloss (Baby Try): Sicer ne maram preveč glossov, saj so lepljivi (obožujem šminke!), vseeno pa sem tega zadnje čase veliko nosila. Navdušila me je barva, ki je čisto po mojem okusu, pa še zelo lep sijaj da mojim ustnicam. Če ga ne nanesem preveč, ni tako zelo lepljiv, da ne omenjam neverjetne pigmentacije. Meni je bil idealen za skok v trgovino ali zgolj za pijačko s fantom. Gloss sem nedolgo nazaj ocenila tukaj.

Maybelline Shocking Coral šminka za ustnice: Ena mojih najljubših šmink za poletje! Je čudovite živo koralno roza barve, kar je idealno za tople poletne večere (katerih je žal zadnje čase malo) in zabave. Mojih ustnic ne izsuši, je dokaj obstojna (pribl. 4 ure) in se lepo ujema z mojo poltjo. Moram povedati, da sem prejela kar veliko pohval, ko sem jo nosila! :) Še posebej ljuba mi je kombinacija z belo kratko oblekico in koralnimi nohtki! <3

Green Line dnevna/nočna krema za mešano do mastno kožo: Krema je bila ta mesec moj must-have izdelek! Še posebej za dnevno nego. Kožo mi je odlično navlažila, vendar je NI zmastila (pa imam zelo masten tip kože!), ampak jo je zmatirala. Tako se moj obraz ni svetil, kot se mi to pogosto dogaja, in kremica se je odlično obnesla kot podlaga za puder. Celotna ocena kreme, klik.

Garnier Oil Beauty piling za telo: Vem, da to že veste, ampak ta piling je moj NAJLJUBŠI! Tekstura je super (gel, ki se spremeni v peno), diši božansko in odlično odstrani odmrlo kožo, saj so delci ravno prav grobi. Meni se zdi tudi fajn hranilen - vsebuje 4 olja, ki na koži pustijo mehak občutek. Imam že drugo tubico, kar veliko pove! :P Ocenila sem ga tukaj.

Parfumska voda Far Away (Avon): Tole dišavo sem prejela za darilo že nekaj časa nazaj, a sem jo malo 'zanemarjala', saj imam trenutno kar veliko parfumčkov. Ta mesec pa sem se ponovno zaljubila v ta čudovit, a poseben vonj! Vonj je zelo orientalski s sladkim vonjem vanilije. Za tiste, ki se razumete na note..Zgornje note: breskev, frezija. Bazne note: jasmin, dišeči oljkovec, cvet pomarančevca. In srčne note: vanilijev mošus, sandolovina in jantar.
Vonj te dišave me vedno znova prevzame in me odnese daleč stran od vseh skrbi in obveznosti. :) 

Swatchi: 
Makeup Revolution gloss, Maybelline šminka


Pa še moja najljubša pesem meseca julija:



Kateri pa so vaši najljubši produkti meseca JULIJA? :)




S.

You Might Also Like

12 komentarji

  1. Maybelline Shocking Coral šminka zgleda čudovito :)) Jo moram naslednjič prečekirat v drogeriji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nujno, super je za poletje! :) Jaz sem jo odkrila v začetku lanskega poletja in sem jo morala takoj kupit. :P

      Izbriši
    2. Boš mogla iti pogledat v drogerijo. :) Samo ne odgovarjam, če se bo znašla v tvoji košarici, hihi. :P

      Izbriši
  2. Ta peeling od garnierja disi bozansko :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem pred kratkim odkrila Afroditin piling, ki mi je zakon, bom pa verjetno vzela tudi tega od Garnierja za primerjavo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Garnierjevega se ti definitivno splača vzeti. :) super ni tako hranilen ko Afroditin, vseeno pa super odstrani odmrlo kožo pa še bolj ugoden je. :)

      Izbriši
  4. Green Line krema je res must have za vroče poletne dni, odlična:) Jaz pa sem si namesto pilinga kupila olje, pa ne vem če mi je preveč všeč. Nekako nisem ravno navdušena nad olji, sem mislila, da bo manj mastno:/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja! :))
      Pri meni je blo isto..ko še ni blo na voljo pilinga, sem kupila olje, pa se je meni tudi zdelo preveč mastno, se je zelo počasi vpilo..ravno zaradi tega tudi jaz ne maram olj. :) Zdaj sem čisto pozabila nanj, bom pa ga porabila pozimi, ko je koža bolj izsušena. Mi je pa škoda, ker bi bil odličen v kombinaciji s pilingom tudi poleti, ko si vse želimo bolj svetlečo kožo. :P

      Izbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3