Project Pan: Finish six by summer - Finale

četrtek, junij 21, 2018

Tako, pa smo uradno zakorakali v koledarsko poletje. Tiste, ki berete moj blog že veste kaj to pomeni. Danes sva namreč s čudovito blogerko Mašo iz Low Maintenance Beauty Blog zaključili najin trimesečni Project Pan: Finish six by Summer - torej projekt, v katerem sva tri mesece uporabljali 6 različnih izdelkov in jih poskušali porabiti do konca. 
Najprej si lahko preberete najini ''uvodni'' marčevski objavi, ko sva z projektom zaštartali. Mašino najdete tukaj, mojo pa na tej povezavi.

V današnji objavi pa sledi še finale, oziroma zaključek, kjer boste lahko videli, kako uspešni sva dejansko pri projektu tudi bili.
Najprej vas vabim na Mašin blog in da v objavi preberete kako uspešna je bila ona pri projektu (KLIK na objavo), spodaj v moji objavi pa najdete še moje rezultate. 
Veseli bova, če boste napisali tudi vaše mnenje o tem, kako uspešni sva bili in ali bi nama lahko šlo še bolje. :)
Moji rezultati po treh mesecih:
1. Balea losjon za telo Milk & Coconut
Izdelek, ki sem ga sicer porabila do konca, a sem ga imela v ''delu'' skoraj do zadnjega tedna projekta, saj sem ena tistih punc, ki se ne mara čisto vsak dan mazati s kremami za telo. Moja koža namreč ni zelo suha (vsaj ne v tem času), zato se namažem le na vsakih nekaj dni, saj prej ne čutim potrebe po tem. Vseeno sem losjonček rada uporabljala, saj mi je bila všeč njegova lahkotna in zame ravno prav vlažilna tekstura, prijeten pa mi je bil tudi nežen in nevtralen vonj kokosa. Embalažo sem tudi prerezala in tako sem losjon lahko porabila do zadnje ''kapljice''. Svoj napredek skozi pretekle tri mesece, kolikor je trajal najin projekt, sem označevala s črticami, kar lahko vidite na sliki zgoraj. Ko sem začela s projektom, je bil tale losjonček skoraj poln, zato začetka nisem označila s črto. Torej prva črta pri tem izdelku predstavlja moj napredek po enem mesecu, druga, oziroma zadnja pa moj napredek po dveh mesecih.

2. Le Couvent des Minimes kolonjska vodica Eau Sereine
Prvi izdelek, ki sem ga uspela porabiti do konca. To mi je uspelo brez težav, saj je to bila ena mojih najljubših dišav za pomladne in poletne dni. Dišala je zelo sveže in nežno - po mandarini in sivki. Na sliki je opazen moj napredek skozi zadnje mesece (označila sem ga s črto, ki sem jo zarisala s flumastrom). Prva črtica označuje moj začetek, druga napredek po enem mesecu uporabe, oziroma projekta; tretja pa napredek po dveh mesecih uporabe. Vodica mi je bila zelo pri srcu, a vseeno sem vesela, da sem jo porabila do konca, saj sem jo zadnje leto zaradi drugih dišav precej zanemarjala. Tukaj pa si lahko preberete moje podrobnejše mnenje o vodici.
3. Bath & Body Works meglica za telo Be enchanted
Tudi poraba tega izdelka ni bila pretežka, saj je bila meglica zelo prijetna in dišeča, zato sem jo zelo rada uporabljala. Ta je bila za razliko od kolonjske vodice Eau Sereine, bolj sladka in manj sveža. Dišala je po jagodičevju, citrusih, pasijonki, pa tudi po mošusu in sandalovini. Večinoma sem jo uporabljala za ''osvežitev'' telesa, stopal pa tudi za odišavljanje las. Tudi pri tej vodici sem svoj napredek pridno označevala s črtico. Prva črtica označuje moj začetek, druga napredek po enomesečni uporabi, tretja pa napredek po dvomesečni uporabi. O Bath & Body Works izdelkih sem pisala tudi v ločeni objavi - tukaj.
4. Kiko lak za nohte 389
Kljub temu, da sem tale projekt vzela precej resno, pa mi nekaterih izdelkov enostavno ni uspelo porabiti do konca. Med njimi se je žal znašel tudi tale lak za nohte, čeprav sem sprva napisala, da uporaba ne bi smela biti pretežka, saj ta odtenek naravnost obožujem. Pa vseeno sem se kmalu laka rahlo naveličala, saj nisem navajena na nohtkih ves čas nositi ene in iste barve. Zato sem vmes svojim nohtkim privoščila malce počitka in sem jih pustila ''gole'', dvakrat pa sem jih nalakirala z drugo barvo. Vseeno sem kar ponosna na svoj napredek, saj sem se lotila porabe skoraj polne stekleničke laka (kar je velik podvig za trimesečni projekt), porabila pa sem skorajda polovico laka. Tudi tukaj sem napredek označevala s črticami: prva črtica-začetek, druga črtica-napredek po enem mesecu, tretja črtica-napredek po dveh mesecih, s četrto črtico pa sem označila svoj napredek po treh mesecih, oziroma stanje, kjer sem trenutno/ob koncu projekta.

5. Avon Shine Burst Stick Fresh Fuchsia
Zelo pa sem ponosna na sebe, da mi je uspelo porabiti en makeup izdelek, oziroma šminko. Šlo je za izdelek za ustnice, ki je neke vrste hibrid med šminko in glossom za ustnice. Preprosto ji lahko rečemo tudi sijoča vlažilna šminka. Zaradi ''mehke'' in zelo vlažilna teksture, se je ob redni uporabi porabljala precej hitro, pa vendar moram priznati, da sem se s tole šminko ''borila'' skoraj do zadnjega dneva, saj vmes nisem bila pridna in sem jo nanašala bolj poredko. Na splošno mi je bila šminka zelo prijetna za nošenje in tudi odtenek mi je bil pisan na kožo. Doma še imam nekaj drugih odtenkov, ki jih želim postopoma porabiti do konca, predvsem, ker nisem več toliko ljubiteljica sijočih šmink in raje posegam po tekočih z mat efektom. Moj napredek skozi zadnje tri mesece je označen s tremi črticami (začetek, po enem mesecu in po dveh mesecih).
P.S.: Na sliki spodaj lahko vidite, da je v notranjosti embalaže ostal le še plastičen del, ki drži šminko + nekaj malega šminke, vendar sem s čopičem iz plastičnega dela porabila ven kolikor sem le lahko.
6. Lancome Matte Lip Shaker mini Power Pink
Za konec pa še izdelek, ki sem ga od vseh šestih uporabljala najmanj. Glede na to, da sem zadnje čase bolj malo uporabljala šminke za ustnice, pa še takrat sem večinoma izbrala Avonovo šminko, ker je bila lažja za uporabo; sem posledično naredila dosti manjši napredek pri Lancomovi. Iskreno, je zadnji mesec skoraj nisem nosila, zato napredek v zadnjem mesecu niti ni bil viden (zato zgolj dve črtici na izdelku - ena ob pričetku projekta, druga pa po enem mesecu). Sem pa si zadala cilj, da šminko resnično porabim do konca tega poletja. Verjamem namreč, da me bodo topli poletni dnevi k temu spodbudili, saj večinoma poleti zelo rada nosim tekoče mat šminke v vibrantnih odtenkih. Poleg tega pa je tale šminka ena mojih najljubših tekočih šmink z mat efektom.


Kako se vam zdijo moji rezultati - sem se dobro odrezala ali bi lahko bila še uspešnejša?


You Might Also Like

4 komentarji

  1. jaz mislim, da si se odrezala ODLIČNO! 4 izdelki porabljeni do konca ter še en, v katerega si naredila ogromno luknjo - bravo!! Glede lakov za nohte sva bili obe preveč optimistični- naj bo to šola za naprej ;) Hvala za super sodelovanje in vso podporo! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Maša, ti si pa odrezala VEČ KOT ODLIČNO. :)
      Se strinjam za najina laka, očitno sva res mislili, da ju bova uspeli porabiti do konca in brez da bi se naveličali nositi eno in isto barvo na nohtih. :)

      Hvala tudi tebi za povabilo, zelo sem uživala v sodelovanju s tabo. Morava še kdaj ponoviti. <3

      Izbriši
  2. Uauuuuuuu, super vama je šlo!! :)

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3