New In #2

sreda, februar 28, 2018

Zaradi nekajmesečne pavze na blogu, vam že zelo dolgo nisem pokazala svojih novih pridobitev, oziroma izdelkov, za katere sem se odločila, da jim ponudim topel dom. :P
Tako ponovno obujam serijo objav Haul/New In, ki ste jo vedno zelo rade brale na mojem blogu (sem večkrat dobila prošnjo, da naj spet pišem o tem).
V zadnjem letu (od kar sem nazadnje pisala o pridobitvah), se je nabralo kar nekaj novih stvari, zato bom jih razdelila v (vsaj) dve objavi. 
V današnji objavi vam predstavljam bolj ''high-end'' izdelke in izdelke, ki so v moji zbirki že skoraj leto dni, naslednjič pa vam pokažem malo novejše stvari. 


URBAN DECAY
Odločila sem, da se malo bolje spoznam z znamko Urban Decay, ki so jo vse blogerke tako hvalile, zato sem kupila kar nekaj njihovih stvari (od prej sem poznala le 24/7 glide-on črn svinčnik za oči, ki me je navdušil). Ko sem kupila izdelke iz spodnje slike, le-ti še niso bili na voljo pri nas. Naročila sem jih na spletu - Naked paleta je iz avstrijskega Douglasa (imeli so res dober popust), ostale stvari so iz Feel Unique.
Urban Decay Naked 1 paleta za oči, Primer Potion primer za veke Original in Anti-ageing, 24/7 glide-on svinčnik za oči Perversion in fiksirna spreja All Nighter ter      De-slick
O teh produktih ne bom govorila na dolgo in široko, ker sem o njih malo podrobneje pisala v ločeni objavi, bi pa rada samo omenila, da sem z njimi zelo zadovoljna, saj so redno v uporabi in so vredni svojega denarja. Edino fiksirni sprej De-slick se mi ne zdi nič posebnega, saj ne naredi nič ''dramatičnega'' - je All Nighter veliko boljši in tudi občutno podaljša obstojnost ličil.


TOO FACED & BENEFIT
Še dve zanimivi znamki, ki sta me interesirali že kar nekaj časa, vendar nikoli prej nisem imela priložnosti, da bi kaj tudi zares preizkusila. Znamki žal pri nas še nista dostopni, sem ju pa našla na spletu, v Poljski Sephori, ki pošilja tudi k nam (poštnina je kar oderuška, ampak če si razdelite s kakšno prijateljico, ni tako hudo), zato sem si privoščila nekaj izdelkov, ki sem jih imela na svojem seznamu želja.
Too Faced Chocolate Bar in Chocolate Bon Bons paletki za oči
Too Faced palete so znane po odlični kakovosti, zato sem si jih že kar nekaj časa želela preizkusiti (od prej imam že njihovo manjšo, Natural Eyes paleto-je odlična). Priznam, pritegnila, me je tudi zanimiva embalaža. Moram povedati, da sta paleti odlične kvalitete, saj so senčke prijetno mehke na dotik (še bolj kot pri UD), se ne prašijo preveč in se dobro zabrisujejo. Obstojnost je več kot odlična, še posebej, če prej nanesem UD Primer Potion. Paleti sta torej vredni svoje cene. Dišita po čokoladi in obe imata odtenke, ki so po mojem okusu (uporabljam skoraj vse odtenke).
Too Faced Better than Sex klasična in vodoodporna maskara
Maskari, ki sta v lepotnem svetu zelo popularni in veljata za eni najboljših maskar na tržišču (predvsem klasična, roza verzija). Meni sta obe maskari odlični, saj trepalnice precej zgostita in podaljšata. Tudi s pacanjem ali obstojnostjo nisem imela težav. Mi je pa malenkost bolj všeč ''zelenkasta'', vodoodporna verzija, ker boljše drži privihanost mojih trepalnic in zato izgledajo še daljše, kot z roza verzijo. Nekatere punce pravijo, da se jima ti dve maskari izjemno hitro posušita (manj kot v 3 mesecih), a sama s tem nisem imela težav (sem ju res tesno zaprla po vsaki uporabi). Sta pa maskari precej dragi, zato si ju žal ne morem privoščiti večkrat letno (maskare je treba zavreči po 3-6 mesečni uporabi), definitivno pa bom še kdaj ponovila nakup.

Too Faced Milk Chocolate Soile bronzer
Ker sem zelo svetla, imam ponavadi ''težave'' pri iskanju svetlega bronzerja v naših drogerijah. Na srečo sem, po priporočilu nekaterih svetlopoltih blogerk, pri Too Faced našla bronzer, ki je ravno pravega odtenka. Ni preveč oranžen/temen, niti ni presvetel. Tudi formula je, kot se za Too Faced spodobi, odlična. Za piko na i, pa bronzer diši še po čokoladi/kakavu.


Benefit Roller Lash in They're Real mini maskari
Še eni precej popularni ''high-end'' maskari, ki sem ju enostavno morala preizkusiti. Žal nisem bila z obema enako zadovoljna. Roller Lash maskara me je precej navdušila (zelo lepo loči trepalnice, jih ne zlepi, jih pa priviha, podaljša in jim da volumen), medtem, ko sem bila nad They're Real maskaro razočarana (bila je povprečna). Več o slednji, si lahko preberete v moji objavi o Izdelkih, ki so me razočarali.


DIŠAVA
Paco Rabanne Olympea Intense parfumska vodica
Dišava, ki sem jo imela na seznamu želja kar nekaj časa, potem pa sem jo kot presenečenje dobila od meni zelo ljube osebe. <3 Gre za zelo prijetno in precej sladko, zimsko dišavo, ki se odlično obdrži na koži. Vedno, ko sem jo nosila, sem dobila kar nekaj pohval, kako lepo dišim. Je tudi ena mojih najljubših dišav vseh časov. 
Diši predvsem po jantarju in vaniliji (to sta moji najljubši noti v zimskih parfumih). 



Imate tudi ve katerega od omejenih izdelkov? 

You Might Also Like

0 komentarji

HVALA za vse vaše komentarje - predloge, želje, pohvale in kritike! <3