Review*: Green Line HydroMineral light moisturizing cream

ponedeljek, julij 28, 2014

Hej, punce! :)

Pa je tukaj ocena še drugega Green Line izdelka, ki sem ga prejela v test. Tokrat njihove kremice za obraz z mineralno vodo Radenska (presenečene? - jaz definitivno!). :) Oceno micelne vodice si lahko preberete tukaj.
Prejela sem kremo za moj tip kože, torej kremo za mešano do mastno kožo.

Kaj piše v opisu izdelka: Lahka vlažilna krema za dnevno in nočno nego mešane do mastne kože po 25. letu na osnovi osvežujoče naravne mineralne pravode Radenska Naturelle. Hidratantna sinergija izvlečka supersadeža papaje, alge spiruline in mineralov uravnava količino vlage in maščob v koži, oži pore, obnavlja kožne celice in spodbuja naravno tvorjenje kolagena. Gladi prve izrazne gubice in poživlja polt. Za svežo, napeto kožo brez mastnega sijaja. Dermatološko testirano.

Embalaža: Embalažo kremice sem prejela v manjši, a simpatični škatlici, na kateri je dobro vidno za kakšno kremo gre (tip kože, sestavine kreme, dnevna/nočna nega) in ime znamke. Škatlica je zelo luštna, saj ima tudi motiv vode in sadeža, ki ga vsebuje - papaje.
Sama embalaža kremice: Je okrogla in plastična, čeprav na prvi pogled deluje steklena. Embalaža je res lahka, a hkrati trpežna, kar je odlično za prenašanje.

Učinkovitost izdelka/moji vtisi: Kremica je bele barve in ima nežen vonj po sadju (verjetno po papaji), ki deluje zelo sveže. Sprva, ko sem dobila kremico, sem bila rahlo skeptična, ker mi večinoma vlažilne kreme za mastno kožo niso všeč - so pretežke za mojo mastno in nečisto kožo. Tale pa me je res presenetila! Je namreč zelo, zelo lahka in lepo mazljiva. V kožo se vpije zelo hitro in ne pusti mastnega in svetlečega učinka, temveč ima matt učinek, ki na koži ostane zelo dolgo.
Kljub temu, da je krema zelo lahka, vseeno občutiš, da ti navlaži kožo. Če gladi gubice, ne morem potrditi, ker jih sama na srečo (še) nimam, lahko pa potrdim, da je koža po nanosu res mehka in gladka. Poleg tega mi ni razdražila kože, kar se mi je zgodilo že pri kar nekaj kremah! Prav tako nisem opazila nobenega izbruha mozoljčkov!
Je tudi odlična podlaga za puder, ravno zaradi matt učinka (preizkušeno!). Kremico sem večinoma uporabljala kot dnevno nego, ravno zaradi njene lahkosti in matiranosti. Zvečer pa najraje posežem po kremah s kislinami (nečista koža). Drugače pa je primerna tako za dnevno, kot tudi za nočno nego - zelo priročno!

Povzetek: Z kremo sem res zadovoljna. Učinek, ki ga pusti na mojem obrazu (občutljiva in mastna koža) je res prijeten, še posebej zaradi matt učinka - tako se moj obraz začne svetit veliko pozneje, kot običajno. Še posebej me je razveselilo to, da ni zmastila moje kože, ker zelo težko najdem vlažilno kremo za moj tip kože, a obenem je vlažilnost pomembna tudi pri mastni koži (kar mi je svetovala tudi dermatologinja). Tako lahko zatrdim, da sem našla super vlažilno kremico za moj tip kože, ki je postala stalnica v moji jutranji rutini
Priporočam, da preverite njihovo stran, saj se za vsak tip kože najde primerna krema!

Na voljo je v naših drogerijah in na spletu - cena je pribl. 7€.

Ste že preizkusili tole kremico ali kakšen drug Green Line izdelek?



*Izdelek mi je bil poslan v oceno, napisano pa je izključno moje osebno mnenje, ki je resnično!


S.

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Ful mi je všeč da ima matt učineek, jaz to vedno iščem zaradi mastne kože :)

    http://dreamland1234.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3